Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigaman55
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne az LG W2252TQ monitorommal, hogy ha kikapcsolom azt és pár perccel később kapcsolom vissza akkor a monitor rögtön készenléti állapotba lép, nem mutatja a képet. 2 monitort használok, ugyanígy a másik monitoron látszik a kép, de az LG-n csak akkor, ha újraindítom/leállítom vagy alvó üzemmódba kapcsolom a gépet, ezután ha van mit mutatnia akkor visszakapcsol. Ha egy rövid időn belül vissza kapcsolom a monitort akkor jó. Ha nem kapcsolom ki, de a Windows 7 kikapcsolja, mert 10 percig nem használom, akkor is rendesen visszakapcsol.
-
Gigaman55
csendes tag
Sziasztok!
Van egy körülbelül 2,5 éves LG W1946-os monitorom, amelynek a bekapcsoló gombja már nem nagyon működik, néha még funkcionál, de inkább rászoktam arra, hogy a gomb helyett inkább kihúzom a konnektorból. A bekapcsoló gomb rajta van az előlapon, lehet, hogy ki sem lehetne cserélni. Viszont mióta ezt használom egyre gyakrabban látom, hogy a monitoron kicsit villog a kép, hol világosabban, hol kicsit sötétebben jeleníti meg a képet.
Ez azt jelenti, hogy bármikor kipurcanhat a monitor? -
Gigaman55
csendes tag
Sziasztok!
Lassan 2 éve van 2 monitorom (mind2 LG márkájú), nem volt velük semmi baj. Tegnap váratlanul, mindenféle előjel nélkül történt valami: a 2 monitor között nem tudom átvinni a kurzort bárhol, a jobb oldalinak a bal alján, a bal oldali monitornak pedig a jobb felső sarkán kell áthúznom, hogy átmenjen a kurzor másik monitorra, máshol mintha falba ütközne.
Nem csináltam semmi különöset, egyszerűen elállítódott valahogy. Próbáltam kihúzni az egyik monitort, majd gépet kikapcsolni, úgy, hogy csak eggyel menjen, de ha visszadugtam, előjött ugyanaz a hiba.
Win7-et használok, képernyőfelbontásnál se tudtam sehogy sem visszaállítani.
Van erre valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Mazda topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Tőzsde és gazdaság
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- További aktív témák...
- LG (32QP880N) 32" QUAD HD WIDE GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- 4K, HDR, 43"-os Ambiglow Philips Momentum Monitor 436M6VBPAB/00
- ASUS ROG Swift PG42UQ , 41,5", OLED, 3840x2160, 0,1ms GTG, USB3.2HUb,24 hó gyári gari,OLEDCare
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- LG (34BQ77QC-B) WQHD (beépitett kamera) gamer monitor ! AKCIÓ!