Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
válasz
Richard #33389 üzenetére
Ha PEI lap, akkor Energetic aliról. Az elvileg 130Cfokig bírja. [link]
Én vettem, de PETG-nél vigyázni kell vele, nekem fel is tépte a sima oldalát. Lehet ragasztózni kelene olyan esetben, hogy ne ragadjon rá annyira, mint üvegnél.
Amúgy sokkal kényelmesebb a mágneses lap, a texturált fele pedig szép felületet ad.
Én próba képpen éppen ma rendeltem a LERDGE-től is PEI lapot, az még olcsóbb is. Lerdge alaplapot, és jó pár cuccoot használok tőlük, azok hibátlanok. [link] -
Wasquez
senior tag
válasz
Richard #33389 üzenetére
Azt nem tudom, hogy ez a lap milyen, de nekem a gyári e3 lapra sikerült úgy ráhegesztenem, darabot, hogy nem jött le, és kiszakadt belőle egy darab, a mágneslapot fennhagytam, arra rakom az üveget, jól összegyógyul vele, és szerintem jobb így a hőátadás.
Valahol mint ha azt hallottam volna, hogy petg-hez nem a legjobb ez a lap, a magas hőmérséklet miatt hegesztette nekem is össze! -
axlfsi
veterán
válasz
Richard #33389 üzenetére
Én nem tudom mit tud ez a PEI (kíváncsi leszek én is a tapasztalatokra), én is E3 V2 üvegét használom, már kitapasztaltam mondhatni, de tény és való (izé: hiszem!), hogy amit mások is említettek már: a gyári fekete, "hálózott" nem feltétlenül a legjobb, főleg, ha bl-t használ az ember, mert pár tized mm mélységek és magasságok a mintázat által sajnos jelen vannak.
Majd talán megfordítom és kipróbálom úgy is, de leginkább igyekszem hamar eljutni IKEA-ba és tükörre cserélni, ami legalább biztosan "atomsík" és hibátlan
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új 2K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- HP Laptop , 17,3" , R3 7320U , 512GB SSD , 8GB DDR5 , Radeon
- Olcsó PC , i5 6400 , 1050 Ti , 16GB DDR4 , 120GB SSD , 500GB HDD
- Új 4K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)