Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
zeon.hu
nagyúr
válasz zeon.hu #35993 üzenetére
erre semmi ötlet?
annyi kiegészítés, hogy egyedi előfizetése van, ha ez számít.#?*@&!
-
MODERÁTOR
-
Armahun
addikt
A héten voltam Vámosmikolán.
Itt nincs a telenornak hálózata, viszont tudtam használni a szlovák hálózatokat roamingban.
Elég sok hely van az országban, ahol egyik vagy másik magyar szolgáltatónak nincs lefedettsége.
Ilyen helyeken mi a francért nem lehet egymás hálózatát használni?
Akár plusz pénzért is mint roaming esetén.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Viktor0610 #36003 üzenetére
kösz!
ha tesz másik kártyát bele (v), és átirányítja arra, az is roamingnak minősül?
#?*@&!
-
MODERÁTOR
-
vasi89
addikt
válasz Viktor0610 #36001 üzenetére
Tiltva van, megkérdeztem Na hát eddig bíztam meg az emberekben, nyílván kétes embertől nem veszek telefont de itt erről szó sem volt. köszi a segítséget!
-
Varszegig
veterán
válasz zeon.hu #36005 üzenetére
Még annyit nem árt tudni Törökországról, hogy ott a készülékek árába van beépítve a telekom adó. Azaz ha ott veszel egy készüléket, akkor a boltban azt már megfizetted. Ha viszont kiviszel egy sajátot, és beleteszel egy török simet, akkor 2-14 nap múlva kb. kitiltják IMEI alapján a hálózatról. Ezt elkerülendő, aki hosszabb távra megy, annak érdemes regisztráltatnia a készülékét. Ennek van valami díja (kb. az adó+ügyintézés).
Ha semmiképp nem akar átmenni a vodához, ami az egyetlen szolgáltató Magyarországon, amelyik egy kalap alá veszi az EU-t és Törökországot, akkor még opció lehet kint venni egy mifit. Kb. fillérekért (átszámítva pár ezer ft) lehet venni őket, függetlenül, tehát akár itthon is használható. Ezeket már nem kell regisztrálni. Vesz bele feltöltős adatkártyát, és neten megoldja a telefonálást.
Még egy lehetőség: vesztek egy feltöltős voda kártyát, beaktiváljátok rajta a napi eu jegyet. Ez napi 990 Ft-ért ad 100 MB-ot, és itthoni árakon telefonálást, és ingyen fogadást. Persze ha hosszú időre megy, ez sem olcsó. Viszont, ha sokat telefonál netezik, akkor a telenornál simán összedobhat egy párszázezer Ft-os számlát egy hét alatt. Szóval óvatosan! -
csucsu21
aktív tag
Sziasztok
Olvasgattam a telenor oldalát ha jól értem már csak 1 év garanciát vállalnak a telefonokra ?
Eddig ha jól emlékszem 1év teljeskörű +1 év csak a készülékre volt ha jól emlékszem.
Vagy hogy van pontosan ?Az élet olyan, mint a motor be kell rúgni másként nem megy !!!
-
MODERÁTOR
-
csucsu21
aktív tag
válasz Viktor0610 #36011 üzenetére
De akkor ha egy év után megy tönkre akkor is vihetem oda ahol vásároltam vagy magamnak kell a márka szervízbe küldeni.
Köszi a választ.Az élet olyan, mint a motor be kell rúgni másként nem megy !!!
-
MODERÁTOR
-
Sayuar
senior tag
Hogyan lehet megoldani ingyenesen a SIM kártya cserét?
Tavaly márciusban cseréltettem a normál méretű PGSM SIM-et díjmentesen micro méretűre.
Vennék egy dual simes független telefont, és most nano SIM-re lenne szükség... -
törölt tag
válasz Sayuar #36014 üzenetére
Sajnos, ezek a SIM -ek meg is tudnak ám hibásodni és olyankor bizony díjmentesen cserélnie kell a szolgáltatónak. Egyik ilyen hibajelenség az, hogy elkezdi a teló dobálni a hálózatot. Fura hiba, nagyon nehéz lenne kinyomozni a pontos okát. Egyszerűbb kicserélni a SIM -et és ha ettől megszűnik a hiba, akkor mindenki boldog.
-
Armahun
addikt
Az újabb simekre is "csak" 250 telefonszám fér?
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
xmaas
őstag
válasz vasi89 #35999 üzenetére
Elolegtol fuggetlenul le tiltjak a keszuleket egyertelmuen egy ido utan mivel hogy adosagod van felejuk amig nincs teljesen kifizetve a keszulek .
Szerinted 30-60-80 ezer forint eloleg utan kene hagyjak hogy csak ugy hasznalj egy kitudja milyen draga keszuleket mert ok hulyek es benzint ittak?
-
zseko
veterán
válasz zeon.hu #36009 üzenetére
'Normálisabb' telefonokon a gyári tárcsázóban alapból benne van az internetes hívás kezelése, így ugyanazt a megszokott gyári tárcsázót lehet használni, kis túlzással kb. semmit nem venni észre. Nálam azért vannak gondok
Persze ha nem okostelefon, akkor...
(normálisabb telefon alatt azt értem, vannak gyártók akik kiveszik a voip kezelését a rendszerből)
HR24.hu
-
törölt tag
Szerintem ennek nincs jelentősége. Az Androidban az a szép, hogy gyúrható. Azért jó, hogy sokféle gyártó van, mert mindegyik a saját koncepciója szerint módosítja a Google elképzelését. Aztán ott vannak az automatizálók, amikkel pedig a user módosíthatja a gyártó elképzelését. Tök mindegy, hogy a gyári tárcsázó kezel -e SIP -et, vagy sem. Amelyik kezel, az is buta, mint a főd. Inkább csak indítsa el a hívást ahogy tudja, aztán majd az automatizáló lekezeli normálisan.
Jelszó: android.intent.action.DIAL[ Szerkesztve ]
-
kiki22
senior tag
Sziasztok!ha telenortal veszek egy iphont reszletfizetesre es fuggetlene szeretenem tenni,van ra lehetoseg ?marmint hivatalosan a cegnel,mert telekomnal van azt tudom.koszi a segitseget elore is
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok
Egy átlagos itthoni 6-7 ezer ft os csomagban,mennyi lehet az eus országba tört€nő netezés? Nem akarom,hogy a navigáció,vagy facebook stb meglepetésszámlát okozzon.
Thx -
törölt tag
válasz Remekelek28 #36031 üzenetére
Semennyi. Az külön ügy.
-
taip
senior tag
válasz Remekelek28 #36031 üzenetére
A külföldön történő netezés díja független az itthoni díjcsomagtól és mindenképpen sokba kerül.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
metal01
őstag
Bennfentesek esetleg tudnak valamit arról, hogy a Telenor fogja forgalmazni az új Nexus telefonokat?
-
asdf_
veterán
válasz Remekelek28 #36034 üzenetére
Rendkivul cseles modon a https://www.telenor.hu/roaming oldalon irjak: számlás ügyfelek: 65,03 Ft/MB, kártyás ügyfelek: 71,68 Ft/MB, szoval annyira nagyon nem akarod ezt te hasznalni, csak vesz eseten. Navibol lojel valami offline-t.
Hogy hany kbyte a szamlazasi egyseg, az meg az aszf-ben van, de asszem 100 kbyte. -
mclaren777
senior tag
Hívásátirányítás Telekom Domino számról Telenor Praktikumra: hogyan kell beállítani és mennyibe kerül?
-
MODERÁTOR
válasz mclaren777 #36039 üzenetére
Ez inkább telekomos kérdés, de még inkább készülékspecifikus.
A díja is attól függ, hogy a Telekom mennyiért irányít át telenoros számra.Xiaomi 13T
-
P.mini
aktív tag
Flottásoknak miért csak havi 9 készüléket adnak ki??? 2000 Emberre kicsit kevés ez a havi 9...
[ Szerkesztve ]
-
zichie
senior tag
válasz Remekelek28 #36038 üzenetére
Lényegesen olcsóbb és praktikusabb megoldás külföldön valamelyik helyi szolgáltató sim kártyáját használni. Én mindig így teszek, mert külföldön nagyobb a mobilnet és hívás (voip alapon) forgalmam, mint itthon.
Persze nem árt 2 kártyás telefon, ahol az elsődleges kártya az adott országbeli helyi, a másik pedig a magyar telenoros. -
zoli62
addikt
Telenor által forgalmazott Lumia telefonokhoz csomagolnak külön adatkábelt, vagy csak töltőfejjel egybeépítve van a dobozban?
-
MODERÁTOR
-
donmackó
addikt
-
MODERÁTOR
-
Varszegig
veterán
válasz Remekelek28 #36038 üzenetére
Nem sok? Pillanat alatt nagyon visszafogva elnetezel 100 MB-ot. És az még csak a kezdet.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest