Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
válasz
papafater197 #36132 üzenetére
Alzában tutti nem vennék, mivel nem az LGhez szól a garanciájuk, hanem rajtuk keresztül tudod gariztatni..
-
-
Oled készüléket szeretnék vásárolni, mégpedig a 65C8PLA mellett döntöttem. Kevés helyen látok már belőle lévén kifutó modell. Nagyobbak közül az alzánál van még belőle, ők megbízható bolt, nyugodtan lehet tőlük vásárolni?
-
válasz
AkosKJ #35681 üzenetére
Köszi a választ, a difi a B8 és a C8 között ahogy írják is ilyen 60k körül mozog. Most néztem még van pár helyen C8-as, jelenleg 600k Huf a legjobb ár. Várható még így ősszel vajon akció, vagy ennyiért bele kell ugrani? Idei modellek nem játszanak, mivel még mindig jóval drágábbak a kifutó tavalyi modelleknél.
-
Sziasztok,
Panasonic 55st60 után váltanék OLED TV-re. LG-t néztem ki, viszont ha már upgrade, akkor szeretnék colban is feljebb menni, 65-ös amit kinéztem. B8 C8 vonalon mozognék, érdemes kifizetni a felárat a C8-ra?
Illetve ami kicsit megkavart, az elnevezéskenél pl miben különbözik a 65B8SLC a 65B8PLA-tól? Melyiket kellene választanom?Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung-LG-Philips-Sony TV/MONITOR 40"-49" BAZÁR (Számlával és Garanciával) kb.: 150db
- LG OLED65C3 EVO Smart OLED Tv! 48"/4k-UHD/120hz/1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/
- Razer Kraken Ultimate Fejhallgató (Vezetékes) INGYEN FOXPOST
- ibasso DC Elite
- Harman Kardon AVR 171S erősítő és Harman Kardon HKTS 16BQ/230
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
- Samsung M5 Smart - 27" VA - Beépített WiFi & Bluetooth - Apple Airplay - HDR10 - sRGB 99%
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest