Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Black Ops 6
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- GTA VI
- EA Sports WRC '23
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Tegnap fejeztem be mindkettot, 15 percre ra meg is jott a visszaigazolo-gratulalo email.
Nem rossz sem a tananyag sem a vizsga, eleg jol lehetett vele haladni, mert a technikai reszen siman atsegitett a VCP tudas.
A szarabb resze, hogy a partner university csak ceges reggel ethero el.
Amikor reggeled a ceged, akkor a sajat ceges cimedet reggeld, egyszerubb lesz ugy.Ha mar reggelve van esetleg a ceg ahogy nalam is volt,akkor csak ingyenes support ticket-tel tudtam magam a ceghez adni.
Erdekes , hogy a vcp cimem gmailhez volt tarsitva, de siman hozzavagtak a cegeshez, es ha kilepsz esetleg a cegtol akkor az osszes cimet vissza tarsitjak a gmailhez
Ha nincs kedved a reggel szarakodni, akkor felvehetleg a ceghesz, es masnap mar csinalhatod a tanfolyamokat meg a vizsgakat
Azert jobb ha a "cegedet reggeled", ami szinten ingyenes en nem jar kotelezettseggel, mert ha megvan ez a ket vizsga, es befizettek +250 dollart, akkor a ceg vmware professional cim melle kap 2 belso hasznalatu vmware enerprise licenszet valamint 2 felhasznalhato support ticketet is.
Paran kerdeztek privatba, hogy ez hogy mukodik pontosan, inkabb lertam ide is az egyszeruseg kedveert.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Lexus, Toyota topik
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Magisk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest