Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Aktív témák
-
poller
tag
Én meg azt hittem rosszul tapasztalom. 2ndbootos CM10, egész napos wifi, szinkronizáció, napi 30-40 perc zene, simán megy 2 napot (2. éjszakát már nem merném megkockáztatni.).
byebye droid! Hello winphone! (Nokia Lumia 625)
-
poller
tag
na észrevettem egy hibát a legutóbbi CMXben..ha sokáig nem érek hozzá, eldobja a wifit és bekapcsol a mobilnet, hiába van kilőve.
-
poller
tag
Sziasztok! Eldöntöttem hogy visszatérek a CMX-re, kíváncsi vagyok, milyen lett az új. Nem tudná valaki privátba szájbarágósan leírni az újfajta telepítés menetét?
-
poller
tag
Sziasztok! Tudom, hogy nem mélyvíz, de ezt a fórumot többen olvassuk.
A kérdésem a következő. Ha esetleg kimennék Amerikába 2-3 hónapra, tudnám használni a telefont? Az, hogy kártyafüggetlen, gondolom még nem elég.
Köszi a válaszokat!byebye droid! Hello winphone! (Nokia Lumia 625)
-
poller
tag
válasz StefanBraun #47734 üzenetére
Semmi probléma nem volt, jó volt, de tudod, hogy működnek a dolgok Közel egy hónapig volt a masinán, mostmár muszáj volt főzöcskézni
-
poller
tag
Eddig tartott a mokee nálam. Megy fel az új WiUI. Vélemények róla?
---
vagy esetleg hol tart a CM10 (by Quarx) vonal?[ Szerkesztve ]
-
poller
tag
Én most váltottam JB-ről vissza 1.6-os nyuszira. Nekem az aksihasználat kiemelkedő volt a többi romhoz képest. 12 óra full szinkronizáció, állandó wifi, telefon mellett 80% volt a legalsó érték. Igaz a napi három órás buszon állandó 3g kicsit már húzta lefele. Én azért hagytam abba a JB-t, mert egy nyavalyás böngészéskor az, hogy megnyissa a billentyűt, kb. 3 perc volt. Napi egy újraindítás, mert 50-60 mb szabad memória volt csak.
Meguntam, vissza a gyors WR-hez![ Szerkesztve ]
-
poller
tag
Sziasztok! CM10 alá (szűz telepítés) kell kernelt telepíteni? Ugyanúgy kell mint CM9nél?
-
poller
tag
Kipróbáltam én is ezt a német ICS romot. Azt kell mondanom, hogy kellemes meglepetés. Egy negatív dolog talán, hogy nem tudom a procit 800 fölé húzni (Zöld lencsés defy). Ennek ellenére sehol egy árva belassulás, akadás vagy FC. Mivel nem játszom olyan nagy igényű játékokkal, amik igénylik a minimum 1 gigás procit, annyira nem is érdekel.
Kamera, GPS, Viber megy, Wifit nem dobja el, szépen alukál is. Pár órás használat után azt mondom, hogy tökéletes mindennapi használatra. Az RC1-ig biztos maradni fog a telón.byebye droid! Hello winphone! (Nokia Lumia 625)
-
poller
tag
Sziasztok!
Hogy áll a CM10 nekünk zöldeknek? Azt tudom, hogy +ra és bayerre van.byebye droid! Hello winphone! (Nokia Lumia 625)
-
poller
tag
Miért van az nálam minden romnál, hogy sokszor rádugom az adatkábelt, akkor csak tölti?..mindig újra kell indítanom, hogy jó legyen.
-
poller
tag
Sziasztok!
A mai CM9be is át kell írni a build.prop-ot?byebye droid! Hello winphone! (Nokia Lumia 625)
-
poller
tag
Próbálgatom az aksikalibrációs dolgot (teljes lemerítés, 100%-ig fel, törölni a stat-ot, majd újraindít, aksi ki, betölt, aksi be), de 5%-nál nem megy másodszorra feljebb. Ötlet?
-
poller
tag
Sziasztok! Én is feltettem a 07.05ös ics-t. Úgy zabálja az aksit, mintha muszáj volna.. 20 órája van fenn és ebből 12 óra alvás neki és nekem is.most 14 %on vagyok. Mikor felkelltem 18 volt. Pedig csak beléptem ide.
-
poller
tag
Sziasztok!
Somi! Két napja megy a romod a telón (speed), ha megengeded, leírnék egy két tapasztalatot:Első indulásnál kicsit berezeltem, mert 10 percig tartott, de utána minden faja.
Design tetszik, szép. A rom alapvetően gyors, az aku nagyon jól bírja. Eddigi romoknál 1 napot nem igen bírt ki (CM9, MIUI, WIUI), de most egy nap elteltével még 40%-on van! Ez egy erős pozitívum. GPS jó, hamar talál jelet, kamerával még nem volt bajom. Tetszik a launcher is.
Ami negatív (még): statusbaron netezés közben, vagy ott, ahol fehér az alap szín, nem látszik semmi. Ha lehúzom, az átlátszó háttér miatt sokszor nem látom mi van ott. Gyakrabban veszti el a hálózatot (Voda), mint mások, legalábbis azon a területen, ahol tudom, hogy gyenge a jel, és nagyon nehezen talál vissza. Kétszer indult eddig újra a teló, rádió és mobilnet kombó miatt. Pont, amikor megnyitom Dolphint, akkor.
Valóban egy visszagomb app kill funkció jól jönneÖsszességében marad, már csak az aku idő miatt is. Igaz egy akksi esés itt is volt, de még csak most vagyok kalibráció után, szóval ezt is meglássuk.
Remélem még lesz verzió, mert szívesen tesztelgetném!
[ Szerkesztve ]
-
poller
tag
-
poller
tag
Szép jó estét!
Próbálta valaki a mai CM9-et?
-
-
poller
tag
Ha már a cseréről van szó: Kár, hogy nem vagyok telenoros. Haver mondta, hogy 50%-os akció van nálunk pénteken! Ismerőse náluk dolgozik és már félre is van téve egy Galaxy Nexus neki. 58ért (!) veszi meg, igaz két év hűség, de akkor is.
-
poller
tag
-
poller
tag
Új CM9-et próbálta valaki? (0514)
-
poller
tag
válasz CoolBoy323 #37653 üzenetére
Érdekes Nekem valahogy nem jött össze egyszer sem. Úgy sem, hogy bekapcsoltam a vakut, de nem is világított.
-
poller
tag
CM9 05.12-es Epsy féle romnál másnak sem mutat a youtube képet?
-
poller
tag
válasz poller #37526 üzenetére
Na észrevettem még egy bugot a legújabb CM9-ben:
Ha valamelyik program igényli a root jogosultságot és rányomok a megfelelőre, utána folyamatosan előugrik. De ha visszanyilat nyomok a 2. próba után, utána már jó. Érdekes mindenesetre.byebye droid! Hello winphone! (Nokia Lumia 625)
-
poller
tag
Feltettem a 0508-as CM9-et. Állítgatnám át a freki értékeket, de olyan a recovery menü, amilyet én még életemben nem láttam.
beluudj: Köszi![ Szerkesztve ]
-
poller
tag
Mi a helyzet egyébként a 05.08-as CM9-el?
04.13-as volt fenn legutoljára, de abban a videó nemigen működött. Más probléma nem volt. Max annyi, hogy néha döcögött a főmenü.byebye droid! Hello winphone! (Nokia Lumia 625)
-
poller
tag
válasz CoolBoy323 #37518 üzenetére
Az utolsó folyamatot ( signing zip file...please wait) azt neked meddig csinálta? Nekem már 5 perce mutatja
Nem szóltam[ Szerkesztve ]
-
poller
tag
válasz CoolBoy323 #37513 üzenetére
Jiiháá! Jaj de utáltam egyesével visszapakolászni
És ha mondjuk GB verzióról váltaok ICS-re, akkor mi van?byebye droid! Hello winphone! (Nokia Lumia 625)
-
poller
tag
Az új Wiui-nál másnak jó a gmail kliens?
"google.android.gm folyamata váratlanul leállt..."[ Szerkesztve ]
-
poller
tag
Kipróbáltam az új MIUI-t. Hát az aku kezelése borzalmas, illetve hiába állítok be csengőhangot, némán rezeg végig.
-
poller
tag
Sziasztok!
Elég sok böngészőt kipróbáltam már, de még mindig a miui gyári böngészője viszi a prímet. Rá lehet varázsolni valahogy CM9-re? A Dolphin frissítés óta belassult.byebye droid! Hello winphone! (Nokia Lumia 625)
-
poller
tag
-
poller
tag
Feltettem az új CM9-et (0413). Eddigi legjobb szerintem. A kisebb fagyások eddig nem jelentkeztek, mint a 0319-esnél. Tetszik, egyelőre marad. Quadrant ~ 1850, Antutu 2430
-
poller
tag
Sziasztok! Én ugyan nem jeleztem, de nyuszi 1.3 alatt két hete csinálta azt, hogy kiírta, hogy kevés a tárhely..mondom ez mi? Nézem, -32(!)mb. Szerencsére már előtte olvastam a hibáról és a mappa törlésével minden visszaállt a régi kerékvágásba.
Szóval nyuszinál is előjön.byebye droid! Hello winphone! (Nokia Lumia 625)
-
poller
tag
Na egy hétig bírtam a CM9-et. Tapasztalatok:
Negatív: kicsit bugos (az óra sokszor megakadt nekem, szinkronizálás még csőd...), még sokat zabál, az app menü hébe-hóba akadozik, lassú (forgatások, app megnyitás), quadrant: ~1800
Pozitív: Nagyon jó menürendszer, RAM kezelés nem rossz (150-160mega szabad)
Konklúzió: Várok még egy-két hónapot.Visszament a nyuszika, érezhetően jobb még
-
poller
tag
válasz CoolBoy323 #33571 üzenetére
Esetleg újraindítás? Nyuszinál velem is előfordult egyszer.
-
poller
tag
-
poller
tag
Feltettem a legújabb CM9 nightly-t.
Egy két bug azért még akad: Pl. Háttér nem mozog lap váltáskor, vagy a status bar alatti kapcsolóknál a wifi ki-be lassan engedelmeskedik, a mobilnet kapcsoló sehogyse, de ezt egy widgettel orvosolható. Ezek ellenére, kamera pöpec, egy fc nem volt még, és meglepően gyors. GPS jelet hamar talált. Egyelőre maradbyebye droid! Hello winphone! (Nokia Lumia 625)
-
poller
tag
CM9 0317 Nightly alá kell valami különlegesség? Vagy fehér nyuszira mehet rá?
Ki akarom a mai nap próbálni, mert pont ráérekVagy szerintetek fölösleges?
[ Szerkesztve ]
-
poller
tag
válasz kanyazsombor #32938 üzenetére
Geminivel mindent kilövök lefekvés előtt, amit lehet (repülő üzemmódba nem rakom, mert van, hogy délig kilövöm magam és közben is keresnek), majd kapcsolóval alvó üzemmód.
-
poller
tag
válasz kanyazsombor #32932 üzenetére
Szia!
Szerda óta van fönn. Szokásos programokkal, egyedül a launcher más most. Eddig ugye wiuiba launcher pro volt, de váltottam GO-ra, mert sok fajta megjelenés között lehet változtatni. Vsel értékeim az itt ajánlottak (mindig azt állítom be).
Alvó mód alatt azt, amikor én és a teló is elvileg szunyálbyebye droid! Hello winphone! (Nokia Lumia 625)
-
poller
tag
Nem tudom nálatok a nyuszinak hogy lehet jó akku ideje, de nekem valamiért nem megy. 8 óra alvás alatt, alvó módban 13(!)%. Emellett jó ha egy napig bírja.
-
poller
tag
CM9 ics-t zöld lencsés defyvel érdemes megpróbálni, vagy egyelőre hanyagoljam?
-
poller
tag
válasz kanyazsombor #32598 üzenetére
Egyelőre tetszik nekem is, bár az akuidővel nem vagyok megelégedve
-
poller
tag
-
poller
tag
Na utánaolvasgattam. Nyuszi alá mi kell?
Illetve telepítés menne mennyiben különbözik, ha különbözik?[ Szerkesztve ]
-
poller
tag
2.2CEE eddig tartott...ma nem aludt el a képernyő, tegnap elvesztette a hálózatot, nehezen ébred...kezdődhet a főzőcskézés...na de mivel?
Vissza akarok térni a CM vonalra, meguntam a wiui-t. Melyik most a leggyorsabb és miket tegyek fel előtte alapnak? Régen volt CM7 talán az első stable anno[ Szerkesztve ]
-
poller
tag
Sziasztok!
Beálltam a sorba és én is visszamentem most magyarított froyo-ra. A gyorsasággal egyelőre nincs bajom, pár appot daráltam is már lefele. Eddig minden szép és jó, DE: százalékos akku kijelzőt tudok valahogy rá varázsolni?byebye droid! Hello winphone! (Nokia Lumia 625)
-
poller
tag
Ugyanez az érzés fogott el három hónapja kb. Hiányzott a moto-s launcher meg a saját widgetek.De legjobban az, hogy hanggal tudtam keresni pl. youtube-n. Ez egyik főzöttbe sincs benn :S Kb. 10 órát maradt fenn, mert annyi FC volt nekem, hogy nem bírtam. Hiába volt 1GHz-en
Most így belegondolva, lehet a hétvégét én is rááldozom a tesztelésre[ Szerkesztve ]
-
poller
tag
válasz kanyazsombor #30933 üzenetére
És tudja és tudja és tudja!!! Köszi
-
poller
tag
hali!
Installáltam a beatsaudio-t. Egy kérdésem lenne: Ez minden nélkül a háttérben fut simán?
Domi: N7 nagyon tetszik, kössz a tippet!
Más: mokeeban egyre jobban zavar, hogy a böngésző napi 8-9szer bezár magától, illetve ma volt egy újraindulásom zenehallgatás közben, miközben térerőt keresett, mert szar helyen voltam.byebye droid! Hello winphone! (Nokia Lumia 625)
-
poller
tag
válasz nagymolnar #30460 üzenetére
Nálam azt csinálja, bár nem tudom, hogy egyedi-e, hogy bármelyik böngészőre (Dolphin, gyári, Skyfire) rájön az öt perc és bezárulgatnak maguktól...eddig ennyi negatív a mokeeval, de ritkaság (meg hogy nem megy a CPU Spy ).
A többi rommal (miui, wiui, cm7) kb. két naponta aksi ki-be műveletet kellett végrehajtani, mert bejövő hívásnál lefagyott. Eddig ez nem voltbyebye droid! Hello winphone! (Nokia Lumia 625)
-
poller
tag
Üdv Domi!
Egy gyors kérdés: Mokee alatt neked se megy a CPU Spy?
-
poller
tag
Viszont ez nekem új, hogy a mokee-ba nem tudok a cpuval recoveryben játszadozni? Mert nem igen találom.
-
poller
tag
Egyébként mokeeba lehet varázsolni új marketet?
-
poller
tag
Nincs baj az angollal szerencsére, szóval nem oszt nem szoroz Egyelőre nagyon szép rom (beljebb még nem néztem), most mehet vissza az összes program
---------
te jóó ég mennyi újdonság Asszem megvan hajnalig a program[ Szerkesztve ]
-
poller
tag
Sziasztok!
Nagyon tetszik ez a Mokee féle rom. Tudnátok nekem linkelni egy friss, stabil verziót?
Illetve az eljárás ugyanaz, mint a WIUI esetében? Ha nem muszáj, most nem tenném vissza a gyári 2.2-tbyebye droid! Hello winphone! (Nokia Lumia 625)
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest