Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
szerves trágyát kell tolni alá - azt meg letakarni egy réteg földdel, ne égesse meg a gyökereket -
megfelelő méretű ültetőgödröt kell neki kialakítani, és megfelelően fel kell lazítani
és megfelelően kell locsolni nyáron, sokszor és gyakran
én még kevertem mulcsot is a földbe jó alaposan egy idő után, gyökereknek könnyebb legyen az útja, illetve mivel lassan korhad, télen kis fűtést is intéz a növénynekígy ültettem:
sok fajta tuját
babérsomokat
a vörös korallberkenyét - amit még át is ültettem utána -
mindenféle füvet, virágot, senkinek nem volt baja télen sem, sőt, nagyon-nagyon szépen fejlődtek, a korallberkenye télen is tolta a hajtásokat
nyilván jobb az őszi ültetés, de nem kivitelezhetetlen a nyári sem, csak több odafigyeléssel jár
mindenből "cserepest" vettem
nagyobb fákat nem ültettem az tény, de van itt pl egy hosszabb útszakasz ahova új fák kerültek, nyáron ültették el őket pár éve, egyik sem hullott ki - locsolják is őket rendszeresen -
ha legközelebb kertbe szabadulok, akkor sem fogok tartani a nyári ültetéstől
emlékszem voltak rózsák amiket többször átültettem a nyár közepén...csak nem akarták megtalálni a helyüket, semmi bajuk nem volt, pedig elméletben nem tolerálják ők sem_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- EA Sports WRC '23
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest