Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
válasz sándormátyás #11198 üzenetére
-
fero02
nagyúr
válasz sándormátyás #11192 üzenetére
2 dologra kell figyelni csere esetén:
- fizikai méret (csavarok, furatok helyei)
- átvezető kábel csatlakozóA többi 99%, hogy nem lesz gond....
-
El Kebir
őstag
válasz matyiroli #11195 üzenetére
...mivel minden monitoron van kisebb-nagyobb mértékben, csak akkor ha túlságosan erős a bevilágítás.
(hogy mi a "túlságosan", azt nehéz megfogalmazni pontosan, ráadásul boltonként változhat, hogy elismerik-e jótállási körbe tartozó hibának)"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
-
matyiroli
tag
Sziasztok!
Pár hete vásároltam egy Samsung S22B300B monitort. DVI kábellel van összekötve a gépemmel!
Érdekes dolgot vettem észre, fekete háttérnél jobb oldalon van egy világosabb sáv, ahol nem olyan sötét a kép, mint máshol.
Ha játszok, vagy böngészek nem észrevehető a dolog, csak ha teljesen sötét a háttér...
Természetes ez vagy hibás a monitorom?Köszönöm!
Üdv. Roland -
sándormátyás
csendes tag
Sziasztok még mindég keresek egy Lg flatron 1710s monitorba tft-lcd kijelzőt.a kijelző típusa LM107E01
ár:megegyezés szerint.Akinek van vagy tudja hogy ebbe a monitorba még melyik fajta jó az írjon PÜT.köszi[ Szerkesztve ]
-
szoke12
őstag
válasz fero02 #11189 üzenetére
"Úgy próbáltad, hogy csatlakoztattad a hálózathoz? Ha már nem kap áramot..."
Hehe... mi az a hálózat? Az a fehér izé a falban, amiben van két lyuk? Lehet megnézem.Viccet félretéve, kondik nem púposak, persze ettől még lehetnek szárazak, de akkor elhasználom alkatrésznek a kicsikét.
[ Szerkesztve ]
"Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
fero02
nagyúr
válasz szoke12 #11188 üzenetére
Az elszíneződés nem feltétel utal hibára, normális jelenség is lehet.
Minek ez a kapkodás? Menni kell locsolkodni?
Úgy próbáltad, hogy csatlakoztattad a hálózathoz? Ha már nem kap áramot...
Egyébként nem érdemes foglalkozni a javításával. Öreg mint az országút, egy áramtemető. 10-15 ft környékén már korrekt tft monitorokat lehet kapni...
[ Szerkesztve ]
-
szoke12
őstag
válasz fero02 #11187 üzenetére
Nem. Most raktam össze.
De a panelon van pár fekete folt. egy-két nyomtatás már feketébb rajta mint a többi. leginkább a trafó környékén.
hiába kapcsolgatom, nem kap áramot, ebből gondolom, hogy az áramellátással van gond."Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
szoke12
őstag
Helló!
Az LG 575N típusú monitorom nem akar bekapcsoni. 220-at kap, de hiába nyomkodom, nem kapcsol be, a led sem világít. Szétszedtem, de külsőleg semmit nem látok rajta. Mi szállhatott el benne?"Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
mgm81
aktív tag
Sziasztok.
Van egy ismerősöm.
Akinek a monitorja csak fehér képet ad.
Mi lehet a gond?Üdv.: mgm81
-
Grave_444
nagyúr
Üdv!
Vettem egy Samsung SyncMaster 226BW monitort. Érdekelne, hogy képminőségre jobb az LG flatron w2234s-nél?Mit lenne érdemes beállítanom rajta? Dinamikus kontrasztról azt olvastam érdemes kikapcsolni? Hol tudom? [link]
-
fero02
nagyúr
válasz Csongeee10 #11173 üzenetére
A primer oldal ilyenkor vesz fel áramot (hacsak nem volt esetleg füst, vagy pukkanás ezelőtt), a probléma a szekunderen szokott lenni, azt meg nem tudod a hálózat felől felvett áram mérésével meghatározni.
-
Csongeee10
tag
Sziasztok.
Van egy Asus VS197D monitorom ami nem kapcsol be,a led sem gyúl ki,mielőtt szervizbe vinném ahol jól megfogják kérni az árát,szeretném lemérni,hogy megkapja-e a monitor tápegysége a megfelelő feszültséget.
Ha esetleg ott lenne a baj,lehet csak kábelt kellene vennem.Hogyan tudnám lemérni,hogy megkapja-e a monitor a megfelelő feszültséget? -
El Kebir
őstag
válasz Vato84 #11170 üzenetére
azzal a hdmi - dsub (vga) aktív átalakítóval is lehet probléma, nem lehet így tudni, menyire változtatja meg a jelet. (ugye a monitorodon csak dsub bemenet van?)
dvi -> d-sub (csatlakozó)átalakítóval nem tudod kipróbálni? (nem értem mi szükség hdmi - dsub-ra jelátalakítással, mikor a dvi-i kimeneten ott figyel a dsub-hoz a jel, jelátalakítás nélkül elérhető)
[ Szerkesztve ]
"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
DoubleW
csendes tag
Sziasztok!
Egy Dell inspiron M5010 laptop LCD kijelzőjével van gond. A probléma az hogy a kijelzőn több kör alakú fényesen világító foltok jelenek meg különböző méretben. Általában csak világos háttérnél észrevehető ez a hiba (fehér,sárga stb. ) de egy fekete vagy szürke háttérnél alig észrevehető. Remélem tud valaki segíteni hogy mégis mi lehet a gond. Előre is köszönöm a válaszokat! -
V60
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni ha valakinek van valami ötlete rá. LG 22-es lcd monitor tökéletes kép megy rendesen de: pl. játék közbe sötétebb helyekre érkezve egy-két pillanatra elsötétül a kép mintha egy sötét fátyol menne rá de mögötte látszik azért még a kép utánna kivilágosodik és megy minden rendesen. Utánna ha megint sötétebb hely megint ugyanez és van, hogy filmeknél is ezt csinálja.
Van valami ötletetek, hogy mi a megoldás?
Segítségeteket előre is köszönömÜdv Zola
A bugyi nem a legjobb dolog a világon de közel áll hozzá!!!
-
El Kebir
őstag
-
Skót
aktív tag
Üdv emberek!
Van egy olyan problémám, hogy a laptopomról hajtva egy samsung syncmaster 720n tft kijelző 1280*1024-es felbontásban nem tölti ki a teljes felületet, felül van egy durván 1cm-es csík alul, pedig lemarad a tálca/start menü.
Gondoltam semmi gond, nosza osd menü, de itt egyszerűen a vertikális állítást nem hajlandó sehogyan bevenni. Akármit nyomok nem mozdul. A horizontális jó minden felbontásban és 800*600-ban jó a vertikális is, de ott az auto beállítás is megtalálja a helyes pozíciót.
Vga driverből próbáltam emelni, de annak meg az lett az eredménye, hogy a fenti csík kimaradás megvan és alul megjelenik a start de a fejléc és egyebek felül eltűnnek.
Mi lehet ennek a hibának az oka?
Köszönöm a válaszokat előre is!Üdv: Skót (Roni)
Mod: Ja igen, d-sub kábelen van a laptopra kötve.
[ Szerkesztve ]
"A modell alkatú nők olyanok mint egy rossz rádió: nem lehet rajtuk semmit fogni! Hát tényleg ez kell Nektek?"
-
Vato84
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tud arra megoldást, mi van akkor ha a monitor ezt a hibát írja ki egy játék indításakor:
"Out of scan range Resolution > 1280x1024"
Mindenből a legfrissebb driver van fenn.
A többi játékot is ebben a felbontásban játszom, de alapból a win7-ben is ez van beállítva.
A monitor: SONY SDM-HS93
Video kari: Nvidia GTX 570Lehet esetleg a video karin lévő vga-hdmi átalakító a hibás?
Előre is köszi a segítséget.
-
El Kebir
őstag
pc monitorkénti használathoz inkább DVI ajánlottabb (kiforrotabb, kevesebb azzal a probléma, hdmi-vel lehetnek beállítási gondok, meg kábel minőségi problémák is elfordulnak... )
szerk.: de biztosat látatlanban nem lehet mondani, ha tudod próbáld ki előtte kölcsönkért dvi- vagy hdmi kábellel.
[ Szerkesztve ]
-
Ata88
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Philips 23,6" 247E3LHSU2 LED monitort, mivel nem volt dolgom még ekkora monitorral nem tudom hogy ez normális jelenség e, de mikor a monitoron nagy felületen homogén a háttér szín főleg világos szürkénnél mint a ennek a honlapnak is 45 fokos fényhullámzás látszik. Enyhe árnyalatbeli csikok vannak a színben. Csak pár szín esetében látszik ez a jelenség, filmnézésnél vagy képnél egyáltalán nincs csak homogén szín esetén.
A laptomnak is led monitorja van de ott ilyen nincs.
Ez valami hiba? Vagy nem jól van kalibrálva a monitor?Köszönöm a válaszokat!
-
fero02
nagyúr
válasz szabonagyur #11152 üzenetére
Bizony. És néha nem egyszerű a feladat (még a beszerzése se)...
-
szabonagyur
félisten
válasz fero02 #11149 üzenetére
Ja értem akkor itt forrasztani kell stb akkor marad úgy majd egyszer szervíz. Azt hittem ennél is annyi van kb, hogy a gomb alatti gumiharang szerű dolog csak elkopik és berakok helyére egy másikat. Így már másabb a dolog ennyire nem akarok belefolyni
Köszi szépen a gyors és szakszerű segítséget.
-
fero02
nagyúr
válasz kalapacsolok #11150 üzenetére
Scaler döglődik...
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok!
Van egy samsung 710v, 17"-os monitorom. Tökéletesen megy, használom, aztán egyszer csak elsötétül a kép, bejön egy kérdőjel vagy felkiáltójel egy sárga keretben, és kiírja, hogy not optimum mode, the optimum resolution is 1200x... pixel.
És nem tudok semmit sem csinálni. Van ötletetek, mi lehet a baj és mit lehetne vele kezdeni? köszi
-
fero02
nagyúr
válasz szabonagyur #11148 üzenetére
Meg, de ez csak "kenjük be sárral" című történet. Az igazi az volna, ha ez eredetivel megegyezőre cserélnéd.
Nem árt, van forrasztási gyakorlat és ehhez megfelelő szerszámok. Igaz ez a monitor szétbontására is.
-
fero02
nagyúr
válasz szabonagyur #11146 üzenetére
Cseréld meg a panelen egy másik, nem használt, vagy nagyon ritkán használt gombbal.
-
szabonagyur
félisten
Hali
Van egy BenQ G922 monitorom aminél a bekapcsoló gomb már nem reagál mindig az első benyomásra hanem sokszorosan meg kell nyomni. Lehet ezt valahogy házilag javítani? Gondolok itt a régi időkre amikor az ilyen jellegű távirányítót szétszedtük és a gomb alól a kis pöcköt át raktuk az alá a gomb alá ami feltétlenül szükséges volt.
-
kalenn
csendes tag
sziasztok van egy problémám a monitorommal (benQ V55L) régi fajta ! Amikor bekapcsolom fehéren világít és nem reagál semmire nem tudjátok h miért?
-
El Kebir
őstag
válasz RockHaRD #11143 üzenetére
Az "én úgy tudom"-tól még durva tévedés marad... (szépen félrevezethetsz így másokat, nem biztos, hogy mindig lesz valaki aki kijavít, mert nem csak úgy tudja, hanem tudja)
Ha valamiről nincs semmi fogalmad, az első dolog a gyártó termékleírás elolvasása kellene legyen, azzal az ilyen félrevezetéseket elkerülheted, meg azt is, hogy téged nagyon félrevezessenek..
[ Szerkesztve ]
-
El Kebir
őstag
válasz sultansmith #11139 üzenetére
Igen, de a legtöbb ilyen kártyával csak úgy, hogy az egyik monitor DP-re csatlakozik. (vannak olyan verziók is ahol ez nem feltétel a gyártó oldalán utána kellene nézni, ha nincs DP bemenetes monitorod.)
(#11140) G^zC^mp€r
tévedésben, vagy és másokat is félrevezetsz, már egy olcsó 5xxx-es radeon is képes 3 monitort kezelni.
(az nvidia, viszont lemaradásban volt ebben, az 5-ös szériánál én is úgy tudom még két kártya kell)"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
RockHaRD
addikt
válasz sultansmith #11139 üzenetére
én úgy tudom, hogy csak a 6-os geforce sorozattól, és 7-es radeontól fölfelé képes 1 kártya 3 monitort elvinni. Alatta 2 kártya kell
-
sultansmith
senior tag
Hali!
Van egy ilyenem. Meg tudok ezzel hajtani 3 monitort?
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
unknownerror
tag
Üdv!
Van egy HP LP1965ös monitorom.
Amit szeretnék megvalósítani: mindkét gépem dvi bemeneten használni.Most egyik dvi kábellal, másik vga-vga + dvi átalakítóval van rákötve.
A gondom az, hogy van hdmi-hdmi kábelem + hdmi-dvi átalakítóm, amivel tökéletesn működik a monitor, viszont ha mindkét bemenetére digitális jel érkezik, csak az egyik ad képet. Külön-külön mindegy melyikbe dugok digitálisat, működik, illetve analóg-digiátlisat is variálhatom, mindenhogy működik, csak két digitális jellel nem megy.
Ez monitor probléma, vagy én b@szok el valamit?Vagy esetleg nemjó a kábel kiosztása(dvi-i,d)? Mert a dvi kábelom dvi-d(single), a hdmi azthiszem dvi-i(single), de eddig azt hittem, hogy ez nagyjából tökmindegy,mindenhogy ad képet.
-
RockHaRD
addikt
meg tudja valaki mondani, hogy a benq monitor beállításai között az "AMA" mit jelnet? Lehet kikapcsolva, vagy közepesen, vagy prémiumon asszem, de nem láttam semmi változást, mikor állítgattam
-
Mr. Teddy
őstag
válasz spiritex #11134 üzenetére
Igen, én is így tudom.
Mellesleg most megvizsgáltam jobban a monitort, meg a doboz tartalmát. Ahogy nézem, nem én vagyok az első tulaj. A hozzáadott CD karcos. A papíroknak nincs zacsijuk, csak úgy bele vannak szórva a dobozba. Se a monitoron, se a talpán nincs semmi fólia, még a fénylő részeken sem.
Szóval mindjárt rájuk dobok egy mailt, hogy ezt bezony visszavinném és kérem vissza a pénzt. És nagyon nem akarom levesárolni, nem akarok egyik hibás döntésből a másikba lovagolni.
-
-
Mr. Teddy
őstag
Hibáztam gyerekek!
Vettünk ma cégbe egy LG E2242C-BN monitort.
Botrány! Betekintési szög vicc. Szembe ülök vele és annyira nulla a homogenitása, hogy felül még ph fórum sötétsárga alul tök halvány. És ezt számlázó géphez akartuk berakni, ahol sokszor állva kell a gépen pötyögni...
Na mindegy, csak jelzem, hogy klasszikus történet, olcsó húsnak...Ezt a moncsit most hoztuk el az Aqua-ból, neten rendeltem meg, de személyesen hoztuk el. Szerintetek visszaviszem vissza adják a pénzt? Elvileg 8 napon belül elállhatok a szerződéstől.
-
gyuszi89
csendes tag
válasz El Kebir #11129 üzenetére
Nem volt bekapcsolva se gpu méretezés se a 2db DVI opció, de próbálgattam tovább 72Hz-nél vagy felül alul fekete sáv vagy a kép körül körbe, ezért ahogy írtad is adatlap szerint én is megnéztem a 1280x720(720p) csakis 59Hz-en fog menni.Közben kipróbáltam D-sub-on fel sem ajánlja a 1280x720-as felbontást. Csak az a kérdés akk h azt hogy lehetne megcsinálni vajon h a driver még csak véletlen se akarja kapcsolni 60hz-en a 1280x720-as felbontást hanem egyből a játékokban is ha arra váltok akk csak a 59Hz legyen a driverben opció a 1280x720-ra( nem is értem h ezt gyárilag h nem sikerült megcsinálniuk vagy h másnak h nem volt ez probléma eddig sosem???).
Csak azért nem játékokban próbálgattam a felbontást mert így volt róla "visszajelzett adat" a ccc-ben és a monitoron is, de végülis ugyan ezeket tapasztaltam a játékokban is melyeknél nem lehetett külön állítani a frekit.
-
El Kebir
őstag
válasz gyuszi89 #11127 üzenetére
"(CCC szerint)1280x720@72Hz (Monitor menüje ezt írja ki)1920x1080@72Hz (pedig látszik a monitort nézve h ez 720p, nincs fekete sáv sehol)"
nincs bekapcsolva a ccc-ben a gpu méretezés? (csak valamelyik nem támogatott felbontással bekeversz?)
azzal nem kell a monitor felbontást váltogatnod, hanem a játék felbontását a fent, általad, írt módon kiterjeszti a teljes képernyőre."Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
El Kebir
őstag
válasz gyuszi89 #11127 üzenetére
"(CCC szerint)1280x720@59Hz (Monitor menüje ezt írja ki)1280x720@60Hz (kép jó csak épp a CCC 60Hz jelez vissza Win8 viszont 59Hz-et jelez"
az jó, az a 720p 59,94Hz lehet (tehát 60Hz), a windows mindig csak az egészrészét írja ki a frissítésnek.
A többin ne csodálkozz, ha nem működik...
...az 1280*720@75Hz nem támogatott felbontás, és még talán az 1280*720@60Hz se támogatott (nincs a támogatott üzemmódok listájában11.oldal), viszont az 1280*720@59,94Hz vagyis a 720p-s hdtv-s 59,94Hz az már támogatotttalán belegyárthatod a "driverbe" az 1280*720@60-75Hz-et, ahogy a fullHD@72Hz-et is beletették mások...
-
gyuszi89
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy u2312hm monitorom egy AMD Radeon HD 7660D(a10-5800k) társaságában DVI-re kötve Win8 alatt. A problémám az lenne vele, h 1280x720 (60Hz-75Hz) felbontásnál mindig 1280x1024@60hz-re áll be.
(CCC szerint)1280x720@59Hz (Monitor menüje ezt írja ki)1280x720@60Hz (kép jó csak épp a CCC 60Hz jelez vissza Win8 viszont 59Hz-et jelez
(CCC szerint)1280x720@60Hz (Monitor menüje ezt írja ki)1280x1024@60Hz (alul felül fekete sáv a képen)
(CCC szerint)1280x720@72Hz (Monitor menüje ezt írja ki)1920x1080@72Hz (pedig látszik a monitort nézve h ez 720p, nincs fekete sáv sehol)
(CCC szerint)1280x720@75Hz (Monitor menüje ezt írja ki)1280x1024@75Hz (alul felül fekete sáv a képen)
Különösen akk zavaró ez amikor játékokkal játszanék és a játékokban nem tudom külön állítani a frissítés frekijét és ekkor alul felül fekete sáv van, vagy kiírja a monitor h 1920x1080 és körbe fekete sáv van vagyis 1280x720 a kép a többi kimaradt pixel meg elosztva körülötte fekete holott én szintén 1280x720-ra állítottam a játékot és minél feljebb állítom a felbontást ilyen esetekben akk ugye egyre kevesebb a fekete rész (pl 1600x900). Alapból a win8 1920x1080@60Hz megy, de próbáltam már más monitor driverrel 1920x1080@72Hz-en ekkor produkálja általában a körbe fekete sávozódást. D-sub-ot kiszeretném hagyni érthető okok miatt bár ezzel még nem is próbáltam. DP nincs az alaplapomon és dVGA-m sincs amin lenne HDMI meg a monitoron nincs.
Remélem tudtok valami ötletet adni mert én már kifogytam az ötletekből.
Előre is köszi válaszotokat!Üdv.:Gyuszi
[ Szerkesztve ]
-
atika88
senior tag
Sziasztok!
Van egy Samsung 2243LW monitorom, újabban erősen zúg/búg/sípol hátul a tápnál! Ki és bekapcsolt állapotban is! Gondolom táp csere...mibe fáj ez kis polgári embernek anyagilag? Szerviz javítja (igaz nincs már rá gari!)? -
LaciMc82
aktív tag
-
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok.
Van nekem egy 1,5 hónapos LG IPS 224 típusú monitorom.
Ha bekapcsolom egy ideig halkan recsegő,pattogó hangot ad ki és mikor kikapcsolom is előjön ez a jelenség.
Ez mi a fenétől lehet ?Tiszta hülye aki nem normális
-
Dude666
csendes tag
Hello mindenkinek!
Remélem jó helyre írok, ha nem akkor plíz szóljatok.
Van egy 1215b asus netbookom (amd apu, 6310 radeon). A kijelzó 1366x768 (talán led, de talán mindegy). Másfél éve megvan a masina, azóta volt rajta mindenféle rendszer, win 7 főleg, kicsit win 8 is. A színei RETTENETESEK.
Próbáltam állítgatni, és a legjobbat a PH ennek a gépnek a teszteléséhez, monitorkalibrálóval készített profil tudja kihozni. Boldog is lennék vele, ha nem felejtené el, mikor kihúzom az áramból és akksiról kell mennie.
A vicces az hogy most húztam újra, most konnektorról jók a színek, az előző rendszeren meg akksiról voltak jók a színek. (azt hiszem magát a színprofilt akksiról nyomtam fel).
Próbálkoztam már sokmindennel:
-Kézzel állítgattam a csúszkákat a CCC-ben. Ha akksiról elérek egy elfogadhatót, amint az áramba dugom, okádék lesz minden.
-a win7 color részlegében az összes lehetséges helyen beállítottam az innen letöltött színprofilt, hogy mindig azt használja.
-A win 7 színkalibrátorával is próbálkoztam, de azt egy újraindítás után elfelejti
-Próbáltam az eggyel ezelőtti drivert, pontosan ugyanazt csinálja, a hydravisiont is feltettem, de egyelőre nem is találomA gép hardveresen tökéletes, nincs tweakelve, minden a legfrissebb driver rajta, most SSD-ről megy, az előtt HDD-ről.
Aztán a különböző energiaprofilok váltásánál is ezt csinálja. Hiába van powe saver, balanced, vagy performance módban, csak az számít hogy áramba van-e dugva vagy nem.
-google-ztem az eszembe jutó kulcsszavakkal, de sehol nem találtam arra vonatkozó infókat, hogy valakinek az áramról/akksiról működés ilyen jelenséget okozott volna. Tehát hiába sikerül egy elfogadható beállítást elérni, a tápellátás teljesen felborítja.
Valaki találkozott már ezzel? Vagy esetleg ilyen gépe van, és nincs ilyen gondja? mert akkor visszaviszem a szervízbe. Esetleg valami progi amivel "force-olni" lehet hogy tartsa meg a színprofilt?
előre is köszi a segítséget!
-
El Kebir
őstag
válasz bluobluo75 #11115 üzenetére
Simán kapcsold ki a képernyőkímélőt, lcd-nél amúgy sincs sok értelme. A világosabb fajtáknak és/vagy kikapcsolt dinamikus kontrasztnál nincs semmi haszna.
Képernyőkímélő helyett inkább adj meg rövidebb időt a készenlétbe kapcsolásnak."Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
fero02
nagyúr
válasz bluobluo75 #11109 üzenetére
A képernyőkímélő aktiválása nem hardveres feladat. Első körben legyalulnám a vga eszközillesztő szoftverét, aztán ha az sem hoz megoldást, akkor egy win reinstall-t eszközölnék.
!attis!: összeszerelési hiba, pakolás/szállítás közben keletkezett sérülés nyoma lehet...
[ Szerkesztve ]
-
!attis!
tag
üdv!
Érdekelne, hogy mi lehet a hiba oka.
Led monitorról lenne szó.A monitor kijelzőjének felső részén középen, szürkés/ feketés kb. 6-8cm tojás formájú bevilágítás látható.
Legjobban világos vagy fehér háttérnél láttató, és a szemnek nagyon zavaró.Köszönöm.
-
zozogtti
tag
Sziasztok Bocsánat,hogy újra megkérdezem de van egy benq g2420hdbl monitorom és szinte forró a jobboldala ez természetes jelenség a ledek miatt vagy rossz benne valami ? Válaszotokat előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
válasz bluobluo75 #11104 üzenetére
Szoftveresnek tűik...
-
senior tag
válasz bertalanimre #11086 üzenetére
Totál nekem is így volt. Megdörzsöltem a szemem és azt hittem, hogy én vagyok a bugos
De ezek szerint nem. A laptopban Radeon HD7670M van."A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
-
bluobluo75
őstag
-
Gigaman55
csendes tag
Sziasztok!
Van egy körülbelül 2,5 éves LG W1946-os monitorom, amelynek a bekapcsoló gombja már nem nagyon működik, néha még funkcionál, de inkább rászoktam arra, hogy a gomb helyett inkább kihúzom a konnektorból. A bekapcsoló gomb rajta van az előlapon, lehet, hogy ki sem lehetne cserélni. Viszont mióta ezt használom egyre gyakrabban látom, hogy a monitoron kicsit villog a kép, hol világosabban, hol kicsit sötétebben jeleníti meg a képet.
Ez azt jelenti, hogy bármikor kipurcanhat a monitor?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- LG 22MK430H-B 22"-os IPS full HD monitor
- Acer KG251Freesync Monitor 24,5
- Eladó törött, sérült kijelzőjű Lenovo T22i-20 monitor alkatrésznek, teljesen komplett talppal együtt
- HP ZR30w monitor 30", 2K (2560x1600)
- Acer Monitor 27" WQHD 2560x1440 IPS kijelző, FreeSync, 170Hz, 1ms, kalibrált, 1 év garancia, HDR