- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Mostantól bárki kipróbálhatja a SMITE 2 ingyenes változatát
- Friss videón a The Witcher: Sirens of The Deep animációs film
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
okezsoke
tag
-
mzso
veterán
válasz okezsoke #36464 üzenetére
Hát ha már 50k-nál tartasz akkor már nem messze vagy az olcsóbb CIEM-ektől.
Lehet jobban jársz, ha veszel egy tisztességes hangú IEM-et és magad csinálsz belőle egyedit kétkomponensű formázható füldugóval.Egyébként szerintem fölösleges ilyen sokat költeni, hogyha úgyis csak tömegközlekedéshez kell. Érdemesebb valamit ami tűrhetően szól és megfelelően és jól szigetel, otthon meg majd hallgatsz jó minőségben zenét.
-
.DLL
veterán
válasz okezsoke #36447 üzenetére
AKG K450-et hallottam az is jól szigetelt, de a hangja eléggé mélytúlsúlyos, nehéz. Nem tudom mi a helyzet a K451, 452, 460, Q460 modellekkel, a háza ugyan az.
K518 DJ is kissé tompa hangú, de ennyiért (8k) jó, csak ez pont akkora, hogy (nekem már) kényelmetlen hosszabb távon, de ki kell próbálni, legtöbb áruházban van kint próbadarab.
Suprákat nem annyira szeretem, így nem sok maradt meg bennem, főleg ilyen részletek, hogy mennyire szigetel.[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
mzso
veterán
válasz okezsoke #36389 üzenetére
Van már 70-80k környékén is jó: http://theheadphonelist.com/custom-in-ear-monitor-buyers-guide/2/
-
mzso
veterán
válasz okezsoke #36383 üzenetére
Nem izolál valami sokat.
De szerintem fejhallgatóból nem könnyen találsz olyat ami ilyenhez elég jól szigetel. Jazz-hez még kevésbé.Szerintem valami IEM-mel tudnád megoldani. Nekem legalább is csak az vált be, már amikor nem rázódik ki.
Van egy ilyen drummer-nek mondott fejhallgatóm ami elég jól izolál. Csak förtelmes hangja van.
-
Dorien
veterán
válasz okezsoke #36386 üzenetére
HD2000: Circum, de nem a böszme nagy fajta, utcára is vállalható és nem szorít.
BKV-ra én nem vennék DT235-öt, zajszigetelése nincs sok."Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
-
Dorien
veterán
válasz okezsoke #36383 üzenetére
Nomono-nál valószínűleg kipróbálhatod.
Ha már ott vagy, akkor hallgasd meg a Takstar HD2000-et is."Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
okezsoke
tag
válasz okezsoke #23984 üzenetére
Hatalmas pirospont az Árkádia hangszernek.
Bebuktak egy 662B beszer árat, mert nekem nem volt jó a termék, pedig mindössze annyi "hibáztak", hogy egy nyitottat adtak próbálni és nem tudtam, hogy az zárt ennyire kényelmetlen lesz.
Kicserélték nekem egy 681B-re és boldogság.
Ezért úgy gondolom bármit érdemes náluk venni és megérdemlik itt az elismerést a hozzáállást illetően, és támogatom őket ezzel a bejegyzéssel.
Köszi a figyelmet.
-
.DLL
veterán
válasz okezsoke #23976 üzenetére
Azt is hallgasd meg előtte, elvileg van próbadarab.
A karakterisztikája leginkább a 681B-re hasonlít az éles magaskiemelés nélkül, de elvileg a mély is megfogottabb lett, mindenesetre eléggé kiemelős, nézz rá a grafikonjára és persze hallgasd meg.De nyitottban ajánlható még a Takstar HI-2050 is ebben az árkategóriában!
(P.H.)
-
.DLL
veterán
válasz okezsoke #23974 üzenetére
Mélyebbre lemegy, de nem emel ki a szokásos 100Hz környékén ahol a "basszusos" fejesek meg szokták nyomni a tartományt.
Én hallottam mindkettőt, a sima világosabb hangú szerintem. Neked is azt tudom javasolni, hogy hallgasd meg előtte őket vagy az Árkádiában vagy a Hangbarlangban.
(P.H.)
-
.DLL
veterán
válasz okezsoke #23962 üzenetére
Én a simát, nekem az F már túl éles volt. Ha nem zavar a kiemelt csörgő magas a sima akkor is kiegyensúlyozottabb (nekem). Jó, hogy a mély alja nem bukik be, de nincs is felfújva 100Hz környékén, így nem kopogós, nem rámászós a mélye. Kicsit laza, de lehet tuningolni (driver nyílásaival)(a magasakat pedig RLC szűrővel, ez is hasznos) És valamiért olcsóbb is mint a többi, 6900 pénzt megér mint a huzat.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
okezsoke
tag
válasz okezsoke #23890 üzenetére
Az Árkádia hangszer pozitívan reagált a a csere igényemre, ami nagy plusz pont nekik.
Már csak azt nem tudom eldönteni mire cseréljem.
Addig oké, hogy 681, de a B nekem a 662-ből túl basszusos.
Általános célokra (zene, játék esetleg film) mit ajánlotok inkább, a simát, vagy az F-et? -
.DLL
veterán
válasz okezsoke #23881 üzenetére
Próbáld meg, elvileg csak zsugorfólia csomagolása van, ha nem tépted szét a kartont akkor okés, de majd megmondják.
A 681 ugyan ez a kialakítás csak vannak rajta lyukak. Nem hinném, hogy a szorítóerő kisebb lenne, de a gyári párna csak azért kényelmetlen egy idő után, mert kemény a felülete, méretét tekintve nem sok nagyobb fülpárna létezik.
A zokni mod [1] [2] sokat segít a dolgon, én is kipróbáltam, kell venni egy puha felületű fekete (vagy amilyen tetszik) zoknit párszáz forinT megér.(P.H.)
-
matyi94
senior tag
válasz okezsoke #22042 üzenetére
Nyilvan nem szo szerint kell erteni, amit irtam Egyszeruen fura, hogy par napja meg beyerekrol meg Ath-krol beszelgettunk, most pedig valaki egy Beatset ajanlgat. Raadasul annyi penzert, amennyiert en a900-at vettem.
Mellesleg 70 korul van tobb Hifiman he 400 ebayen, ha lenne penzem tuti vennek egyet! Aki ennyiert venne fejest, az csapjon le ra!Legyen szép napod!
-
da.Vi
csendes tag
válasz okezsoke #21994 üzenetére
Felhívtam őket egy fülessel kapcsolatban. ( ExtremeAudio )
Se árat, se biztos beszerzési időt nem tudtak mondani.
... holott a honlapjukon ár is van, és várható beszerzési idő is.Helyette arra kértek, írjak email-ben egy hivatalos "kérőlevelet" ... ohhh
Ennek már több mint 2 hete !
... se válasz, se ár, se semmi. azóta sem.Oracle Paris / ClearAudio Talismann, Basic / - Micromega Trio - Siltech Cable - Musical Fidelity A120 - MF V90HPA - MF Life Line Cable - Triangle Norma / Titus
-
Dorien
veterán
válasz okezsoke #21980 üzenetére
A JBL 88, 55 szerintem elég gyengus hangban és egy kolléga szerint gyorsan el is törik a pántjuk a mindennapi használattól is. Nekem az egész Media Markt-os mezőny után felüdülés volt Superlux 681 EVO-t hallgatni, annyival tisztább, természetesebb hangzású volt.
Tin:
Én is a 662B-t javaslom, főleg elektronikus zenéhez.[ Szerkesztve ]
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!