Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
3L1T3
addikt
Helyzetjelentés, hogy nálunk mizu.
Holnap fogok kérni ivartalanításra időpontot. Rick és Morty is nagyon nő mint a gomba, már nincs köztük túl nagy súlykülönbség nagyjából 100g maximum. Viszont elképesztő, hogy mennyire megszerettek minket, folyamatosan nyalogatnak mind a ketten. Úgy olvastam ez azt jelenti, hogy a családjuk részének tekintenek ezért tisztítani akarnak. A macska szállítóba is közel maguktól mennek be és orvosnál sincs semmi gond soha.
Egy ideje csak macskutyáknak hívom őket , mert ha meghallják, hogy hazaértem és leparkoltam a ház elött azonnal kiül mind a kettő és bekísérnek. Ha kimennek a ház elé akkor is szóra azonnal bejön mind a kettő. Morty múlthéten átment szomszédba összekapott a kutyával aki felkergette a fára. A szomszéd szólt, hogy náluk van, készséggel mászott át a kezemre a fáról. Nekem ezek után senki ne mondja, hogy ezek az állatok nem ragaszkodnak. Érzem, hogy bíznak bennem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Opel topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- 35 millió Ft-ig (KP) keresek Budapesten/Pest megyében kis lakást/házrészt/házat - magánszemélyként
- Balatoni vászolyi telket cserélnék Budapesthez közeli telekre/ingatlanra
- Gamer szék
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest