-
GAMEPOD.hu
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemotox
addikt
Nagyon röviden és egyszerűen, aztán legyen már lezárva ez a téma végre
Ha okt 28-ig megvolt minden, azaz Sykrim + DLC-k, akkor megkaptad az SE-t. Ennyi. Most, hogy a pakkot LE-nek nevezzük vagy sem, az tök mindegy. A Legendary edition csak egy gyűjtés, egy csomag ami mindent tartalmazott, semmivel nem adott többet, mintha külön vetted volna őket.
SE-hez is vannak DLC-k, csak azok már integrálva vannak a játékba, nem külön megvevős, letöltősként.
-
Vesa
veterán
De ez hogy van, mert nekem már vagy 2 éve megvan ez a verzió és most megjelent a fiókomban az SE is, ami külön telepíthető (bár ahogy látom, ahhoz meg nincsenek DLC-k). Az SE-t nem külön kell megvenni?
Ha a korábbi Legendary Edition-hoz 'járt', akkor talán a BS-es verzióhoz nem fog? Nem értem ezt a kavarást egyébként.Másrészt viszont, fentiektől függetlenül azt gondolom, hogy az SE a grafikán kívül nem sok újítást hozott, sőt, szerintem van olyan grafikai mod, ami még jobban is néz ki és az eredeti verzióhoz felfoghatatlan mennyiségű mod van (és tudtommal ezek zömében nem kompatibilisek az SE-vel). Éppen ezért én meg pont úgy gondolom, hogy még mindig jobb a régi, mert az újhoz még nincs meg minden korábbi mod, és rengeteg modot már egyébként sem fejlesztenek, tehát SE kompatibilissé se nagyon fogja tenni már senki őket.
A tudomány a valóság költészete!
-
ZsZso
Közösségépítő
Ezt akkor érdemes megvenni, ha most akarsz játszani vele, vagy később nem akarsz modokat használni. A modderek kezdenek átállni az SE -re, így meg fog szűnni a sima verzióhoz tartozók támogatása. El lehet persze ezt intézni egy vállrándítással de véleményem szerint olyan zseniális modok jöttek ki a játékhoz, hogy - kis túlzással - vétek nélkülük játszani. (Mondom ezt úgy, hogy minden más játékban képtelen vagyok elviselni a módosítások jelenlétét.)
Tl;dr;
Ha azonnal játszani fogsz vele: kihagyhatatlan best buy, egyébként érdemes várni vele és majd egy SE-t bezsákolni.armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Vesa
veterán
BundleStars-on a Skyrim Legendary most csak 6,5ojró!
Nagyon megéri!
A tudomány a valóság költészete!
-
kemotox
addikt
Nemtom mótváe, de Baldur's Gate bunldi van BS-en.
-
ayo
veterán
aki az olcsóságra megy az szerintem nem vesz eleve havi csomagot. szóval most végre aki eddig nem vette azokat olcsóbban tud mondjuk egy Grimrock 2-t beszerezni. és ha azt nézed eléggé nagy közönség a 1 dollárnál többet nem adok ki egy bundle-ért csoport is
http://jateknaplo.blog.hu
-
[Prolixus]
addikt
válasz Agyzuzo #9590 üzenetére
Ja, teljesen egyetértek. Az a gondolat, hogy "akár még később más bundliba is lehet" eleve bizonytalanságon alapszik, lehet, hogy lesz monthly-s játék később, lehet, hogy nem. Lehet, hogy lesz, de csak sokkal később, amikor már máshol is be lehet húzni gombokért...ki tudja. Ezzel nem vágják a monthly alatt a fát szerintem sem. Akkor meg főleg, ha a játék még drágább is egy másik bundliba, mint pl. itt is.
A monthly-t akkor torpedóznák, ha a nem zsákbamacska bundlik jellemzően erősebbek lennének, mint az adott megjelenési idő körül kijött monthly-k és/vagy olcsóbban hozzá lehetne jutni az itt is, ott is megjelenő húzócímekhez.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
Agyzuzo
addikt
Anno az volt a mondás a monthly-ra, hogy ha többször is lesz bundle-ben egy játék, az a monthly-ban jelenik meg először. Jelen esetben ez a Grim Dawn-ra is igaz - oda jött először, ráadásul olcsóbban. Én nem látok itt semmi problémát. 14$-ért már nem olyan jó deal hogy az ember gondolkodás nélkül behúzza, főleg nem a BTA árához képest - túl széles a gap. Úgyhogy szerintem nincs ezzel gond, a BTA nekem pont jó volt így.
[ Szerkesztve ]
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
reelc
veterán
válasz [Prolixus] #9588 üzenetére
A Grim Dawnra kaptam fel a fejem, hogy egy hónapja volt először bundlizva, és most megint. Ráadásul ugyanattól a cégtől (Humble).
Természetesen nem arra gondoltam, hogy ami volt bundliban, az már soha többet nem lehet. Nem is arra gondolok, hogy ezek többnyire a Humblen debütáltak bundliban és most újráznak és ez baj lenne - elvégre nem ígértek olyat, hogy nem lesz ilyen.
Hanem arra, hogy ezzel valószínűleg maguk alatt vágják a fát. Biztos vagyok benne, hogy most jópáran elgondolkodtak, hogy van-e értelme a zsákbamacskának, ha egyszer "simán" is lehet bundliban?Volume - 2016 februári monthlyban volt
TIS-100 - 2016 július
Legend of Grimrock II - 2015 november
Infinifactory - 2016 május
The Secret World - ez új - nem volt Humble bundliban
Dungeons 2 - ez új
Grim Dawn - 2016 októberTermészetesen tudom, hogy a fejlesztőcsapatoknak is kell a pénz, de a havi előfizetés újfajta modell volt, és ezzel alávághatnak maguknak.
[ Szerkesztve ]
-
[Prolixus]
addikt
Szóval ami monthly-ba már volt egyszer, soha nem kerülhet be másik bundliba? Ebben én nem látok sok logikát. Mellesleg nem mindenki tudta megvenni akkor. Most itt egy újabb lehetőség, ez sem rosszabb csomag, mint az akkori monthly volt.
Akkor lenne igazad (szerintem), ha tendenciaszerűen csinálnák ezt. Akkor persze, minek monthly-t venni, ha nemsokára lesz újabb bundle. Mondjuk ha a másik bundliba meg mindig drágább lenne, az pont a monthly malmára hajtaná a vizet.
[ Szerkesztve ]
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
ayo
veterán
válasz EmptyParadox #9583 üzenetére
pontosan, csak várni kellett és szerintem is jobban megéri, mint random vásárolgatni.
http://jateknaplo.blog.hu
-
EmptyParadox
senior tag
Nah, ez a humble, elég jó lett.
Grimrock 2-re már régóta vártam, nagyon jól visszahozza a régi dungeon crawlerök hangulatát, az első is elképesztően jó volt. TIS-100 whislisten volt. Szóval alap nagyon megéri, de az Infinifactory is jól hangzik.
Azt látom, hogy mindegyik volt már monthly-ban, szóval megnyugodtam, hogy nem kell zsákbamacskáznom, előbb-utóbb csak bekerülnek elvétve egy bundle-ba. -
scdlsc
senior tag
Ha valaki megveszi a mostani csomagból a közepeset, akkor az Infinifactory-ért cserébe van egy The Vanishing of Ethan Carter kódom az előző csomagból.
-
scdlsc
senior tag
Q.U.B.E. Directors Cut 1 dollárért
[indiegamestand-en] -
kemotox
addikt
Humble bundle... 14 dolcsi a Grim Dawn ami 12-ért volt monthlyba, és a nem zsákbamacska részeként.. van pofa, van pofa. Oké, hogy ez most más bunldi, de akkor 12-ért volt sok másik hulladékkal, most meg 14-ért van sok másik hulladékkal
[ Szerkesztve ]
-
MrTwister
őstag
Még csak nem is hallottam ilyenről, attól még persze lehet, hogy csak én vagyok tájékozatlan...
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
gabee jr
tag
vagy, ahogy egy kedves ismerősöm hívja: Péj Pál!
Dzsáááá!"Csukaharapást szőrivel"
-
gabee jr
tag
-
joe-ker
senior tag
Bundle Stars-on csak én nem tudok vásárolni paypal-al vagy csak olyan tételt vettem amit nem lehet azzal fizetni.
-
-
Out
addikt
Macskás csomagot valakinek?
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Sziasztok. Nem kimondottan Bundle, de talán valaki kipróbálta már az utomik szoftvert... Van valakinek tapasztalata vele? Lényegében játék bérlésről van szó. [link]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz gabee jr #9564 üzenetére
Indie Legends 5 nem jott ki olyan regen, es teljesen jo pakk.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
gabee jr
tag
Nem tudom kinek mi a véleménye, de szerintem nagyon belassult a Bundle Stars, kezdek aggódni miattuk.
Nagyon szépen néz ki, hogy van 34 aktív bundlejük, de annak a háromnegyede ilyen fos 2 pakk meg 3 pakk ugyan abból a címből, ki kíváncsi erre? Semmi újdonság, 0 innováció, gagyi önismétlő bundlefiller címek.
Be is fejezem, mert csak felidegesítem magam. :"Csukaharapást szőrivel"
-
Jinxb1rd
addikt
Sokan mondták, hogy nem veszik meg a mostani humble average packját csak a carter miatt. Azt a játékot én nem ismerem, inkább az Adr1ft miatt vettem meg és nem csalódtam benne. Most játszottam végig, szerintem nagyon szuper lett, elég látványos. Ajánlom mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Esetleg van valaki aki humblis lifehacker bundlebol szeretne lastpass premiumot vagy cyberghost vpnt a BTA-bol? Nekem displayfusion kellene, elosztanánk, harmada helyett felevel beszallok.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
bigyo108
aktív tag
Sziasztok,
írjon, aki kapott dirt 3 kódot ...és neadjisten nem kell neki.
köszönöm.A PC visszafelé MINDIG kompatibilis lesz,.... MINDENRE!! :)
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz thomasa #9551 üzenetére
Tarthatunk attól amit nem ismerünk, de jobb helyette utánajárni és az után dönteni, hogy jogos -e a félelem. Ez utóbbiban szeretnék Neked és sok más kollégának segíteni. A Steames bejelentkezés OpenID technológiára van felhúzva, amiről bővebb infót itt olvashatsz, de 1000 más helyen is meg tudod nézni.
A lényeg talán ebben a pár sorban foglalható össze:
"Igen, biztonságos, hiszen az OpenID szolgáltatóról nem kerül ki a felhasználóneved, jelszavad sem. A meglátogatott weboldal csak arról kap információt, hogy a megadott OpenID URI valós és azzal sikeresen be tudsz lépni. A jelszavad nem kerül át a weboldalhoz, azt minden esetben az OpenID szolgáltatód ellenőrzi és tárolja."Ebben a speciális esetben ahova Steammel lépsz be ott be lesz jegyezve az ottani fiókodhoz a Steam fiókod egyedi azonosítója. Miért jó ez nekik? Legalapvetőbb dolog, hogy a "kulcsninják" TODO listája újabb feladattal bővül és lehet kevesebb kulcsot fognak feltenni az online piacokra innen.
Ha többet szeretnének tudni rólad, akkor se fognak tudni semmit kideríteni pusztán attól, hogy bejelentkeztetnek Steamen keresztül. Ahhoz, hogy megállapítsák milyen játékaid vannak, stb. publikussá kell tenned a fiókod. Kvázi ők is ugyanazt látják a Steam azonosítód megadása után mint más szimpla egyszerű felhasználók. Nem kerül át a wishlisted, nem kerül át a friendlistád vagy az inventory -dban szereplő tárgyak listája vagy egyéb más infó. Privát fióknál kb. semmit (de erről Te is meggyőződhetsz, ha privát módban ellátogatsz a profilodra). Steamgifts oldalon pl. éppen ezért kell publikussá varázsolni a fiókod (oda is Steam fiókkal regisztrálsz be), hogy le tudja ellenőrizni, hogy mennyi játékod van, beaktiváltad -e a megnyert játékokat, stb.TL;DR;
Ne parázzatok a Steames bejelentkezéstől, nem fognak tudni pusztán emiatt belépni a fiókotokba.Szerk:
Itt pedig az API ide vonatkozó része, ha valaki el akar benne mélyedni. ("The returned Claimed ID will contain the user's 64-bit SteamID.")[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Vesa
veterán
-
Kinsiinoo
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
-
thomasa
senior tag
válasz rumos XIII #9550 üzenetére
Nem is tudom a steam accomat nem szívesen bízom a bundlisokra.
-
rumos XIII
aktív tag
Ingyenes a dirt 3
-
bepken
veterán
ADR1FT szerintem fantasztikusan néz ki bár tesztet nem olvastam róla, csak néhány videót láttam, de nekem már csak ezért megérte bezsákolni most a Tier2-t (vártam kicsit, és beesett a BTA $3.69-ra)
végre egy pozitív Humbli hozzászólás...tőlem
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
reelc
veterán
Humble Unreal Engine Bundle
Tier $1-et be is fogom húzni.
Fentebbi tierből The Vanishing of Ethan Carter jónak tűnik, de annyit nem adok érte, a többi nem érdekel.[ Szerkesztve ]
-
SenorGrande
senior tag
Annyival kiegészíteném, hogy vannak olyan appok, amikhez külső regisztráció/fiók is kell, ezeknél nem tudtok többen egy vásárlással multizni.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
ZsZso
Közösségépítő
Vagy az előbb említett alkalmazásból szeded le a programokat, ami szépen telepíti is őket (és frissíti is, ha vannak hozzá patchek - bár ez nem túl sűrűn szokott előferdülni) VAGY egyszerűen letöltöd az APK telepítő fájlt a mobilodra a HB oldaláról és telepíted a játékot. Nálunk a feleségem mobilján és a saját mobilomon is fent van az alkalmazás, így nyugodtan mondhatom, hogy annyiszor és annyi helyre telepíted (akár szimultán) ahányra csak szeretnéd, kvázi DRM-free.
@wikings2:
Van igazság abban amit mondtál, mert valóban léteznek olyan programok, amikről mesélsz. A Playről leszedettek, vagy az Amazonosak ilyenek pl. - mindegyik ellenőrzi, hogy az adott fiókra be vagy -e lépve az eszközön. Ez viszont más - ahogy fentebb is írtam. Ez kb. olyasmi mint számítógépre a GoG.[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
őstag
Ez kell hozzá nagyjából :
https://www.humblebundle.com/app , telepíted, belépsz accountodba, és ebben látni fogod a megvásárolt játékokat. Nem GooglePlay-es cucc, engedélyezni kell a non-market install-t az android beállításaiban.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
-
ZsZso
Közösségépítő
Humble Mobile Bundle - Board Games - elég jóra sikeredett! (nem kapsz Steam kulcsot egyikhez sem, sőt még Play store kódot se, csak a HB -ről töltheted le)
-
reelc
veterán
válasz 2thletme2day #9525 üzenetére
Ha mindent úgy csináltál ahogy levan írva (Profil publikussá tétele, stb.), rákattintottál a zöld gombra, és mégsem talál játékot, akkor annak az lehet az oka, hogy ezek a játékok nincsenek meg neked Steamen.
Csak akkor ad a GoG kulcsot, ha már rendelkezel ezekkel a játékokkal Steamen.[ Szerkesztve ]
-
drtimot
aktív tag
Köszi a tippet, sajnos Tier 3 már nem érdekelne, így nem igazán érné meg nekem.
Nekem igazából csak az Oxenfree és a Grim Fandango Remastered kellene az egészből, ha valakinek van fölös, vagy bontaná a csomagot (még 2 óráig megy a bundle - ha jól tudom, ha Steam-en veszi az ember, azt nem lehet bontani), keressen meg PÜ-ben!
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
drtimot
aktív tag
Humble Day of The Devs bundle-t próbálok venni így az utolsó órákban, de valamiért a Paypal visszadob, mondván "You cannot use this credit card for this transaction. Please use another funding source." (Vagyis nem használhatom ezt a bankkártyát a fizetéshez, válasszak mást.)
Nem értem, mi lehet ennek az oka. A kártya érvényes, paypal fiókom sincs zárolva, pár napja vásároltam bundlestarson róla gond nélkül. Találkozott valaki már ilyesmivel? Vajon a HB, a Paypal, vagy a bank a ludas, vagy én nézek be valamit nagyon?
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
reelc
veterán
Nagy akciókban régebben veszegettem tőlük pár klasszikus játékot. Inkább oda, mint Steamre.
Nekem is sok ingyenes játékom lett már tőlük. A Connectből csak az előzőt csíptem el (3 játék lett), inkább a korlátozott ideig ingyenes, ill. flash sale alkalmával ingyenes játékokat kaptam el néha.
Ezért a Connect dologért is le a kalappal! -
Sirpi
senior tag
válasz Kinsiinoo #9520 üzenetére
Én 11-et. Kicsit szégyellem is magam, hogy 65 játékom van már GOG-on úgy, hogy egyetlen centet sem költöttem náluk.
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
reelc
veterán
Új GoG Connect játékok.
Beírtam ide is, biztosan volt bundliban is belőlük. -
Agyzuzo
addikt
válasz Hunbeast87 #9517 üzenetére
Nekem is pörög a kezdetek óta, úgy vagyok vele hogy ez a havi lottószelvényem.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Crytek
nagyúr
válasz Hunbeast87 #9515 üzenetére
Következőt megveszem. Dragons Dogmához majd magyarítás is lesz. Szóval innentől kezdve 1 hónapon át erősen imádkozok, hogy olyan game-ek legyen majd mellé ami mind megvan hogy legalább a 12-ből min 9 $ vissza tudjak nyerni annyi ér a Dragon nekem..
Next PC Upgrade: 2022
-
Hunbeast87
senior tag
-
Crytek
nagyúr
Szemét Humble Monthly. Mindig pont az van benne ami mindenkinek kell és véletlenül se lehet szerezni
Styx érdekelne de nagyon
Next PC Upgrade: 2022
-
Sirpi
senior tag
válasz szami777 #9507 üzenetére
Én is megvettem, nekem ezek maradtak, ha valakit érdekel, írjon rám:
Never Alone Arctic Collection
Robot Roller-Derby Disco Dodgeball
Papo & YoHazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
-
szami777
addikt
Nem akar valaki osztozkodni?
Engem csak egy játék érdekelne belőle, a never alone.
Ha összejönne pár ember, akkor vállalnám a hostot.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Crytek
nagyúr
Indie Legends 5 Bundle Bundlestarson
3,79 euró, benne:
Never Alone
Grey Goo Definitive Edition
12 is Better Than 6
From the Depths
Robot Roller-Derby Disco Dodgeball
CastleStorm
Memoria
Papo & YoAki megveszi és ezek nem kellenek gondoljon rám:
Grey Goo Definitive Edition
12 is Better Than 6
CastleStorm
MemoriaNext PC Upgrade: 2022
-
gabee jr
tag
A lifehacker-software-bundle sokkal izgalmasabb.
Igaz a 8 motyónak a fele 1 éves előfizetés, de még így is bőven megéri annak, aki nem a enkor áruházból vásárol."Csukaharapást szőrivel"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest