Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
Üdv!
Az Eco díjcsomagot szeretném megrendelni netről. Hol kell regisztrálni, hogy meg tudjam rendelni? Sem havidíjas sem dominos nem vagyok, néha néha fel szoktam tölteni a mobilt 3k-val azt ennyi. De gondoltam kipróbálok egy havidíjas díjcsomagot.
Köszi.
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
meroly
veterán
Sziasztok!
A Samsung B2100 most végülis kapható vagy sem T-nél?
Dominoban, havidíjas, készülékváltás, mindegyiknél azt írja nincs raktáron.
Ennyire új lenne, vagy kifutó termék?Impossible is nothing
-
amargo
addikt
Igen, nem emeltem ki, hogy ahhoz új előfizetőnek kell lenned, vagy venned kell egy dominót. Én egyikbe sem esem
Köszönöm a segítséget, hasznos linkek, de pár év múlva, mire újra kell már egészen más lesz.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
addikt
- Ingyenes házhoz szállítás. Havidíjas előfizetés, Domino-előfizetés és feltöltőkártya rendelése (vagy készülék vásárlása az előbbi feltételekkel) vagy 10 000 Ft feletti vásárlás esetén nem számítunk fel kiszállítási díjat.
Tehát az olcsó telefonokat is érdemes a weben venni!
(Plusz a 13 óráig leadott megrendeléseket akár már másnapra kiszállítja a T-Mobile!)
Internetes rendelésről itt olvashatsz bővebben!)Pedig a T kezdőoldalán ott van a szemed előtt, pont középen!
"Ügyintézés, személyre szabott ajánlatok"
Mindenkori aktuális árlistákat pedig az
Ügyintézés>Dokumentumtár>Akciók>Akciós árlisták úton érheted el![ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
rankesz
veterán
Nem tudja valaki hogy ha t-nél lejárt a hűségem, viszont a társkártyán még van hűség akkor az alap kártyát meg lehet szüntetni?
-
amargo
addikt
válasz Norbi14 #5577 üzenetére
Köszi, sikerült most már értelmeznem
Ezek alapján csak drága telefonokat érdemes weben venni, mert amúgy annyi a szállítás, mit a kedvezmény..dedike: Neked is köszönöm, még ezt a pdf-et sem találtam meg.. tegnap 5 percig kerestem az online ügyintézést, mert úgy eldugták megint.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
rootkiller
őstag
Amúgy megint előjött a hiba. Este telefonált a papa, csak lestem. Ráadásul úgy próbálták hogy a hívott ott ült mellette. Érdekes...
Artengo TR 990 Pro
-
addikt
válasz rootkiller #5579 üzenetére
Egyébként úgy látszik mostanában a rengeteg szar telefon miatt sokkal engedékenyebbek a feltételek hogy mikor mit lehet ingyen, régen ilyen nem volt.
Igen. Meg talán az is közrejátszik, hogy mivel otthon is tudsz ilyet csinálni, inkább megcsinálják a szervizben, nehogy még nagyobb bajt okozzanak az otthoni "szerviz-mesterek"! Plusz szerintem a gyártók által vállalt garanciák is változhatnak folyamatosan.
Norbi14:
Jelenleg a Webshopban sem elérhető!
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
addikt
Ez az árlista az, amely a T-Pontokban, illetve T viszonteladóknál érvényes árakat tartalmazza.
Kamatmentes konstrukciót (kezdőrészlet plusz havonta a törlesztés) természetesen az üzletben is tudsz választani a fenti árlista árai szerint!
(Ha a webshopban az árunál ott a "Kizárólag a Webshopban!" illetve a "Kizárólag honlapunkon!" felirat, akkor az, az adott konstrukcióban csak a Webshopban érvényes!)Jó szerencsét!
-
rootkiller
őstag
Közben benn voltunk a szervizben ahol megpróbáltuk egyéb telefonokkal és felemás eredményt kaptunk. Aztán eszébe jutott a kollégának hogy szoftvereljük meg a cuccot - és lám - bejött.
Egyébként úgy látszik mostanában a rengeteg szar telefon miatt sokkal engedékenyebbek a feltételek hogy mikor mit lehet ingyen, régen ilyen nem volt.
Artengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
Van egy kis érdekesség: Van egy szám amit a papa ha a mobiljáról felhív egy MEGADOTT SZÁMOT (csak ennél rossz) akkor 1 csörgés után foglaltat jelez és SMS-t se tud neki küldeni. Cseréltünk SIMet is meg telefont is és nem megy. A régi egy 6070 az új meg egy 6230. Következő a helyzet:
6070 + Régi SIM: nem jó
6230 + Régi SIM: nem jó
E51 (enyém) + Régi SIM: jó
nemtommilyen szervizes telefon - Régi SIM: jó
6230 + Új SIM: nem jó
6070 + másik szám (mamáé): jó
E51 + másik szám (enyém): jó
A következő állapotok várnak tesztelésre (bár szerintem nem sok változást várhatunk):
6070 + enyém számról; 6230 + enyém számról; 6070 + Új SIM; E51 + Új SIMTré szervízben azt mondták hogyha a 6070et megszoftverelik 2k5ért akkor jó lesz. De belekerült abba a telefonba a mama kártyája és úgy jó.
Most ezt adjátok össze és mondjátok meg hogy mi lehet a téma mert ez így VICC.
Artengo TR 990 Pro
-
Norbi14
senior tag
Én már rájöttem, webshopban van egy piros akciós kezdőrészlet ár, ami webshopban érvényes fölötte feketével a normár kezdőrészlet ára ami Té üzletekben is annyi elvileg. Pl Spica webshopos kezdőrészlet net nélkül 7000ft Té üzletben 9990ft.
Voltam T üzletben, hogy veszek Spica-t és azt mondták már kifutott model nem is lesz többet....nah mondom az fasza.
-
amargo
addikt
Tehát, ha oda megyek személyesen egy T-hez, akkor a webshopban feltüntetett akciók közül, nem tudom választani az "ingyen" hiteles konstrukciót? Azaz, kezdőrészlet és a többit meg beleépítik a számlába.
Így személyesen, csak az egészet kifizetve lehet megtenni?“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
legenda
válasz freaghill #5573 üzenetére
mivel már nem is forgalmazzák a telcsit a szolgáltatónál, ezért szerintem amúgy is kérdéses a dolog...
bár ne legyen igazam, de például az n97 telcsiből kiindulva; a t-s szoftver esetében a 20-as az utolsó régóta, holott azóta nem szolgáltatósból már kijött két 21-es, és egy 22-es is![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
freaghill
őstag
Kijött már a T-s v51-es szoft Nokia 5800-ra?
[ Szerkesztve ]
-
Norbi14
senior tag
Galaxy Spica esetében 7241 Ft -os kezdőrészlet van, ez csak webshopban érvényes? Vagy személyesen is egy Té üzletben?
-
legenda
személyes vásárlás esetén szerintem nem működik a dolog, ilyen szempontból jobb a szolgáltatós webshop, mert onnan vásárolva 8 napon belül simán visszaküldheted, nem kell indokolni sem, visszakapod a pénzt, nem kell másik készüléket választani sem, de természetesen lehetésges az is, hogy más típusú készüléket veszel!
-
tjb007
nagyúr
Van valamiféle lehetőség arra, hogy ha nem tetszik a megvásárolt telefon akkor visszavigyem és egy másikat válasszak helyette ?
-
GeryPc
senior tag
Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne hogy van egy hauwei 630-as pcmcia-os kártya ,ami sim kártya befogadására képes és így lehet vele netezni,nos a problémám az hogy magát a programot sikerült felrakni amivel csatlakozna a netre (látja is a t-mobilos hálózatot),de olyan mintha jelszót felhasználónevet ne adj isten pin kódot is kérne és nem hajlandó csatlakozni,elviekben nem kéne semmit beállítani működnie kéne autómatikusan,ismerősnek csinálom neki meg semmilyen telepítője nincs már meg hozzá,tud vki ebben segíteni,hogy mit kéne beállítani hogy működjön?!
Ha fontos inkább telefonon keress! tel:70/530 4958 (h-p-ig 10-18 között) | http://www.gerypc.hu
-
Lenry
félisten
szeretnék ilyen kártyát venni, de két apróságot nem írnak az oldalon: hol és mennyiért lehet kapni?
kijelölt újságárus, kijelölt benzinkút, egyes szupermarketek. ezzel nem vagyok kisegítve.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
-
Polllen
nagyúr
Hali!
Azért írtam az előrehozott készülékváltást, mert ugye az azt feltételezi, hogy 24 hónapos hűségem vége felé járok már
Ikon 400-ról szeretnék váltani Média mániára, csak nem tudom, hogy az előrehozott készülékváltásnál erre van-e lehetőség, vagy csak telefont cserélhetek és a már meglévő előfizumra kell újabb hűséget vállalni.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Nippon
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Egy régóta nevemen lévő telefonszámot kb 3 éve bevittem egy cég flottájába. Vásároltam is hűségnyilatkozattal készüléket, amiből jelenleg még 5 hónap van hátra.
Közben a telefonnal többször volt probléma (eddig 6 alkalommal volt szervizben, billentyűzet csere 3x, kijelző csere, majd fő panel csere) Legutóbb június végén kaptam vissza kicsit több, mint 15 nap után.
Megállapodtunk az egyik irodában az üzletvezetővel, hogy kapok egy új készüléket, ők visszavásárolják tőlem a hibásat és választok egy másikat a különbözet kiegyenlítésével. Így állításuk szerint a hűségidő ismét 2 év lesz, ezt már eleve nem értem de mindegy.
A fő probléma, hogy a cég tartozik a Tmobile-nak, és a T azt mondja, hogy csak akkor cseréli ki a készüléket amennyiben a cég kiegyenlíti a tartozását. Ez sajnos lehetetlen, mert a cég folyamatosan görget kb két hónapos csúszást. Viszont hiába jeleztem a problémát, ha kifutunk a garanciaidőből, akkor már nem cserélik ki a telefont.
Van erre megoldás vagy beszoptam?A készüléket saját pénzen vásároltam, a számlákat időben kifizetem a cégnek, ők viszont csúsznak a teljesítéssel.
Hogy van az, hogy garanciális javításokat végeznek a tartozás ellenére de kicserélni nem cserélik ki amíg a tartozás nincs kiegyenlítve? -
Polllen
nagyúr
Sziasztok!
Előrehozott készülékváltásnál lehet díjcsomagot is váltani?
Köszi előre is!
-
1430
senior tag
válasz nagy.zoltan #5541 üzenetére
MédiaMániához a Net Startot kell aktiválni, az teljesen rendben van, ilyenkor nem 13 Ft, hanem csak 0,1 Ft 10 KB-onként a túlforgalmazás.
Dedike:
Adatcsomagnál nem az számít, mid van a hónap végén. Ez legfeljebb a MédiaMánia díjcsomagok közötti váltáskor igaz. Más csomagoknál aktiválástól részarányos havidíjért részarányos keret jár a hónap végéig illetve kikapcsolásig (MIX esetén féltörthavi módon).[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
addikt
válasz nagy.zoltan #5541 üzenetére
MobilMánia mellé Net Start? (Ezért a válaszért vagy vársz, vagy 1430, díjmentes, és azonnal választ kapsz!)
Én a NET-et választom, bár tudomásom szerint teljesen mindegy!
A benne foglalt adatmennyiség felhasználása után túlforgalmazási díj nélkül legfeljebb 128 kbit/s letöltési/feltöltési sebességgel mobilinternetezhet tovább a díjcsomag fordulónapjáig.1 Ezt jelenti.
A T-nél a számlázási időszak minden hónap első napjától az adott hónap utolsó napjáig tart! (Természetesen olyan esetben, amikor a szolgáltatás teljes hónapot fed le, egyéb esetben általában időarányos a számlázás! Kivétel az adatcsomagoknál van, ahol a hónap utolsó napján meglevő díjcsomagod szerint számláznak!))Jó szerencsét!
-
addikt
Látom, Telenoros voltál...
Tehát. Kétféleképpen használhatod a Domino Net 40-et.
1.) Vagy meglévő domino díjcsomagod mellé, vagy
2.) Különállóan, Domino Net Sim- kártyával.
A percdíj értelemszerűen a saját díjcsomagod percdíja.
Egyébként a 40 MB elég karcsú, de arra, amire neked kell, valószínűleg elég lenne!Továbbá, tudsz vigyázni a saját pénzedre is, mivel: A Net 40, Net 100 és Net 500 MB aktuális mobilinternet díjcsomagok, valamint a korábbi, lezárt havidíjas mobilinternet csomagok havi díjában foglalt adatmennyiség felhasználása esetén 50 és 100%-nál.
Gondold meg!
Jó szerencsét!
-
nagy.zoltan
csendes tag
- Samsung Wave esetén MédiaMánia díjcsomag esetén az internetprofiloknál T-Mobile NET-et vagy w'n'w-ot kell választanom???
- kaptam egy "Szolgáltatás állapot lap"-ot, amin azt látom, aktiválták a NET START-ot. olvastam itt a fórumon, hogy ezt mindig aktiválják. És akkor valóban úgy van, hogy a havidíjban foglalt adatmennyiség (pl. 500 MB) ingyenes, és utána 13 forint/kB ?
- RelaxNET fordulónap nevű szolgáltatás tudja valaki, hogy mit takar?Kösz!
-
revolver
aktív tag
Az árnyék benned van , a fény csak kihozza!
-
orkati
tag
Köszönöm szépen!
-
orkati
tag
Most találtam ilyet, hogy Domino Net. Ha veszek valami netképes telefont, akkor ez jónak tűnik, legalábbis kipróbálni mindenképpen. Azt meg tudja valaki tippelni, hogy a Domino Net 40 díjcsomagban a 40MB adatforgalom mennyi időre elég, ha pl. napi 1 órát neteznék és csak fórumokat, blogokat olvasnék, ahol igazából csak szöveg van? Kitart ez vajon 30 napig?
Ja, és azt tudja valaki, hogy az ehhez a tarifához tartozó telefonálásnak mennyi a percdíja? Mert csak az sms-t írják le, ami annyi, mint a Domino Nap csomagban.
[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Ma beléptem az online ügyfélszolgálatba és ez fogadott. A lap szerint állítólag el kellene fogadnom valamilyen szerződést, ellenben egy vásárlási útmutatóra mutat a link.
Más is találkozott vele?
-
coyote18
csendes tag
Köszönöm a válaszokat! Akkor már nem sokat kell várnom, hamar eltelik az a 4 hónap!
-
1430
senior tag
válasz coyote18 #5527 üzenetére
Akkor még várnod kell 4 hónapot, vagy vehetsz Domino csomagos készüléket (ha az elmúlt 365 napban nem vettél), illetve kisker akciós árlista alapján.
Egyébként a készülékváltás további feltételei, hogy legyen legalább arany kedvezményjogosultságod és ne legyen 15 napon túli számlaelmaradásod.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
coyote18
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám. Egy éve és két hónapja kötöttem hűségszerződést a T-vel, sajnos a telefonom véglegesen tönkrement. (garancia nem érvényes rá) Mikor tudok náluk újat venni? Egy korábbi hozzászlásban olvastam, hogy másfél évvel a szerződés megkötésével már lehet, ez még mindig él? Vagy lehetséges az, hogy 2 év 10 hónapra vállalok hűségidőt?Köszi a válaszokat!
-
Killing
addikt
Plug&Play, de a windows leszedi hozzá a drivert, és működnie kell windows 7 alatt. Az E1750-em megy Windows 7 64 bit, és Ubuntu 10.04 alatt is faszául.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
zsero
aktív tag
A ma kapható mobil stickek (pl. a Dominós csomagban levő 4-es) megy minden gond nélkül 64-es Windows 7 alatt? Ezeknek a driverét lehet valahogy frissíteni?
-
bossvico
senior tag
Ezt elmesélem nektek:
Családbarát kedvezményt ficcentettünk ügyintézővel keresztül csakis.
Volt egy régi dominó kártyám amit a asszony megkapott a nevére előfizusra téve.
Nade, innen voltak a gondok. Kaptunk egy új sim kártyát, mert csak így lehet dominóból előfizusra váltani, kértem a hívószámkijelzést, díjcsomagot megbeszéltük, megjött az sms, aktív a családlafaty.
Felhívom hát a zasszonyt, de nem jelzi ki a számot. Más hívj annak sem.
Telefon ügyfélszolgálatnak, ménem látszik.Ők látják hogy aktív, mondom énis látom, de nem jelzi ki. Biztos letiltott számról hívják, hát mondom nem. Teknikus kollegáig kapcsoltak, aki elmondta lehet kell pár óra.
Jó, másnap is ua, üfsz felhív, megen látják, énis, de nem megy. Tiltott szám, nem.
Akkor már mondtam hogy na, de mást nem tudnak, személyesen vigyük be.
Ja és ez egy újfajta sim, amiből kitörhető az a mégkisebb méret.
Fél óra múlva hogy leraktam, ment is a kijelzés.Érdekes volt. hogy a nagy t-nél senki nem tudta mi is volt a baj igazából.
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
1430
senior tag
-
Ice!?
őstag
Sziasztok!
WAP beállítások milyen menüpontokon keresztül érhető el a 1777-en?
Köszi, üdv.
Lenry:
-
CsuRi101
tag
-
Lenry
félisten
válasz Polllen #5504 üzenetére
igazad volt.
fölhívtam őket még egyszer, elmondtam a tényállást, türelmemet kérték, kb 10 perc zenehallgatás után mondta az ügyfélszolgálatos, hogy szereztek egy próbaSIMet, leellenőrizték a weboldalt, valóban hibás, és jóváírják az összeget.
és voltak olyan kedvesek, hogy nem 690-et írtak jóvá, hanem feltöltötték 3000Ft-tal a kártyámat
nagy piros pont a T-Mobile-nak
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
legenda
válasz bajusz15 #5507 üzenetére
t-s készülékeknél előre létrehozták a netes hozzáférési ponto(ka)t, a megfelelő hozzáférési pont legyen az alapértelmezett, és úgy legyen beállítva a böngésző, hogy ne a wifi kapcsolat legyen az alapértelmezett/elsődleges, hanem az aktív netes hozzáférési pontot használja! ha nem lett törölve/módosítva a hozzáférési pont, aktiválva van valamelyik netes csomag, és a böngésző is adott/megfelelő hozzáférési pontot használja, akkor működnie kell(ene)!
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz Polllen #5501 üzenetére
a második híváskor azt magyarázta a csaj, hogy ő nem tud semmit tenni, mert a máik kolléga vette föl a hibát, csak ő tudja javítani. most akkor meg kell várnom, míg ő visszajön?
ilyen tényleg van?
mert hiába telefonálnék harmadszorra is, ha ugyanezt a választ kapnám.
egyébként azóta sem javították a hibát a weboldalon.
-
Polllen
nagyúr
Ha van energiád még1x telefonálni és nem tesznek semmit, akkor fogyasztóvédelem...
Más:
T-nél olyan csomag kombinációt tudtok, amivel 5k környékén 100+perc duma és min 1 GB net?
Médiamánia S-t néztem, de mobilTV nem érdekel és csak 500 MB net van...A kameleon (ha választok 3 kedvezményes számot) + aranykártyás mobil net-t csak 3 számra igaz a 100 perc...
Most ikon400-zam van és egész jól megszoktam a fix számlát, de a 10k sok...ikon200-hoz meg venni kellene másik iphone-t, de egyelőre más készülékre pályázok...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest