Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD.hu témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger #29247 üzenetére
Már nem játszom, de még mindig a talán 2008-as Logitech mx518-as egerem van. Ami azt jelenti kb. 11 év játék van benne. Kábeltörésem nem volt, egy mikrokapcsoló lába tört ki kb. 7 év után a nyákból, de azt áthidaltam egy vezetékkel kb. 10 perc munkával.
Ha jól tudom feltámasztották. Hogy most milyen a minősége nem tudom, de én tutira azt vennék, persze ha jobb kezes vagy. Bár én bal kezes vagyok, de az íráson, rajzoláson kívül mindent jobb kézzel csinálok. Valahogy rosszul lettem összerakva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X TUF BTF White OC Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Hozz a Nyuszi Tárolót! Seagate IronWolf 4TB (ST4000VN006) INGYEN FOX-al Érdekel?
- Gainward RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Gainward RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X Panther OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ZOTAC RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X AMP HOLO - Új, 2 év garancia - Eladó!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest