Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnywalker
őstag
Ahonnan elkezdted a vitát az Kaci84 konfigjától indult.Gamer lapja van ami 1600Mhz ig fogad ramokat.Tehát ha 1866-ost vesz akkor sem tudja magasabb frekin járatni! Arra írtam, hogy nincs szüksége attól magasabb frekis ramokra, ha érthető...Az általad leírtak kis részére válaszoltam?Kicsit utána kellene olvasni a tuningnak.Intel rendszernél már ha ddr3-ról beszélünk 1600Mhz felett (Amd-nél akár 1866 is szabvány akár) ANNAK SZÁMIT.Nem semminek vannak 2400-as egységek, 3000-es OC-s lapok, grafikus alkalmazások profitálhatnak belőle persze.De ezek garantált működésére gyári garanciát nem adnak az előállítók...
Ha te magasabb frekvenciás ramot szabványos (1600MHz) rendszerben, alacsonyabb frekvencián járatsz, jobb időzítéssel járatsz az nem tuning.VISZONT!Vannak régebbi ddr3-as 1333-as és 1066-os chipsetek, procik (ezek jellemzően egyoldalas ramokat igényelnek) amelyeknek néha még az újabb fejlesztésű 1600-as ramok is inkompatibilisek.
Remélem érthető voltam, de ha 50-100 hsz-t visszaolvastál volna, találkoztál volna ilyenekkel is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nintendo Switch
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Vicces képek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Msi Z170A GAMING PRO CARBON
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Beast RGB 2x16GB 3600MHz DDR4 memória (KF436C18BB2AK2/32)
- Gigabyte GA-F2A88XM-DS2 rev:3.2 AMD FM2/FM2+ alaplap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest