Hirdetés
-
GAMEPOD
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Statikus
senior tag
válasz
tibor23 #50299 üzenetére
A mikrotik cuccokat úgy kell elképzelni, mint egy számítógép, amin fut egy OS, és amit beprogramozol neki, azt csinálja, semmi mást.
Ha nem tudod beprogramozni, akkor jönnek a negatív vélemények, mekkora szar, stb.
Ha értesz hozzá, vagy van aki ért hozzá és megcsinálja amit szeretnél, onnantól kezdve a legjobb cucc a világon (árát is tekintve).
Aki ahhoz van szokva, illetve a tudása ott ér véget, hogy a routert kivesszük a dobozból, bedug, működik, még port forwardot is lehet állítani, az mikrotiknál meg fog bolondulni.
Én sem vagyok MT ügynök, de belevágtam, izzadtam, működött, de rohadt sok idő és energia kell megtanulni a nulláról. Majd miután rájöttem, hogy nagyságrendekkel drágább az időm annál, amennyi alatt meg lehet tanulni, inkább megbíztam egy hozzáértő szakembert, aki megcsinált mindent, amit kértem 2 óra alatt. Néhány alap dolgot tudok - azzal is napok mentek el -, de a speckó dolgok megtanulására, fejlesztésre nem fordítok időt, inkább fizetek. Viszont nem egy MT cuccom van már, az eleje nem egyszerű, de utána álom.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- E-book olvasók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 11 - népalma
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- EAFC 25
- svajcsik18: email csere
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ELADÒ: MSI RTX 3060 TI GAMING X
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 27" P2720D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI 1 év gari - 3db elérhető!
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest