Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaren91
senior tag
Sziasztok. Itt is leírnám a gondjaimat hátha itt hamarabb kapok választ mint az LG topicba. Szóval van egy IPS224V monitorom és lenne 2 problémám. Az egyik, hogy nem tudom hogy hova tettem a cd t amit adtak hozzá, neten pedig nem találom sehol a drivert...így csak általános pnp nek érzékeli a windows. Nem tudom hogy ez nagy gond-e vagy sem de ha valaki tudna linkelni oldalt ahonnan letölthető azt megköszönném. A másik problémám, hogy letöltöttem a monitorhoz beállítást amit windowson belül lehet berakni és azóta annyira sötét a monitor hogy pl Bioshockba amikor az elején be lehet állítani a fényerősséget, ha maxra felhúzom akkor se látszódik a legutolsó kép...de ez igaz mondjuk az összes játékra is. Ebben tudna valaki segíteni?
[ Szerkesztve ]
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen processzort vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- LG (32UQ850V-W) 32" 4K 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ASUS ROG Swift PG42UQ , 41,5", OLED, 3840x2160, 0,1ms GTG, USB3.2HUb,24 hó gyári gari,OLEDCare
- LG 49WQ95X-W Super Ultrawide Gamer Monitor! 49"/5120x1440/Nano IPS/144hz/G-sync-Freesync/Type-C/HDR/
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!