Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
válasz Crystalheart #11401 üzenetére
Hát nem múlt el.
Vajon mit szólnak hozzá a szervizben, megtagadják a garanciát? Ha igen, akkor asszem elásom magam.
[ Szerkesztve ]
-
Crystalheart
őstag
válasz Clown-corp #11400 üzenetére
Nem nyomtam meg, kölcsöngép, vigyáztam rá mint a szemem fényére. Lövésem sincs, mitől lehet. De most épp ki van kapcsolva, meglátjuk.
-
Crystalheart
őstag
Üdv! Tanácsot, vagy inkább véleményt szeretnék kérni... Eléggé para helyzet, hogy kölcsön van nálam egy HP ProBook 4535s notebook, tegnap lecsuktam, semmi baja nem volt még, ma kinyitottam, és már a hibernálásból visszaállítás közben észrevettem a bal alsó sarok felé két-három rövid függőleges csíkot. Bekapcsolás után egy kicsit szétfolyt, halványult, és most zöldes pixelekből áll. Banyek, még csak nem is az enyém :S Gondolhatjátok, hogy nem ütlegeltem, dobáltam, vagy bármi egyéb ilyesmi. Itt egy kép róla:
Gondolom, ez csak úgy javíthatatlan, csak cserélhető. Szerintetek ez garanciális? :S (Még egy év sem telt el a vásárlástól számítva. És HP-nál mennyire jó a garancia, mennyire gyors?) Nem hiszem el, hogy mindig velem történik ilyen, minden akkor romlik el, amikor nálam van. Ezért utálok kölcsönkérni dolgokat, főleg drága dolgokat... Egyáltalán mit mondjak a nagynénémnek, azaz a tulajnak, jól le fog tolni, pedig tényleg csak lecsuktam, aztán másnap kinyitottam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest