Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gus-T.
tag
Szép estét mindenkinek.
A gép:
-i7 5820K
-ASUS sabertoot x99
-980ti
(grafikai munkák, 3d tervezés, renderelés, 10% játékEhhez kinéztem egy DDR4 4x8GB Corsair Dominator 2666MHz CL15
- DE elfogyott, basszus..
(mindenképp iponból kell)Amit nagyon szeretnék, de lehet hülyeség, hogy XMP-ben 1.2V on menjen...
és ha jól látom ezt csak a corsair-ok tudják, a többi 1.35V.Többen is írtátok, hogy az asus lapok is jobban szeretik a Corsair modulokat hosszú távon, stabilitásban..
1.(4x8GB)
CORSAIR 32GB Dominator Platinum DDR4 2666MHz CL15HELYETT
CORSAIR 32GB Dominator Platinum DDR4 2666MHz CL16 KIT vagy 1.2V
CORSAIR 32GB Dominator Platinum DDR4 2400MHz CL14 KIT ? 1.2V2.(4x8GB)
vagy CORSAIR 32GB Vengeance LPX DDR4 2800MHz CL16 ? 1.2V3.(2db, 2x8Gb kit) merjek így berakni esetleg?
CORSAIR 16GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz CL16 1.35VValami javaslat esetleg?
Előre is köszönöm, az építő javaslatokat
-
peu407
senior tag
-
peu407
senior tag
Sziasztok!
Az adatlapomom található konfighoz keresek 16 Gb ramot. Melyiket javasoljátok ezek közül:
Kingston 2x8GB DDR3 1866MHz HX318C9SRK2/16 memória
Corsair 2x8GB DDR3 1866MHz CMY16GX3M2A1866C9B Vengeance Pro Blue memóriaVagy más javasolt alternatíva?
-
fanci
tag
Erre valaki??? [link]
-
MK VII
veterán
válasz
csucsbicep #23789 üzenetére
Értem..
A lényeg, hogy CL16-os memóriák azok nagyon gyengusok.. 2400mhz CL12 vagy 2666mhz CL13 amit nézz..
2400mhz CL16 DDR4-el ott vagy kb mint egy 2133mhz CL11 DDR3-al sebességben. -
MK VII
veterán
válasz
csucsbicep #23787 üzenetére
Nagyon gyatra a késleltetése...
Mi a baj azzal amit ajánlottam? Abban az árban most tényleg a legjobb választás az a memória.
Vagy külföldön vagy? -
csucsbicep
nagyúr
[link] - ez esetleg?
-
MK VII
veterán
Szia..
Ha alaplap akkor Asus inkább mint Asrock.
A memóriák amiket kinéztél, gond nélkül működni fognak abban a lapban akármelyiket is választod.
Bár, ha lehet egy megjegyzésem akkor HyperX-ből inkább Savage.."Szóval mennyire van "kőbe vésve" az, amit a gyártó leír???" Semennyire.
A gyártó sok memóriával teszteli a lapjait, de minddel nem tudja ezért nem ír rá mindenféle ramot a támogatási listára, de ez nem azt jelenti, hogy amiket nem ír rá azokkal nem működik."Másik kérdés: megéri-e a két RAM közötti árkülönbséget kifizetni van e akkora teljesítmény különbség a kettő között?"
Ha dolgozol a géppel akkor megéri a gyorsabb memória.. Játékokban nem számottevő a különbség.. Elhanyagolható..(#23785) csucsbicep
Ez a ram most verhetetlen áron van és jók a paraméterei is! -
csucsbicep
nagyúr
2x4GB DDR4 ramot szeretnek venni z170-es lapba. Huzni max kicsit fogom, legfontosabb, hogy ne legyen kényes.
-
Sky85
tag
Sziasztok!
Mennyire kell ragaszkodni az alaplapok memória támogatási listájához?
Bármilyen RAM-ot nézek ki a boltokban, szinte egyik sincs egyiknek se a listáján...A következő két alaplapról lenne szó:
ASRock Z97 Pro3 27e
vagy
ASUS Z97-P 29eMég nem döntöttem, hogy melyiket választom, de mind a kettőnek néztem már a memória támogatási listáját, belinkeltem onnan párat, de az ottani RAM-ok árai az egekben vannak...
A következő két memóriát néztem ki egyébként, még itt sincs döntés:
Kingston 2x8GB DDR3 1866MHz HyperX Fury Black HX318LC11FBK2/16 26e
vagy
Kingston 2x8GB DDR3 2400MHz HX324C11T3K2/16 31eProci: i3 4170 lesz.
(B)Szóval mennyire van "kőbe vésve" az, amit a gyártó leír???(/B)
Vagy ez csak amolyan irányadó, amikkel ők tesztelték, mert mindig extra minőségű cuccokkal tesztelnek!?!?
Mert a listákban még a 4GB-os RAM is 30e...Másik kérdés: megéri-e a két RAM közötti árkülönbséget kifizetni van e akkora teljesítmény különbség a kettő között?
Photoshop, Videoszerkesztés, néha játékra lesz használva a gép.Köszi, a segítséget!
-
ZrogNV
tag
Sziasztok!
Ha egy gépet játékokra veszek, akkor meddig érdemes elmenni a memória MHz terén. DDR 4-es RAM-ra gondolok i5 6500- hez. -
qolu
csendes tag
Sziasztok!
Samsung N145plus netbookba milyen ram jó?
ez jó bele?Köszönettel, Qolu.
-
fifth81
tag
Sziasztok,
Ez a memoria belemegy ebbe az alaplapba?
Kingston 16GB (2x8GB) DDR3 2133MHz HX321C11SRK2/16Koszi
fifth -
Roberto304
újonc
Sziasztok. Jelenleg ezek a ramjaim KHX1600C9D3B1K2/8GX, és szeretném böviteni még 2x4 GB-al,de már nem kapható ez a tipus. A kérdésem hogy lehet e hasonloval ,a frekvencia,a kesleltetés ,a feszültség és a gyártó ugzanaz lenne. Mint pl HX316C9SRK2/8 vagy KHX16C9T3K2/8X.
-
MK VII
veterán
válasz
Savanya #23769 üzenetére
Úgy vettem észre, hogy előszeretettel elsiklasz a késleltetés felett... Mintha nem számítana..
Oké, hogy 2133mhz-ig kezeli a lap a memóriát viszont a késleltetés igenis számít..
Én veled ellentétben semmiképp nem ajánlanám a legolcsóbb value ramokat főleg a kritikán aluli késleltetésük miatt.. ( Illetve egy esetben.. Ha nem maradna a vásárlás után zsíros kenyérre.. )
2133mhz CL13 vagy 2400mhz CL12 ami egy alap gépbe elkél.. Észre lehet venni a különbséget. Hidd el.. -
Gabe123
aktív tag
válasz
Savanya #23769 üzenetére
Hi. THX. Ezt csúnyán benéztem. Ez jó lenne a Crucial Value- ból ? illetve állítólag ez jó áron van nem éri e ez meg jobban az időzítés miatt ? Nem szándékszom feleslegesen költeni a pénzt csak ha szemmel láthatóan megéri.
-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok. I7 6700 ( nem k) procihoz milyen ramot érdemes venni 2*8 gb kellene.
Lap: MSI GAMING B150 M3
Cpu hűtő: Cooler Master Hyper 212 EVOEsetleg: G.Skill DDR-4 16GB /3000 TridentZ KIT (F4-3000C15D-16GTZB) ?
De mindent mást meghallgatok amit szombatig meg tudok venni.
Előre is köszi. -
fifth81
tag
Sziasztok,
A ASUS P8Z68-V alaplapba milyen illetve melyik a legjobb DDR3 memorya amit vasarolhatok jelenleg? Tudom nem egy mai darab de gondoltam kicsi felturboznam a gepet.
Jelenleg 8GB DDR3 (1333Mhz)ketyeg benne egy Intel I5-2500K proci mellett.Koszonom,
fifth -
gurabli
őstag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, notebookba kellene 4GB DDR3 Sodimm RAM, a meglévő 4GB mellé. Egy HP 2560p Elitebookról van szó, ha ez jelent valamit.
Ami benne van, az egy Micron RAM, PC3-10700 (667 MHz), 1.50V (CPU-ID szerint). Ez ugyebár egy 1333 MHz DDR3 modul, a Sandy pont ennyit is támogat.
Lehet mellé egy 1333-as 4GB modul, ami nem Micron? Mert ugye ha találok is valahogy Micron-t, akkor sem ua lesz, mint ami benne van. Ha berakok egy pl. Hynix 4GB modult, és működik a masina, akkor elvileg rendben kell, hogy legyen? Mondjuk memtestet futtatni?
Másik kérdésem: a Samsung RAM-ok mennyire megbízhatóak, mert lehet le tudom cserélni 2x4GB Samsung RAM-ra a meglévő Micront.
Köszönet!
-
MK VII
veterán
válasz
kicsigal #23761 üzenetére
Akkor hajrá! 2133mhz CL14. Olcsó ram.
-
MK VII
veterán
válasz
Savanya #23755 üzenetére
Azért ezzel vitatkoznék...Ha már magas mhz-en nem tud hajtani ramot azokban a lapokban akkor pont, hogy érdemes ameddig megengedi a ramra fordított keret, a legkisebb késleltetésűt választani.
(#23753) kicsigal
Szóval szerintem valami ilyesmit vegyél, de még egyszer mondom csak, ha a keret engedi, mert számít az alacsonyabb késleltetés.
Ez most nagyon jó áron van és a 2133mhz CL13-at XMP kettes profillal 1,2 volton viszi.
40 ezer alatt majdnem DDR3 árban van.(#23757) Rolee87
FM2-őt felejtsd el.. Halott platform.
Ha mindenképp AMD akkor valami FX.. Szerintem minimum 6300, de inkább 8320.
Vagy szempont, hogy tudj APU-t használni? Nem lesz külön dVGA a gépben?(#23758) ThodEE
Egy ilyesmi : KTL-TP3BS/4G, számnak kell lenni valahol a memórián vagy AIDA64 programmal ki tudod olvasni.. Ez alapján lehetne a jelenlegi 2gb-os modulod mellé egy nagyon hasonló 4gb-os modult nézni.(#23759) Tomko78
Hát nem tudom.. Mostanában volt valamelyik topikban szó, ha jól emlékszem pont AMD-s gépben nem ment rendesen a 4 modul. Mármint nem vitte a gyári magas értékeket, csak 1333mhz-en volt hajlandó menni.. -
ThodEE
őstag
válasz
ThodEE #23739 üzenetére
Sziasztok!
Egy Acer Aspire 5742 laptopba szeretnék ramot bővíteni.
Jelenleg 2 modul van benne:
Samsung 1Gb 1Rx8 PC3-10600S-09-10-ZZZ (Ezt szeretném lecserélni)
Kingston 2Gb 2Rx8 PC3-10600S-9-10-F0Chipset: Intel HM55
i3-370m
HD graphics4Gb os modulban gondolkodom, tudtok ajánlani valami jót a másik mellé?
-
-
fanci
tag
sziasztok!
MSI H97 Gaming3 alaplapba szertnék 2x4 Gb ramot(összeg 15e-ft körül).Mit javasolnátok? -
kicsigal
csendes tag
Sziasztok!
B150 vagy H170-es lapba non-K i5 mellé játékra elég a legolcsóbb 2133 MHz CL15-ös DDR4?
Vagy van érdemi különbség alacsonyabb időzítésűvel? -
DeNOx
tag
Sziasztok!
Az alábbi konfighoz szeretnék ramot venni. Milyet ajánlanátok?
Alaplap: Asus Sabertooth 55i
Proci: i5 760
VGA: Asus HD7790A keret 15-20k lenne rá. 8Gb-ra gondoltam.
Olyan kérdésem lenne még, hogy érdemes-e úgy venni, hogy 2x4Gb vagy mehet egybe 8Gb ebbe a lapba? Jelenleg 2x2Gb-al rendelkezem. Típusa: CSX 1333Mhz DDR3 (ez már nem kerül vissza az alaplapba a vásárlás után mivel gondolom csak lassítana egy jobb ramot).Köszönöm előre is a segítségetek!
-
MK VII
veterán
válasz
Rolee87 #23746 üzenetére
Működni fognak megfelelően a ramok AMD-s lapban aminek az adatai közt az 1,5 voltos memóriák szerepelnek..
Nyugodtan választhatsz akármilyen lapot..
Nemrég adtam el egy ugyan ilyen kitet amik AMD FM2+-os lapban mentek szépen.
Alaplap és processzor is bírja a magasabb voltos memóriákat! -
Tukolp
aktív tag
Üdv,
Két ram között gondolkodom, és nem tudok választani, ebben kérem segítségetek hogy melyik a jobb, egy DDR4-es gépbe tuning nélkül
Proci az i5 6600 vagy i7 6700 lesz.HyperX 8GB Savage DDR4 2400MHz CL12 KIT [link]
vagy
HyperX 8GB Savage DDR4 2133MHz CL13 KIT [link]
Elvileg a kisebb CL-el rendelkező RAM gyorsabb nem ? Viszont az 2400MHZ-es, és nem 2133Mhz akkor hogy fog ez működni egy olyan lapban ami 2133Mhz-en használja a RAMokat ?
El fog egyáltalán indulni a gép ?
Vagy egyszerűen csak leredukálja a 2400-ast 2133-ra ?
Köszönöm a válaszokat.
-
goped
csendes tag
Sziasztok!
Két kérdésem volna: hogyan lesz gyorsabb a technikám összességében?
1Lenovo X220 i5 2520M 2.5 GHz ebbe milyen vegyek?
Nagyon szeretném ezt:
Kingston 8GB DDR4 2133MHz HyperX Impact Black SODIMM8GB, DDR4, 2133MHz, CL13 Gyártói cikkszám: HX421S13IB/8vagy egy sima is jó lesz?
Kingston 8GB/1600MHz DDR-3 1,35V (KVR16LS11/8) notebook memória
Illetve,
2,Jobb ha kicserélem a gépet erre
Lenovo X220 Core I7 M2620M processzor (4M Cache, 2,70Ghz up to 3.40 GHz)vagy erre:
Lenovo ThinkPad X230 Core i5 3320M
a kettő közül melyik a jobb?
és ezekbe veszek a fenti ramok közül amit ajánlotok.
Hogy leszek a leggyorsabb?köszönöm szépen
g
-
Rolee87
tag
Sziasztok!
Meglévő memóriáimhoz alaplapot vennék,csak az a gond hogy a memóriák 1,65V-osak,és sok gigabyte lapnál azt látom irva hogy 1,5V-osak a slotok.Ez azt jelenti hogy nem működnének megfelelően a ramok? -
ThodEE
őstag
Sziasztok!
Egy Acer Aspire 5742 laptopba szeretnék ramot bővíteni.
Jelenleg 2 modul van benne:
Samsung 1Gb 1Rx8 PC3-10600S-09-10-ZZZ (Ezt szeretném lecserélni)
Kingston 2Gb 2Rx8 PC3-10600S-9-10-F0Chipset: Intel HM55
i3-370m
HD graphicsGondolkodás nélkül rendeltem bele egy KINGSTON 4GB Notebook DDR3 1333MHz CL9 KVR13S9S8/4
ramot amivel a gépen a win be se tölt, csak fagyás és kékhalál, azonnal vissza is küldtem mondták hogy írjam meg mit szeretnék helyette (IPON), ha van az Ipon kínálatában olyan 4Gb os modul ami jó lenne a gépembe az lenne a legjobb ha nincs akkor visszaküldetem a pénzt és megveszem onnan ahonnan javasoljátok.Szóval a kérdés hogy milyen ramot vegyek bele amivel jólenne
Köszönöm előre is a segítséget és a tanácsokat !
-
underdark
aktív tag
Üdv
azt honnan tudom, hogy a laptopba mekkora méretű memória való?
Évek óta nem használok pc-t, így nem tudom, hogy mennyit változtak a memóriák
Anno még ilyen 10 centi hosszúak voltak, laptopba viszont fele méretű megyVagy már azonos a kettő? Vagy mi alapján tudom, hogy az laptopba való?
1600 CL9 kéneLehet hülye kérdése, de köszi
-
MK VII
veterán
válasz
Carasc0 #23730 üzenetére
Nekem a Predator az nagyon kiesik a memória "konfort" zónámon.
Nagy is meg Kingston is... Félreértés ne essék semmi gond nincs ezekkel a memóriákkal, de személy szerint nem csípem őket..CL9 és a magas mhz mindenképp a G.Skillek mellett szól és jó áron vannak...
Ha nem érzed tehernek azt a kis plusz költséget akkor beruházhatsz azok körül valamelyikre.
Ha lehet egy megjegyzésem én a TridentX-et venném. -
Carasc0
őstag
-
MK VII
veterán
Mire használnád a gépet és mennyit szánsz rá?
Jelenleg ami kapható DDR4-es platform az az X99 Haswell-E és a Skylake. A kettő közül ami inkább otthoni használatra ajánlott az a Skylake..
Ha DDR3 fronton maradnál akkor is jól jársz egy Haswell i5-4690K esetleg egy i7-4790K processzorral egy alá való Z-s lappban. Még nagyon sokáig elfogadott teljesítményt fognak nyújtani lévén, hogy szorzózár mentesek és van bennük potenciál.
Skylake-ből az i5-6600k és az i7-6700K ami az előbb említett Haswell vonal utódai. Ezek a processzorok kb 8-10%-kal többet tudnak a Haswelles társaiknál szóval nem egy óriási előre lépés. -
MK VII
veterán
Szia..
Hogyne lenne.. Sőt.. Még jó pár évig lesz is..
Kb semmi különbség nincs egy átlagos DDR3 és DDR4-es memória sebességek közt.
DDR4-es konfig építésénél, ha 2133 esetleg 2400mhz-es memóriára tennéd a voksod akkor kb semmi pluszt nem kapsz DDR3-hoz képest. 3000mhz fölött lehet inkább mondani, hogy már előrelépés..
Mindettől függetlenül, ha vonz az új és van pénz a komponensekre akkor építhetsz ddr4-es gépet. Attól függ milyen konfigot raksz össze, időtállóbb.. -
Big M
tag
Sziasztok!
Egyszerűnek tűnő kérdésem lenne: Van e létjogosultsága a ddr3-nak új asztali gép építésekor, vagy kizárólag ddr4-el foglalkozzak?
Köszi! -
MK VII
veterán
válasz
Carasc0 #23724 üzenetére
Hogy jutottál el a Savage meg a Beast-tól a Predatorig?
Egyáltalán nem kell lemondanod 2133mhz mellett a CL9-es késleltetésről..
Pl., pl., pl.
1,6 volt egyáltalán nem gond a memória vezérlőnek."Fogom belerakom, XMP 1866mhz beállítva és megy is?"
Gyakorlatilag igen.. Ha valami oknál fogva esetleg nem menne amit kétlek akkor még kézzel is be tudod állítani az értékeket a ramnak. -
Carasc0
őstag
válasz
MK VII #23723 üzenetére
Kezd összeállni a kép. Mivel talán ez az utolsó DDR3 ram amit veszek (a következő tuti DDR4 lesz teljes platform cserével nyilván), ezért úgy döntöttem kihasználom a meglévő gépem képességeit. Lássuk csak. A lapom Oc-vel bírja 2200mhz-ig. Ezt az értéket nem feszegetem, de ha már képes rá (s te is írtad hogy miért ne) így mondjuk meglőnék egy 1866-ot vagy 2133-at. Persze ha tényleg érdemes használni és mondjul valamicskét gyorsulna bármi is. Ha csak a HDD + RAM közötti sebesség is, már jelent valamit.
Ezt a nyuszit kéne meglőni mondjuk. Fogom belerakom, XMP 1866mhz beállítva és megy is?
A 2133mhz-et már csak 1.6V-n tudná. Ez baj lenne? Meg itt már ahogy elnézem ne álmodjak CL9-ről. Itt már CL10 és 11 a divat. Ez sem gáz?
(Amennyiben nem gáz, akkor a 2133-as tesóját venném!)
-
MK VII
veterán
válasz
Carasc0 #23722 üzenetére
Hisz Z-s lapod van... Az nincs korlátozva.. Akár 2133-as ramot is nyugodtan tehetnél bele..
Kicsit szakadj el a gyári hivatalos értékektől, ha már van egy olyan lapod ami támogatja az 1600mhz feletti ram sebességeket.. Mert támogatja csak be kell állítani..
Illetve, ha nem akarsz foglalkozni ezzel akkor meg kb tök mindegy milyen memóriát teszel bele.. -
Carasc0
őstag
Beast a nyerő! Ugyanis a Savage 1333mhz-en csak CL11-et tud...Már pedig a Sandy csak azt támogatja, így ha valaki nem figyel és nem kapcsol XMP-t akkor sztem nem jár jól... Beast viszont 1333-n löki a CL9-et, és 1 profilja van ami 1600mhz és ott is CL9 megy. Nos a Z68+Sandy páros értelmében sztem a Beast a legjobb megoldás...
Ha jól néztem akkor a Beast is high profile ram, de alacsonyabb mint a jelenlegi Vengeance ramom...
-
nomad138
tag
Sziasztok!
1080P játékhoz 2x4Gb 2133Mhz vagy 2x8Gb 1600Mhz?
Aktuális konfigba lenne: AMD Fx8320, GTX760 4gb, MSI 970 Gaming
-
Carasc0
őstag
Bogarásztam a Kingston oldalát...Beast elvileg magasabb kategória mint a Savage... Ha alapon használom akkor Savage vagy Beast? Már csak azért kérdezem mert egyárban vannak. Annyi hogy a Beast 1600-as és nem 1866-os...
-
Carasc0
őstag
Melyik jobb minőségű memória? Corsair Vengeance vagy Kingston HyperX Savage!
Mert most jó áron találom 28K-ért a CL9-es 1866mhz-es Savage-t 2x8GB! (Amúgy ez jó a Z68 chipsetű alaplaphoz?)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
konigjanos #23709 üzenetére
Ha elég az a ram mennyiség amit vettél akkor ne tedd vissza. Ha kevés akkor visszateheted de akkor az új is ennek az órajelén fog járni. Mondjuk érezhető lassulást nem hoz játékokban, max tömörítésnél meg renderelésnél.
-
MK VII
veterán
válasz
Dzsozi56 #23711 üzenetére
Az egyik PH!-s fórumtárssal folytatott beszélgetésem alkalmával arra jutott, hogy az ugyan ilyen lapjába mint ami neked van ezt] a ramot vette és tökéletesen működnek neki. Természetesen nem 1600mhz-en járnak. Szerintem van ebből a kitből 2x2-es is, ha nem akarsz ennyit költeni.
Old Fatboy szinte teljesen egyforma a sebességük. Alig számottevő a különbség
-
Old FatBoy
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék!
Melyik ram a gyorsabb:3200Mhz CL:16,vagy 3000Mhz CL:15?
Egyforma típus ua gyártó. -
Dzsozi56
tag
Sziasztok!
Adva lesz egy Asus P5QC alaplap [link] és egy Intel Core 2 Duo E8400 vagy E 8500 processzor, amihez memóriát kellene találni. Néztem az alaplap hivatalos oldalán közölt memória kompatibilitási listát, de ez alapján nem tudom eldönteni melyik lenne a legalkalmasabb. Nyilván a lista sem teljes és a felhasználói tapasztalatokat sem tükrözi.
1333 vagy 1067 MHz, 2x2 GB DDR3 memória modult vagy ha lehet kit-et szeretnék beszerezni - nem tudom DDR 2-ben érdemes-e gondolkodni -, de mivel nem vagyok hozzáértő szeretnék tapasztalattal, ismerettel rendelkezőktől segítséget kérni (pontos típus szám megadásával),hogy melyekkel működne együtt az alaplap-processzor páros! Illetve ezek közül melyek kaphatók és hol? Olyan felhasználók segítségét is kérem, akik ilyen alaplapot használnak az adott memóriával zökkenő mentesen.
Hardverker oldalon néztem Kingston KVR1333D3N9/2G, illetve KVR1067D3N7/2G típusukat, de ezek nincsenek raktáron és egyik sem KIT- ben van.
Előre is köszönöm a segítséget!
Dzsozi56
-
A214
aktív tag
Üdv egy kis segítség kérnék.
MSI H81I alaplap melyik Kingston ramot támogatja?
Kingston 4GB DDR3 1600MHz HyperX tennék bele. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Forestgreen #23707 üzenetére
Voltak benne hullám hegyek-völgyek... Ez a ddr4-nél sem lesz másként.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Forestgreen #23705 üzenetére
Anno a DDR3 is kb ilyen árszinten startolt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Forestgreen #23703 üzenetére
Aham, ddr4 ok így más a helyzet, azt hittem DDR3-as ramot keresel. Akkor valóban jó választás.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Forestgreen #23701 üzenetére
Játékra meg házi használatra feleslegesen gyors. De amúgy nem rossz ram amit néztél. Sőt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OTP Bank topic
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest