Hirdetés
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
Aktív témák
-
StefanBraun
aktív tag
válasz somi52 #45798 üzenetére
Van egy kis hiba! Sd kártyáról nemtudok illetve hibaüzenetet ír ki telepítésnél!Sajnáljuk a csomagtelepítő alkalmazás com.android.packageinstaller folyamat leállt.Feltettem 3 féle file explorert is de mindegyiknél ugyanezt írja kiIlletve még root uninstallernél is ezt írja.Ha tudsz nézz már rá nálad is megvan e ez a hiba.Ötlet?Valami megoldás esetleg mert így elég rossz hogy nemtudok semmit telepíteni sd ről
Egyébként romról vélemény: pöpec,gyors,szép,kicsit más mint a többi,gondolom energiatakarékosabb is mivel 800 mhz.
[ Szerkesztve ]
-
somi52
őstag
válasz StefanBraun #45797 üzenetére
Köszi Jò éjszakàt
Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
somi52
őstag
mokeeosv1.10.448.hu a muki magyaritása a fenti link nem jo
[link][ Szerkesztve ]
-
Nyiaz
aktív tag
válasz Black Phone #45771 üzenetére
Nálam nem megy. Most Bayeresem van és telepítés után elindul. de az első újraindítás után bazi nagy bootloop és vége. Feladtam vele.
Nekem a CM10-et szereti, ilyen az ízlése, mit csináljak.[ Szerkesztve ]
-
totya73
csendes tag
válasz StefanBraun #45785 üzenetére
Alapon 300/600/800.
Én 350/26 700/36 1000/52 használom.
Tudtommal cm alapú.
Játékok jól mennek,kamera ok,wifi ok,fogyasztás is jó folyamatos mobilnet (néha wifi) telefonálás 30-70 perc kb. 1,5-2 nap[ Szerkesztve ]
p30 pro watch gt2pro
-
totya73
csendes tag
válasz StefanBraun #45783 üzenetére
Jelenleg a mokee V1.10.436 verziót .
Ezen működik minden.p30 pro watch gt2pro
-
Mulderpapa
aktív tag
Végre működik a mobilnetem. A kedves Telenor oldalán a hibás készülékbeállítások vannak fent, illetve amit letölt, vagy elküldenek a telefonra, azok is rosszak. Az APN-nél nem a "net" szónak kell szerepelnie, hanem az "online"-nak. Az üzletben lévő kolléga sem tudta, kicserélték a simkártyát, az ügyfélszolgáltanál 4 ügyintézővel beszéltem, az utolsó mondta 20 perc után, hogy ja nem az a helyes APN, amit leküldenek. Gratulálok Telenor.
"Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
totya73
csendes tag
Sziasztok !!
Sok ROM-olás, mókólás után rájöttem, hogy a Soc-os Defy-men legjobban a mookee Rom müxik a legjobban.
Ezenbelül Somi mester munkáját használom a magyaritás és stb. miatt.
SOMI FOREVER !!!!!p30 pro watch gt2pro
-
somi52
őstag
válasz Black Phone #45775 üzenetére
nekem is lassan csordogál lefelé
gtalk2 video hivás eddig csak a mukiban jo .. valakinél müködik ?[ Szerkesztve ]
-
hargitomi
tag
Üdv! lehet buta kérdés lehet nem, megkérdezem. jelenleg froyo kernellel van feltéve wiui rom. Csak így simán lehet rá gb kernelt tenni? Illetve megéri? Gyorsabb lesz még attól is, h anem a sima froyo kernelre telepítem a defym?
Xiaomi Redmi Note 5 - Whyred 4/64
-
senior tag
válasz somi52 #45772 üzenetére
Somi: egy kicsit bele untam a tesztbe a sok fc-k miatt mostanában akármit feltettem mindegyikben volt,muki ban még nem csalódtam most is az van fent várom a frisset remélem hamar megcsinálod
Köszönöm a tájékoztatást.
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
StefanBraun
aktív tag
Én igaz nemnagyon használtam csak próbáltam kb 1 napig de lírom röviden miket tapasztaltam : lassu,ikonra klikkelés után 3 másodperc vagy több is lehet mire megnyilik egy program,memória elfogy volt hogy lement 50-60 ra is és onnantól meg főleg belassul,jobbra balra scrollozás sem valami sima a képernyőn.Hajlamos a recegésre.Így tömören hirtelen ennyi és hangsúlyozom ez az én saját véleményem, tapasztalatom lehet másnál meg gyors volt miegyebek.Egyébként én is várom már hogy kijöjjön egy gyors,stabil v4.
-
somi52
őstag
hát pont neked kéne most töltöm a mai uj mukit
-
senior tag
Aki használja MIUI-V4 -est írhatna róla egy rövid tesztet ,köszönöm
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
::Trunks::
senior tag
válasz StefanBraun #45769 üzenetére
Most egyenlőre ezt nyomkodom,hogy tapasztalom-e a hibákat, vagy sem
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
StefanBraun
aktív tag
válasz ::Trunks:: #45767 üzenetére
Ha utána ráakarsz tenni cm et vagy wajkiuit például akkor felesleges volt rá a magyarosítás Ha megmaradsz gyárinál akkor természetesen nem
[ Szerkesztve ]
-
somi52
őstag
válasz hodostamas #45765 üzenetére
Köszi a kisegitést még uton voltam
-
senior tag
válasz ::Trunks:: #45766 üzenetére
Sikerült, végre elindult. Most flashelem fel hozzá a magyarosítást
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
senior tag
válasz hodostamas #45765 üzenetére
köszi szépen,már csinálom.
-
hodostamas
addikt
válasz ::Trunks:: #45764 üzenetére
jaja, aztán nyomd meg a hangerő fel+le-t egyszerre és data wipe majd restart.
-
somi52
őstag
válasz ::Trunks:: #45762 üzenetére
Lépjél be a gyári menübe hang le bekapcs hosszan utána hangerö egyszerre le fel és ott csinàlj factory resetet és jó lesz
-
senior tag
Sziasztok!
Egyenlőre úgy néz ki sikerült papirnehezéket csinálni a Defyből.
Történt ugyan is,hogy a CM7-10, MIUI stb romokkal sok gondom volt, gondoltam felrakok egy 2.2 re alapuló szinte gyári romot.RSD Lite-al felment, majd kiírja,hogy manuálisan kapcsoljam be a telefont (android logonál nem lép tovább)
Ilyenkor azt olvastam meg kell ismételni. Megtörtént, semmi.
Kutakodtam, találtam még 2 fajtát,az utóbbi a "Spanyol gyógyítórom" fantázia nevet kapta, nem sikerült meggyógyítani a telefonom.
Nem tudok CM-et se visszarakni,mert nem villan a kék led,és nem tudok belépni a recoverybe. Ötlet?[ Szerkesztve ]
-
Wikoo
aktív tag
üdv
Rég jártam errefelé, gondoltam felfrissítem tudásom. Melyik a legújabb stabil cm és miui, egy ideje miui 2.3.2-t használok, nincs vele semmi bajom, csak kíváncsi vagyok a cm re is.Békesség, boldogság! x)
-
kymco
veterán
Újra jó quarx féle updater
www.refujvaros.hu
-
defygaben77
tag
Nem tudtok valami jó app-et, amivel főzött ROMon is jó minőségben nézhető a t-mobile-s mobil tv? MX playert és Realplayert használtam régebben, de egyikkel sem működött igazán(nem volt túl jó minőség). Hátha azóta talált valaki, valami jó lejátszót... Köszi!
Iphone15, Apple Watch 7 cellular, Airpods Pro
-
arzz
tag
-
arzz
tag
Sziasztok !
Kaptam egy Defy ajánlatot a mostani mobilomért cserébe, viszont van egy állítólagos szoftveres nyűge.
Csak headsettel lehet vele telefonálni, mert hívás után nem kapcsol vissza a képernyője.
CM 7 van rajta, a srác ezzel magyarázta a hiba forrását. És állítólag a gyári szoftverrel ilyen jellegű gond nincs.Ti hallottatok már ilyenről ? Érdemes bekockáztatni ?
A korrekt üzlet mindig két elégedett féllel zárul.
-
etooo
senior tag
válasz Mulderpapa #45750 üzenetére
Itt van a recoveryből flashelhető froyo kernel: [link], ha a nightly amit felraktál defy-s, nem defy+-os, akkor szerintem utólag is rá lehet flashelni, de azért csinálj mentést a fontos dolgokról, biztos ami biztos
-
Mulderpapa
aktív tag
Felraktam a 25. custom romot, jelenleg egy CM9 személyében. Ez volt az első, ami tetszett is meg gyors, erre elindítom a kamerát és "nem lehet csatlakoztatni a kamerát" hibaüzenet fogad, ami gyanítom, hogy a GB kernel miatt van.
Vissza tudom rakni a froyo kernelt anélkül, hogy megint a nulláról kellene kezdenem a CM9 telepítését?
-
tames
tag
MS2G-nél olyat lehet, hogy a dalvik.vm.heapsize=64m átírom 128-ra? Vagy megpusztul az egész?
-
kymco
veterán
-
pillevas
csendes tag
válasz Mulderpapa #45737 üzenetére
Nálam a régi Wajk romnál volt FC a mostanival teljesen jó.
Gigabyte GA-H270N-WIFI; Intel Core i3-7100; Cougar QBX Kaze; Samsung Galaxy A40
-
Kbali
nagyúr
válasz baal-amiga #45736 üzenetére
Megvolt, sikerült is belépnem, ki is írta újra, hogy van 2 frissítés és amikor rányomtam, akkor megint FC.
Egyszer-egyszer volt már ilyesmi, de akkor megjavult.[ Szerkesztve ]
-
kymco
veterán
Valahol itt a topic-ban elérhető egy a telepítettnél frissebb play apk, és az nem fc-zik.
www.refujvaros.hu
-
stojesz
tag
Nálam egyszer FC-zett a Play. Kb. amikor egyhuzamban a huszonötödik programot telepítettem belőle :-)
Azóta egyszer sem.www.stojcsics.hu
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz baal-amiga #45736 üzenetére
Én is most raktam fel a 2.5.27-et és nálam is FC-zik a Play. Konkrétan el sem tudtam indítani, mióta fent van ez a ROM. Próbáltam az adatok törlését is, de semmi.
-
somi52
őstag
Recsegös lett a hangszòròm Érden egy 5ért kicserélték félóra alatt nem volt kedvem 2/3 hétig vàrni
-
etooo
senior tag
válasz ::Trunks:: #45724 üzenetére
Ilyesmik akkor szoktak történni, ha koszos a kijelző, vagy vizes/nedves kézzel próbálja meg használni az ember. Talán egy rossz minőségű fólia is bezavarhat. Ha egyik eset sem áll fent, akkor lehetséges, hogy hardveres a probléma
-
fgordon
senior tag
Zerg rush-os root-oláskor ez történik, csak angolul:
-- ujracsatlakoztatas /system
mount: permission denied (are you root?)
--- Rendszeren levo szabad hely ellenorzese
9 KB/s (439 bytes in 0.046s)
df: /data/DxDrm/fuse: Permission denied
--- Free space on /system : 29744 bytes
--- no cleanup required
--- busybox masolasa a /system/xbin/
/system/xbin/busybox: cannot open for write: Read
--- Tulajdonjog korrekcioja
Unable to chmod /system/xbin/busybox: No such fil
--- Engedelyek korrekciojaÚjraindul, de nincs root. Mi a teendő? (USB dev mode ON, ismeretlen programok telepítése ON, Gyári 2.3.6 Defy+)
▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏
-
pillevas
csendes tag
válasz hodostamas #45727 üzenetére
Kérdés hogy össze tudod e úgy rakni hogy ne legyen poros, menjen a hang, és bírja a vizet? Én nem szívesen gyakorlok egy ilyen drága készüléken. (Pedig régen még az AMD procikat unlockoltam forrasztással
-
Kbali
nagyúr
válasz StefanBraun #45716 üzenetére
Ma elkezdett FC-zni a Play 2.5.27-en. Másnak megy?
Tegnap csináltam wipe cache-eket, reggel pedig még jelezte, hogy van 2 frissítés, de amikor rányomtam a frissítésre a Play-ben, azóta FC van (egyszer már újraindítottam a telefont, de nem segített).[ Szerkesztve ]
-
pillevas
csendes tag
válasz Mulderpapa #45725 üzenetére
Én is telenor fosnál vagyok. Nekem mindig is ment. Az előfizud rendben van? más telefonnal működik a net (ha a SIMet kicseréled)? Ha tudok esetleg valahogy beállítások másolásával segíteni akkor irj.
-
Mulderpapa
aktív tag
Valakinek van ötlete, hogy miért nincs mobilnet Telenorral? Már visszaraktam a gyári 2.2-t, de így sincs. A beállításokat leszedi, próbáltam manuálisan is létrehozni az apn-t, de sehogy sem sikerült.
-
senior tag
Srácok!
Nem találkozott valaki olyan hibával,hogy onallosodik a mobil?
Ezalatt azt ertem ,hogy Írás közben benyomogat gombokat , Össze vissza zoomol, r adom megnyit valamit, valamikor nem reagál az alsó gombokra. Egyből lezárom a bill zárat akkor utána használható(általában) de utána mindig Újra kezdi. 4-5 rommal próbáltam mar....
Ötlet?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Hááát ez a 28.-ai sem smooth-abb. Még mindig epsy-é a jobb nálam, túl sokat kell várni míg megnyitja a dolgokat.
-
pillevas
csendes tag
válasz PHenis #45719 üzenetére
Nekem nagyon jól megcsinálták szervizbe garival. Nem porosodik, nem vizesedik. És nem az ebyes szar van rajta hanem a gyári. Haver az ebyest rakta fel és jól meg is szívta de nem került neki 13eFt-ba csak 10 be. Szerintem megéri azt a +3eFt-ot. Elérhetőség itt
Az enyém ilyen lett[ Szerkesztve ]
-
pillevas
csendes tag
válasz hodostamas #45669 üzenetére
wajkiui 2.5.27szerintem most még amig alig van fent valami gyorsan vissza teszem a régit és lefotózom... Most jobb nekem sem jutott eszembe.
Még 1 kérdés: wajkiui 2.5.27 alatt mért nem megy a SkiSafari nevű remek kis játék?Gigabyte GA-H270N-WIFI; Intel Core i3-7100; Cougar QBX Kaze; Samsung Galaxy A40
-
defygaben77
tag
válasz StefanBraun #45716 üzenetére
Lehet, hogy jobb ROMok a miuik, de nekem ez az Iphone design koppintás nem jön be!
-
PHenis
senior tag
Sziasztok,
kicsusszant a kezemből és betört az érintőpanel az imádott Defy+-omon. Az volna a kérdésem, hogy jó-e a sima Defy érintője a +-ra. Mondjuk pl. [ez]
Úgy hallottam valaki itt már csinált ilyet, csak megerősítést várok. -
stojesz
tag
No, én is WajkIUI 2.5.27-es lettem. Március óta tökéletes volt a 2.3.16 (egy hónapja újra tettem, mert néha már lassult), de annyian mondtátok a májusit, hogy muszáj volt elmúlasztanom a tenyerem viszketését és tegnap megcsináltam :-)
www.stojcsics.hu
-
StefanBraun
aktív tag
válasz defygaben77 #45715 üzenetére
Ha lecseréled mégis akkor már inkább valamelyik wajkiui pl 2.5.27
-
defygaben77
tag
Tegnap sikeresen feltettem a WR 1.6-ot, mindenkinek köszönöm a segítséget! Most tesztelem, aztán majd meglátom, hogyan tovább. Lehet, hogy marad, de lehet, hogy megy fel helyette a 7.2 stable.
-
nagyúr
válasz hodostamas #45710 üzenetére
Hát vagy az 1. hsz-be.
-
polcsa
aktív tag
válasz errrtu #45700 üzenetére
Hát... semmi. Én nagyon nem találtam. Amúgy valszeg nem ennyit fogyasztott, hanem volt egy akku esésed.
Akku csere, de csak biztosan gyárira!Szerk.
Sokaknak "normálisan" fogyaszt, én nem tudom miben más a telóm (alszik, nem ébresztgeti semmi), mégis 8-10%-ot fogyaszt repülőben. Már rengeteget vacakoltam vele. Most inkább naponta töltöm, mert a WR1.6 eddig a legjobb rom.[ Szerkesztve ]
-
R19
senior tag
válasz errrtu #45704 üzenetére
A BetterBatteryStats progit tedd fel és annak az Alarms menüpontja megmutatja, hogy mely alkalmazások ébresztgetik a Defyt.
Amelyik app kiugró értéket produkál az a ludas.
A WR1.6 repülő módban nálam 2-3 %-ot fogyaszt egész éjjel.
Kontrollként a CPU Spyt reseteld le mielőtt repülő módba teszed, reggel pedig megnézed a proci használatot. -
kymco
veterán
-
kymco
veterán
Korábban már elhangzott, csak ismételni tudok egy fórumtársat, hogy a linkeket tegyük kereső barátabbá, mert kis plusz gépeléssel nagy segítséget jelenthet a kereső használatában.
Kérnélek benneteket, hogy kerüljük, a töltsd le: "link", "itt", "ezt", "innen", "erről" stb kifejezéseket amennyiben olyan linkeket osztunk meg, amikre mások később nagy valószínűséggel rákeresnének.
Ezzel talán csökkenteni lehet a heti rendszerességgel visszatérő standard kérdések számát is (tudom, naiv vagyok).Aki eddig is így tette, annak köszönöm, én nem olyan régóta figyelek arra, hogy a linkjeim kereshetőek legyenek...
[ Szerkesztve ]
www.refujvaros.hu
-
nagyúr
válasz skidrowkill #45687 üzenetére
Hát, de nem elérhető a rom.
-
errrtu
aktív tag
válasz hodostamas #45703 üzenetére
Ha normális akkor oké! Sosem néztem csak itt volt mellettem aztán egyszer csak lehúztam a töltőről. Kicsit kevésnek tűnt!Köszi.
Az repülőmódos nagy fogyasztásra nincs 5leted?[ Szerkesztve ]
OnePlus3
-
hodostamas
addikt
válasz errrtu #45702 üzenetére
Az kb korrekt.
Amúgy ennyi CM10 letöltési hely van:
Download Link: http://quarx2k.ru
Epsylon3 Builds: http://defy.wdscript.fr/
Mirrors: http://defy.bytekiste.de/
http://d-h.st/users/Quarx
http://download.galatics.ro/galatics/diverse/CM10/
http://volkov.ath.cx/quarx2k.ru/
http://www.longren.org/cyanogendefy/[ Szerkesztve ]
-
errrtu
aktív tag
Még valami. Jelenleg hálózati töltőről másfél óra alatt tölt fel 100%-ra 15%-ról. Ez normális érték vagy az aksim xarakodik és megérett a cserére?
OnePlus3
-
kymco
veterán
Még egy quarx link cm10-re, én is ezt használom, mióta a másik linkje halott.
www.refujvaros.hu
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Tesla topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest