Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggg1
aktív tag
válasz
johnywalker #22441 üzenetére
Ó, nekem eszem ágában sem volt vitát kezdeni, és mivel úgy látom, hogy most jön a személyeskedős rész, ezért be is fejezném. Kár, hogy nem tudunk erről kicsit beszélgetni, örültem volna. :-( Na summa summárum, annyit írtam, hogy a magasabb frekisnek árult ramok eleve gyorsabb válaszidejűek, és ezért olyan alaplapokban, amik csak alacsonyabb órajel-frekvenciát támogatnak, sokkal jobb időzítésekkel fognak menni alapból, gyárilag, minden tuning nélkül, ezért van jogosultsága a magasabb frekisnek árult RAM-oknak a csak alacsonyabb frekit támogató alaplap-cpu konfigurációkban.
Ez volt a lényegi mondanivalóm arra, amit írtál, hogy szerinted nem érdemes 1866-nál nagyobb ram-ot venni vagy csak OC tuningba.
Ezek után hozzátettem, hogy nálam még ennél jobb időzítésekkel is szoktak menni ezek a RAM-ok, ez volt a tuning rész, de ez már szervesen nem kapcsolódik a föntebbi, lényegi hozzászólásomhoz.
Azt, hogy Te csak egy kis részére válaszoltál, egész pontosan úgy értettem, hogy csak erre az utóbbi zárójeles második részre, ami a tuningra vonatkozott. Az első, lényegi részre, ami a Te hozzászólásodra is a lényegi válasz volt, arra nem reflektáltál.
De itt most ki is szálltam, bocs, hogy meg mertem szólalni, minden jót, viszlát.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPad topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- LGA 2011 v3, 16 Gb ram 2x intel xeon 2680v3 24 mag 48 száll!
- Gigabyte Z390ud + i3-9300!!! Beszámítok!!!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GeiL EVO Leggera DDR3-2133 MHz 8 GB CL10 GEL38GB2133C10ADC RAM
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest