Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
Új hozzászólás Aktív témák
-
3L1T3
addikt
Köszönöm srácok!
Morty halála őszintén szólva jobban megviselt, mármint Rick még közelebb állt hozzám, de rutin szerűen intéztem a sorsát abban a pillanatban és szerintem mai napig nem fogtam fel, hogy ő már nincs többé. Annyira különlegesek voltak együtt az ikrek. Egy évet se töltöttek velünk. Abban viszont biztos vagyok, hogy ez idő alatt mindent megtettem annak érdekében , hogy a lehető legjobb életük legyen. Rengeteget játszottak, vadásztak, jókat ettek, rengeteg dögönyözés.Ezért döntöttünk úgy, hogy a következő telejsen bennti lesz, és inkább áldozunk rá nagyobb összeget , de olyan helyről jöjjön ahonnan kevesebb esély van bármilyen genetikai hibának. Sajnos Morty és Rick esetében mind a kettejük 6 hetes kora után nem volt mama cica , mert az elpusztult. Biztos ez is közrejátszott a fejlődésükben. Miután Rick egyedül maradt az erős és nagy macskából amúgy is egy meggyötört, lassú, lomha gyenge és vékony cica lett.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux Mint
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Óra topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest