Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
ez a böngésző egy kész vicc újra raktam és most nem enged addonokat telepíteni,mondván,hogy lertöltéskor hiba történt.illetve a https oldalakra is hibát dob.volt már reinstall újrapróbálkozás,alaphelyzetbe állítás,profilmappában extension törlés,cache ürítés,minden,de egyik sem segített.de ahogy néztem másnak is volt már ilyen baja és nem oldódott meg.
ha netán valakinek mégis lenne valami ötlete,akkor ne tartsa magában. -
Matthewus
őstag
A 47-es verziótól kezdve, az arra alkalmas gépeken a VP9 kodek engedélyezésre került.
-
Darkness
aktív tag
na, ez a frissítés elég elcseszett lett... VirtuaWin és másik asztalon VMvare kombó megöli. amint bele klikkelek a virtuális gépbe, majd picit dolgozok benne, majd vissza az első asztalra, eltűnik az FF. nem látható. csak a TM -ből lehet kilőni...
vissza az előzőre...[ Szerkesztve ]
Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló. - Cinkosok között hallgatag a néma. - „Azarath, Metrion, ZINTHOS!” - Rock Fire? - No, Sky.
-
movax
őstag
válasz Avicularia #47042 üzenetére
Nálam ez a codec vp9.
-
Avicularia
veterán
válasz Matthewus #47038 üzenetére
Ezt írja a MIME-nál: video/mp4; codecs="avc1.64002a
#47039. Ez laptop, nem szoktam rajta játszani, arra ott az asztali gép. Ez egy Dell Latitude E7250 ultrabook.
Közben rájöttem, hogy a fullhd 60fps videóknál ilyen magas a procihasználat. Sima videóknál jóval alacsonyabb. De eddig nem volt ilyen magas, mert bármit néztem, nem nagyon kapcsolt be a venti. Most is csak erre figyeltem fel, hogy nagyon hangos a gép.
[ Szerkesztve ]
-
movax
őstag
válasz Avicularia #47037 üzenetére
Nálam a Facebook élő videói fagynak szarrá (40-50 százalékos procihasználattal), miután frissítettem 47-es FF-ra.
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz Avicularia #47034 üzenetére
Nálam ez 11-12%, asztali i5-3470. Win10x64, 8G RAM, Sapphire Radeon 7850. Legújabb Firefox, igaz, kiegészítőket nem használok, csak az uBlockot.
Ez is tizenszázalék, FullHD-ban, teljes képernőn : [link]
Igaz, ha bekapcsolom a 2160p-t, akkor már belecsíp az 50%-ba. Monitorom FullHD, tehát a 4K nem nagyon jön át, de valahogy mégis szebb FullHD-n, mint az 1080p-s videó. Gondolom az agyontörmöített YT miatt, ami a 4K-ból nagyonszép FullHD-t csinál, a FullHD-ból pedig elfogadható 720p minősegget.[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz Avicularia #47037 üzenetére
Szoktál játszani? Ott is csinálja? Nekem i5-el teljesen normálisnak tűnik a cpu terhelés, kb 10-30% körüli.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Matthewus
őstag
Jobb klikk a videón, Statisztikák és nézd meg a MIME sorban mit ír.
-
movax
őstag
Megnéztem, 6-7%, igaz, i7-es mobilproci, de akkor is. Valami egyéb gond lesz ott nálad.
-
Avicularia
veterán
Sziasztok
Mióta frissült a FF 47.0-ra azóta youtube videók alatt 90-100% a prociterhelésem egy i5-5300U-n. Előtte 15-20% volt. Ha megnézem edge böngészőben most a videót, akkor ott is 15-20% a prociterhelés, szóval a FF-al történt valami a frissítés után. Másnál nem csinálja ezt?
-
bernel
tag
válasz Matthewus #47029 üzenetére
Köszi, kipróbáltam a page zoom-ot, mert annak több usere van. Kipróbáltam ezen a fórumon, a toolbaron a +/- gomb nem csinál vele semmit, nem nagyít, nem kicsinyít, csak a fit to width-el tudtam nagyítani, és nem is emlékszik a zoom-ra, ha visszajövök a lapra, szóval egyelőre vagy én csinálok rosszul, vagy nagyon nem úgy működik, mint a nosquint, ahol egyből ment a zoom, és emlékezett is rá utána. De majd még próbálkozom vele.
-
bernel
tag
Legújabb firefoxra frissítettem ma, és a noqsuint onnantól nem emlékszik az egyes oldalak zoom beállításaira, és mindent a default betűmérettel mutat. Más is tapasztalja ezt? Elég kényelmetlen kézzel zoomolgatni, amikor eddig minden oldal egyből a megjegyzett méretre volt zoomolva.
-
Dj Sügi
őstag
válasz Rimuru #47025 üzenetére
Az lehet, de miért csak a jelszavassal van baja? A kitegészítős, könyvjelzős, stb minden gond nélkül megy.
Folyamatosan átnevezi a loggins.json fájlt .corrupt-ra. Pedig sikerült a vinyón találnom egy korábbi verziót belőle, ami tuti a "kaland" előttről származik. Esetleg a key3 fájlból is kellene találnom egy korábbi verziót, az is hibás lehet?
[ Szerkesztve ]
🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
Bjørgersson
félisten
válasz Rimuru #47025 üzenetére
Nekem egyebkent nincs bajom a sebessegevel, a hagyomanyos weboldalakat gond nelkul betolti, csak a reszponzivakkal szenved. A memoriat meg hadd zabalja, marad meg a tobbi programnak.
Na majd otthon megnezem, ha lesz kedvem vele szorakozni.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Rimuru
veterán
válasz Dj Sügi #47022 üzenetére
Lehet megserult a fajl. What information is stored in my profile?
Ha van valamilyen verzio a fajlbol akkor pedig ezzel meg tudod nezni (mesterjelszot is kezeli).(#47024) kovy29: A mobil FF nalam mindig is nagyon lassu volt, sok memoriat zabal, stb. Egy ideig szenvedtem vele aztan valtottam.
(#47023) kovy29: A masodil reszt azert irtam le hogy van ilyen opcio is, alapvetoen nem neked szantam.
[ Szerkesztve ]
Vigyázat, csalok!
-
Bjørgersson
félisten
válasz #27441408 #47020 üzenetére
Nem tudom, tema osszefoglaloban nem lattam ra utalast. Annyi lenne a kerdesem, hogy a reszponziv weboldalakat nektek is rohadt lassan tolti be? Sokszor mintha nem is csinalna semmit, csak all egy helyben. Elvileg legfrissebb, 47.0-s Firefox, 5.0.2 Androiddal.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz Rimuru #47021 üzenetére
Ugyanott leszek vele, mint eddig, ugyanugy el fog rajuk baszodni a mobilnet. Nem az zavar, hogy lejatszodik.
-
Rimuru
veterán
válasz Bjørgersson #47019 üzenetére
Kapcsold ki a kepek letolteset.
Nalam nagyon regota ugy vannak a gifek hogy once-ra van allitva, igy egyszer lejatsza utana pedig megall.
Vigyázat, csalok!
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #47011 üzenetére
miért ne lehetne ?
-
-
spammer
veterán
válasz Bjørgersson #47016 üzenetére
Nem hiszem, hogy külön frame-et le tudna valahogy tölteni szerverről, így gondolom az egész fájl letöltődik cache-be, csak a motor kikapcsolja az animációt. Ha hatékonyabb megoldás kell, ami nem tölti le, akkor valami blokkolót vagy proxy-t kell használni.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Bjørgersson
félisten
-
spammer
veterán
válasz Dorian #47013 üzenetére
Több lehetőséged is van:
Animációk kikapcsolása (de a képeket nem tünteti el): about:config
image.animation_mode none
Ha el is akarod tüntetni, akkor szerintem a uBlock-hoz kell hozzáadnod filtert, ami minden .gif kiterjesztésű fájlt blokkol. Vagy felraksz valamilyen addont: [link]
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Dorian
félisten
Sziasztok!
Le lehet tiltani valami egyszerű módon a böngészőben a gif animációkat?
Mostanában csomó oldal tele van velük és halál idegesítőek ahogy ezek ott mozognak-villognak...Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
bernel
tag
Nálatok is az van, hogy a FF elég gyors, aztán ahogy meg van nyitva hosszabb ideig, egyre lassabb lesz a böngészés? Nincs sok fül megnyitva, meg ilyesmi, és mégis. Egy újraindítás megjavítja, de aztán megint belassul fokozatosan.
-
Bjørgersson
félisten
Androidos Firefoxszal kapcsolatban is lehet kérdezni?
-
akos_ur
aktív tag
válasz ph2012 #47001 üzenetére
nekem is ugyan ezt csinálja, hülyét kapok
mit lehet ezzel csinálni
legújabb KIS 16.0.1 (c) van fent
de 64bites firefox, ahhoz nincs is Kaspersky plugin...
mi az istent lehet ezzel kezdeni ...két órája van ez kb...
ja és hiába frissítem meg ctrl+f5, semmi változás
[ Szerkesztve ]
-
ph2012
senior tag
Firefox 47.0-val nézve a Facebookból ennyit látok: [link]. Edgével jól bejön a Facebook, nincs hiba.
Nálatok jó a Facebook?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- Diablo 4 alap (Battle.net)
- Pc játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest