Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
epzon
őstag
válasz mancs53 #7896 üzenetére
csak egy javaslat nem kötelező megvenni
de ahogy írták a canon 17 000 Ft ( 3év gar mindegy is mert megbarkácsolod, úgyhogy 1 év garod sincs a készülékre), plusz vedd meg hozzá a töltőszettett és bajlódj vele, netán néha a fej is tönkre megy benne, mert éppen nem használod néhány hétig
3 év alatt bőven összejön az az 55000 és tized annyit tudtál nyomtatni
aki ezt akarja megteheti, de hidd el sokan inkább a kiszámítható stabil megoldásokat preferálják
-
roby42
csendes tag
Hol láttál canon-t 3 év garival?
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz mancs53 #7896 üzenetére
"Érdekes" az okfejtésed, de igencsak távol áll a valóságtól
Először is az a canon multi, amit említesz, kb mindenhol 17000 forint (de tegyük fel hogy te mégis 12-ért veszed)
A 3 év garancia meg szép dolog, de mire lejár, már nem biztos, hogy kapható lesz ez a típus. Ha meg egyszerre veszel 4 darabot, akkor a gari is egyszerre jár le. Szóval ebből sehogyan sem lesz 12 évAz üzemeltetési költsége pedig hidd el, nem kevés pénzedbe fog kerülni már "átlagos" használat mellett sem 3 év alatt.
De te tudod, nincs erőszakRosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
mancs53
újonc
Köszönöm a választ.
De vannak kétségeim.Egy ilyen gép amit ajánlasz az:
Epson L210 ultranagy kapacitású multifunkciós tintasugaras nyomtató 55.000-ft. 3 év garival.
Itt valóban nem lesz piszkos a kezem.
Ki vesz ennyiért otthoni pár használatra nyomtatót?Ennyiért veszek 4 drb *12.000-ft 48.000ft összesen CANON Multifunkciós nyomtatóPIXMA MG3550 nyomtató 3 év garanciával..darabjáért
ami 12 évet jelentene...
Itt mindig új gépet kapok 3 évente.Na most komolyan megérné nekem egy ilyen gépet venni,?
Nem jó akkor CANON Multifunkciós PIXMA MG3550 nyomtató?
Igaz ez sok mindent tud.
Viszont nekem is számít a tinta töltés,
Lehet tölteni a canon ilyen tipusú patronját otthon?
Jó az olyan nyomtató ahol a a patronok száma csak kettő egy fekete és egy vegyes színes ami nagyon kicsi a beletölthető mennyisége és drága is, megéri az ilyet venni?
Ha megéri tölteni és lehet akkor megvenném, de lehet tölteni ezt vásárolt tintával? -
mancs53
újonc
Sziasztok.
Egy olyan multifunkciós nyomtatót szeretnék venni otthonra egyszerű havi 10 oldal nyomtatására, ami tölthető különálló tinta patronokkal rendelkezik-A tölthetőn azt értem ha kifogy a gyári patron akkor max. egyszer vennék után gyártott patront.
Amit később 1 literes vásárolt színenkénti tintából tölteném felén saját magam újra , akár kesztyű, és inekciós tű segítségével.Így garantáltan olcsó lenne a töltésem,nem probléma ha tintás lenne a kezem.
Régen epson stylus3650cx volt és töltögetve volt így a tartálya.
5éves lett és megfáradt a gép
Olyan gép kell amit lehet így tölteni és nem tilt le. Köszönöm.
Szegény vagyok , és szerintem az utána gyártott tintapatronok ára is drága, ezért szeretnék több patronos nyomtatót amit saját magam tudok tölteni otthon.
Ötlet?
köszönöm. -
roby42
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki a Canon Pixma 7150-nél költséghatékonyabb multifunkciós nyomtatót CD nyomtatás funkcióval?Utángyártott patronnal használom.
Kár,hogy az Epson külső tintatartályos nyomtatóinál nincs CD nyomtatás funkció.Köszi -
epzon
őstag
rendeld itthonról garancia kint is lesz rá, maximum kicsit hoszabb ideig javítják (mert nincs alkatrész náluk raktáron, csak rendelésre hoznak)
egyébként jó választás lehet még az EPSON WP-4525DNF (ha még lehet kapni) vagy az utódja az EPSON WF-5620DWF
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Még mindig nyomtatót keresek, nagyon tanácstalan vagyok.
Nagyon tetszik az EPSON-nak a külső tartályos megoldása (főleg azért, mert egyszerű tölteni, és olcsó), de valamiért Hollandiában elérhetetlenek ezek a nyomtatók (próbáltam a német ebay-en, és árösszehasonlító oldalakon is keresni, de sehol nem láttam), és a garancia miatt szeretném minél közelebbről megvenni.Amit szeretnék/nem kell:
Ami nem kell az az, hogy színesen tudjon nyomtatni, bőven elég lenne a fekete is. A3, és fotó szintén teljesen felesleges lenne.
Amit szeretnék:
- duplex legyen (nem is a nyomtatás, inkább scannelés miatt), és lehetőleg tudjon scannelni úgy is, hogy behúzza az oldalakat
- wifiről való nyomtatás
- havi nyomatást nehezen tudnék jósolni valószínűleg nagyon fluktuálna, lehet, hogy csak 50-100, de lehet, hogy néha 1000 fölött lenne amit kell nyomtatnia (olyan, hogy hónapokig állna, nem lenne, valószínűleg minden héten lenne használva, ha másnem pár random oldalt kinyomtatnék vele, ha tintás lesz a befutó)
- utóbbi miatt viszont jó lenne, ha a patron/toner nem 100-200 oldalt bírna, hanem lehetőleg legalább 1000-2000 körül tudna
- lézer/tinta mindegy lenne.Utángyártott patrontól pedig nem riadnék vissza, az általám eddig nézett nyomtatókhoz mind találni olyanokat amik megbízhatónak tűnnek, legalábbis gondolom, hogy az olyan eladók, akiknek több, mint 100 ezer feedback-jük van nem sz.rt árulnak. Egyébként ha esetleg probléma lenne a nyomtatóval, akkor azt lehet bárhogyan is ellenőrzini, hogy utángyártott patronnal/toner-el volt használva?
Én eddig nagyjából a következő nyomtatókat szemeltem ki:
HP Officejet Pro 8600
Brother 7065DN, 7070DWMint ezekből is látszik, kicsit rugalmas vagyok az "elvárásaimmal" kapcsolatban. Vagyis a céljaimnak leginkább megfelelő, olcsón fenntartható nyomtatót keresem 60k (200EUR) alatt, semmihez nem ragaszkodom feltétlen, mert ha van valami ami majdnem tökéletes, de esetleg valamit nem tud, akkor kompromisszumra hajlandó vagyok.
Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
SPF
senior tag
Sziasztok!
Multifunkciós nyomtatót keresek. Olyan kellene, amin fénymásolásnál lehet sötétíteni/világosítani.
Havi kb. 100 oldalra lenne használva, inkább toneres legyen, mint tintapatronos. Az sem baj, ha működik utángyártott tonerrel.Mit ajánlanátok?
-
Carasc0
őstag
Az-az igazság, hogy nem igazán akartam most 50e Ft-ot költeni nyomtatóra. Max 40e. Ezért gondoltam Canon MG6650-re az ára miatt. Végülis amennyit nyomtatok vele talán 2-3 alkalom, ha veszek hozzá 1 évben patront.
Nem tudom ennek a gépnek mennyi a nyomtatási költsége..... Még meg rágom....
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
epzon
őstag
válasz Carasc0 #7875 üzenetére
neked kell eldönteni mi a fontosabb
- a kiszámítható ultra alacsony lapköltség 3 évig garantálva
- több funkció, cserébe drágább nyomtatás és kevesebb garanciaMivel keveset nyotmatsz ezért mindkettőről le lehet mondani, hiszen kevesebb nyomtatásnál kevesebb a megtakarítás (hacsak időközben nem jön meg a kedved a nyomtatáshoz), viszont a funkciókat sem fogod igazán kihasználni mivel keveset használod a gépet.
remélem tudtam segíteni
-
Carasc0
őstag
Megmondom őszintén még mindig nem tudok dönteni! 2 gép között vacilálok, csak az a gond hogy bizonyos feltételek az egyik gépet míg más elvárások a másik gépet erősítik. Nézzük részletesen!
A két kiszemelt gép:
1. Canon MG6650
2. Epson L355Canon MG6650
Pro: - Olcsó (37e Ft)
- Új (csatlakoztatási lehetőségek széles tárháza vár ami nem rossz)
- Viszonylag sokat tud (ami nekem kell azt tudja)Kontra: -Patron ár (nem költséghatékony) (L355 képest!!!)
- Mivel van hogy nem használom hetekig, akkor vagy beszárad vagy egyszerűen a
fejtisztítás során, valahogy elfogy a festék... tehát pazarlás.Epson L355
Pro: - Bazi költséghatékony
- 3 év gariKontra: - Rendkívül drága (60K)
- Nem tud annyit mint a Canon gép amit kinéztem (2 oldalas nyomtatás, Airprint....)Nem tudok okos lenni. Mit ajánlotok? Jöhet más típusú gép is...Vagy más megoldások. Az a baj hogy én keveset nyomtatok. Havi max 40-50 oldal vagy még annyi se! Sőőőt van mikor 1 hónapban 1 oldal...
Előre is köszönöm!
-
epzon
őstag
válasz Carasc0 #7866 üzenetére
Qwerty jól összefoglalta.
De a konkrétabb kérdésekre a válasz:
1, pár csepp azért túlzás, de nem kötelező tele töltve lennie a tartályoknak. Bár őszintén szólva semmi jelentősége nincs, hogy a tubusban vagy a tartályban tartod a festéket. A tartályba 100% hogy nem tud beszáradni, hacsak nem sivatagi körülmények között tárolod.
2, igen műanyag tartályok vannak, de nem lehet kiszedni őket. De miért is lenne erre szükség? Ahogy mondtam a tartályba nem tud beszáradni a festék.
ahogy Qwerty is mondta 3 év garancia van a gépekre, szóval ha bármikor bármi miatt beszáradna azt meg fogják neked javítani ingyenes, és futár fogja hozni vinni, szóval semmi gondod nem lesz rá.
L-es gépet két esetben érdemes venni
1, havi 100 oldal felett nyomtatsz és szeretnél színesben nyomtatni
2, nem akarsz többé a patronvásárlással töltögetéssel bajlódni (akkor fogy ki amikor sokat kellene nyomtatni vagy éppen zárva van minden bolt, vadászni kell hol akciós a patron, emelkedik a patron ára - nem egy patronnak 2-3 év alatt 50%-kal emelkedett az ára, szinte minden márkánál van/volt erre példa), szóval ha az egész nyomtatómizériát egyben le akarod tudni és 2-3 évig még a tintával sem kell foglalkozni.És az is igaz, hogy azért nem árt ha 1-2 hetente legalább 1 oldal nyomtatva van a gépekkel (bár ez minden tintasugarasra igaz)
-
Gergőke88
addikt
Inkább nem kéne tanácsokat adnod, ha valamivel nem vagy tisztában...
A HP IA 2545 dobozában van kábel, ez kell a wifi beüzemelése miatt.
A színes patron 2700 ft, a fekete 3400 Ft az emagnál, de ennél olcsóbban is megvehető.
Írtam múltkor, hogy az Euronicsban akcióban 2600 Ft volt mindkettő. -
TBT
addikt
1515 és 2545 között annyi a különbség, hogy a 2545-ös Wifis, míg a 1515-ös modell nem.
Tehát van lehetőség vezeték nélküli nyomtatásra is.1515 - nincs USB kábel a dobozban - külön kell vásárolni vagy egy korábbi nyomtató USB kábele is megteszi.
1516 - gyárilag van USB kábel a dobozban.2545 - nincs USB kábel a dobozban.
2546 - van USB kábel a dobozban.1516 és 2546 modellek nem igazán kaphatóak. Kevés van belőlük forgalomban idehaza.
650-es patron megy bele. 3000-4000 Ft a fekete, 4000-5000 Ft a háromszínű patron (eredeti HP patronok!).[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Alien4
tag
Köszönöm a válaszokat!
1510-1515/1516 valamint a 2545/2546 között mi a különbség, mi éri meg és miért, valamint mennyi bele a patron? természetesen utángyártott patronnal szeretném őket etetni, mert az origi patronok mindig drágák
edigitalon csak a 2545öt néztem, az szimpi, bár a desing az annyira nem, de valamit valamiért természetesen.
várható élettartamuk mi lesz majd? bár eddig 2545 szag van -
Carasc0
őstag
válasz QwErTy42 #7867 üzenetére
Akkor viszont segítséget szeretnék kérni. Én nem nyomtatok heti rendszerességgel. De a 8 évig hadznált - jelenleg halott - canon mp500 nyomtatómat csak is azért nem szerettem, mert havi max 50 oldal miatt a patronba lévő festékek a tisztítás miatt fokozatosan fogytak, vagyis többet pazaroltam mint használtam. Mivel új nyomtatóra lenne szükségem nekem fontos a költséghatékonyság. Nem tudom akkor nekem melyik nyomtató felelne meg.
Kihasználtság mondom átlagosan 40-50 oldal/hónap (néha annyi se).... De fontos hogy színeset is tudjak nyomtatni+fénymásoló+scanner funkció is kell.
Mit javasolsz?
-
QwErTy42
addikt
válasz Carasc0 #7866 üzenetére
Hajjj...
1.
-A festék a nyomtatófejbe szárad be és nem a nyomtató festéktartályába. Amúgy sem lehetne teljesen festékmentesíteni a rendszert, mert akkor fix, hogy elromlik.
-Olyan nincs hogy épp nincs a tartályban. Ha az alján látsz lötyögni fél centi tintát azzal is több tucat, ha nem több száz oldalt el lehet nyomtatni. Tessék pótolni szökőévente egyszer az üresedő tubust és annyi!2.Felejtsd el, hogy beszárad! Ha beszárad a 3 év alatt, akkor garanciálisan javítják/cserélik..
Még egy gondolat. Ezeket a nyomtatókat nem arra találták ki, hogy a havi 30-50 oldalunkat nyomtassuk ki velük fillérekért, hanem arra, hogy rendszeres felhasználás mellett havonta 100+ de inkább 300-1000 oldalakat.
Még egyszer: fontos a rendszeres használat! A rendszeres alatt értsd azt, hogy két nyomtatás között nem telik el pár hétnél több, inkább a heti rendszeresen több száz oldalt nyomtatására lett kitalálva....oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Én is nézegetem az EPSON L szériát. Olvasom hogy 3 év gari meg ultra olcsó a nyotmatás. 2 Kérdésem lenne ezekkel a típusokkal kapcsolatban:
1. Teszem azt 10 színes oldalt akarok nyomtatni vele, és mondjuk épp nincs szín a tartályba akkor elég pár cseppet beletennem és azt is felszívja? (Mert így a tubusba tartanám a festéket ami elvileg nem szárad be)
2. A tartályok műanyagnak néznek ki.... Kiszedhető és mosható?
Mert azért e két tényezővel a kiszáradás veszélyét 20x jobban lehet csökkenteni...
De ha egyiksem akkor kérek véleményt....Beszáradás miatt valahogy akkor nem érzem a költségességet!
L355 vagy L550-at vennék amúgy!
Előre is köszönöm.
-
epzon
őstag
Szia
az EPSON L355 minden tekintetben megfelel és most 3 év garancia is van rá.
1 Ft-ért nyomtat színesben feketében is, és könnyű az utántöltése -
-
Alien4
tag
Sziasztok!
A kedves kis hp 940c erősen nyűglődik már szegénykém... igencsak megbecsülöm, de már na... hisz' tudjátokKeresem hasonlóan kitartó utódját.
Leendő paraméterek:
-havonta 100 oldal a durva átlag, ami kijön a gépből
-szkennel, nyomtat fénymásol
-tintapatron legyen olcsón utántölthető -tapasztaltak megmondják a tutit-alapnak ennyi, nem akarok kimenni a világból, megbízható azért jó lenne ha lenne, nem szeretek 366. napon fogatszívni.
köszönöm!
-
TBT
addikt
A HP 1515 és 1516 modell között mi a különbség?
A 1516-os modellről alig találni valamit, de néhány helyen már csak az van a 1515 helyett.Ugyanazokat a tintapatronokat használja, mint a 1515-ös modell igaz?
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
epzon
őstag
Ha nem ragaszkodsz a wifihez, viszont fontos az alacsony üzemeltetési költség, akkor az EPSON WP-M4525DNF-et ajánlom.
Ez eredeti kellékkel 2,5 Ft + ÁFA áron tud nyomtatni.[ Szerkesztve ]
-
Tengri
senior tag
válasz Gergőke88 #7857 üzenetére
Szia!
Olvastam a hozzászólásokat, csak kellett a megerősítés.
Köszönöm a választ!"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
Tengri
senior tag
Sziasztok!
Otthoni felhasználásra szeretnék nyomtatót venni. Egy lézeres multifunkciósat (fekete-fehér nyomtatás, szkennelés, fénymásolás) néztem ki amely nem túl drága.
Szerintetek megéri megvenni a [/HP_LaserJet_Pro_M1132] nyomtatót?
Vagy van jobb ebben a kategóriában nála?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
more
tag
sziasztok,
nyomtató vásárlás előtt állok...kicsit tanácstalan vagyok
amit tudnia kéne:
fekete fehér lézer
multi funkciós
havi 1500-2000 oldal
wifi
autmata dupla oldal nyomtatás
alacsony nyomtatási költség
árban 50-100e huf (persze minél olcsóbb annál jobb)tudtok ajánlani valamilyen típust?
köszi!
-
Gergőke88
addikt
válasz gameresboy #7853 üzenetére
Eleg lenne egy topikban megkerdezned!!
-
TBT
addikt
Ez mennyire jó választás alkalmankénti nyomtatáshoz?
HP LaserJet Pro MFP M125nw CZ173ACsak fekete színt tud, de nem is kívánok színes tartalmat nyomtatni. De az jobban megéri, ha a Toner nem szárad be úgy és olyan hamar, mint a Tintasugaras nyomtatóknál. Mert azt olvastam, hogy a lézeres nyomtatók tonerje nem szárad be. Nem tudom mi az igazság ebből.
Gondolom a nyomtatási minőség is lényegesen jobb, mint egy Tintasugaras nyomtatónál.Illetve egy régebbi (2008-as) Tintasugaras HP nyomtató USB kábele jó lesz ehhez is, vagy abból is új kell?
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Meghalt az Epson dx6600 nyomtatóm. Valami olcsó megoldás érdekelne csak szöveg nyomtatásra.
Mit ajánlanátok?
üdv
-
asuspc96
őstag
Helló!
A beárazós topicban nem tudtak rá válaszolni, hátha Ti tudtok majd...
Mennyit ér ez a nyomtató ?Illetve, ha szeretnék venni egy sima nyomtatót, semmi extra, (max wifi legyen benne...de az se muszáj, mert megoldom kábellel is ha arról van szó)...megbízható legyen, ne fogyasszon sok tintát, csak fekete szövegek nyomtatására kell és szkennelésre.
A max keret olyan 20-30e.[ Szerkesztve ]
-
epzon
őstag
-
mandju
senior tag
Kösz az ajánlást.
olcsóbb megoldás nincs? 40 környékén.. vagy mindenképp javasolt ez a kategória?
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
epzon
őstag
válasz atish15 #7841 üzenetére
Mennyi ideig nem használnád szerinted?
Én most 1 hónapot teszteltem az egyik L-es gépet és 2 fejtisztítás után tökéletesen nyomtat, de egyébként is csak néhány fúvóka hiányzott a mintából, szóval a helyrehozhatatlan beszáradáshoz bőven több mint 1 hónap állás kell.
De ha veszel hozzá 3 év gart akkor a beszáradásra is fog vonatkozni, vagy az L355-re most ingyen 3 év garancia van
-
QwErTy42
addikt
válasz atish15 #7841 üzenetére
Valóban.
Annyi a különbség a gyári és nem gyári tinta között, hogy az előbbi több hónap után fog beszáradni, míg az utóbbi pár hét alatt.A nemhasználom az egy szép kifejezés de van két opció:
- egyáltalán nem használom és évekig porosodik
- eseti jelleggel pár hetente, havi rendszerességgel nyomtatok....oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
atish15
aktív tag
Nyomtató cserén gondolkodom mert a suli miatt lehetséges hogy lesz nyomatni valóm államvizsgatételek miegymás. Most egy hp-m van és döglődik és borzasztó gazdaságtalan. Epson L210 beszerzésén gondolkodom de attól tartok hogy ha nem fogom használni akkor valóban beszárad?
-
QwErTy42
addikt
válasz bendeguz76 #7838 üzenetére
Vannak A3-as multi mono lézerek, viszont annyira nem olcsóak. Kb 200+ ezernél kezdődnek.
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
Dr_Syrex
senior tag
Épp egy L210 vásárlásán gondolkodtam, de mivel nincs benne a promóciós termékek között, így az Epson L355 lehet a befutó. Árban ugyan drágább valamivel, de +3 év miatt megéri majd, és a wifi csatlakozás is jól jöhet
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
QwErTy42
addikt
válasz DoItYourself #7835 üzenetére
Ha kellő rendszerességgel használod, akkor jó lehet az utángyártott is. Viszont még véletlenül se hagyd magára a nyomtatót 1-2 hétre, mert belerohad a festék és kukázhatod a gépet.
Értelemszerűen a gyári 3 éves garancia is bukik egy ilyen megmozdulással.Annyi baj van vele, hogy A3-at csak kézi adagolással tud nyomtatni. Az meg elég macerás.
A3-at szkennelni és másolni ellenben ha jól láttam a gyártó oldalán, akkor nem tud.[ Szerkesztve ]
-
DoItYourself
addikt
válasz QwErTy42 #7833 üzenetére
Épp tegnap keresgéltem, és találtam egy olyan tintás Brothert (MFC-J4410 DW), ami A4 duplex, kézi A3, ADF-es, multifunkciós, 40-42eFt br. A gyári tintapatron drága hozzá, de utángyártott van olcsón.
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
epzon
őstag
válasz bendeguz76 #7832 üzenetére
ez csak feketében tud nyomtatni
amúgy ez a minolta B brandje... nulla szolgáltatással, ahhoz képest drága is
és ha majd egyszer hozzá kell nyúlni, akkor dörzsöli a kezét aki ajánlotta...akkor már ezerszer inkább egy brother
-
QwErTy42
addikt
válasz bendeguz76 #7832 üzenetére
Oszt kellékanyagot hun fog talá'ni hozzája?!
Azt mondták hogy milyen a garanciális és szervizháttere?Lehet hogy én vagyok szakbarbár de még életemben nem hallottam erről a márkáról.
Inkább nézz egy szebb-jobb brothert! Pl ezt: A3, duplex nyomtatás és másolás is A3-ban,nagykapacitás patronok(1200 színes, 2400 fekete), baráti fenntartási költségek, 3 év gari... cirka 100 pénz
[ Szerkesztve ]
-
epzon
őstag
válasz bendeguz76 #7830 üzenetére
akkor a brother protáján érdemes körül nézni,
viszont ha nem kell A3-as ban másoln akkor hosszú távon megérné külön szedni egy multifunkciós A4-es nyomtatóra és erre az Epson A3-as. Hónapok alatt megtérülne a beruházás és ez biztosítja a legolcsóbb nyomtatási költséget.
-
epzon
őstag
válasz bendeguz76 #7827 üzenetére
Szia,
EPSON L1300 - tintasugaras, de egy A3-as nyomat kb 2-3 Ft-ből kijön színesben is, EREDETI festékkel
plusz most 3 év garanciával, ami a nyomtatófejre is vonatkozik -
bendeguz76
aktív tag
Sziasztok.A3-ast tudo nyomtatót keresnék épitész feleségemnek irodába.nem sokat lenne használva. az előző csilli villi hp a3-ast tudo nyomtatoja 2évet sem birt ki,szines patronokat állitolag ritkán használta beszáradt és állitolag valamit karcolt.nem értek annyira hozzá.amit keresnék:A3-as méretet
tudo nem kell,hogy szines legyen,esetleg lézer.minél több év garancia.sürgős lenne.válaszokat előre is köszönöm.bendeguz_HUN
-
epzon
őstag
nem nem fontos lézerben, pláne nem ha bizonyítvány, mert pl a lézer tonerport le lehet kaparni, még a tinta beivódik, azt sehogy nem tudod roncsolás nélkül eltávolítani
EPSON WF-5110DW - vízálló tinta, fele annyiért nyomtat mint egy lézer, duplex, hálózatba köthető, wifis is
hátsó papítálcából a keményebb papírt is simán viszi. -
mandju
senior tag
Sziasztok!
Milyen nyomtatót ajánlanátok a következő feladatokra?
Nemzetközi vizsgahelyen színes okmányok nyomtatása
kb 100 oldal havonta és nagyon rendszertelen.. néha több nap egymás után, néha 3 hétig semmi..
hálózatos kell legyen.
gondolom lézerben kellene gondolkodnunk...
előre is köszi
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
epzon
őstag
válasz DoItYourself #7823 üzenetére
akkor esetleg még ezt tudom ajánlani
EPSON WP-4525DNF - ez duplexes, kéttálcás, lapadagolós
-
_adaml21_
őstag
Sziasztok!
Köszönöm a választ az előző kérdésemre, most már látom, hogy ebben a nyomtatási mennyiségben a tintasugaras jobban megéri, mint a lézer.
Olyan kérdésem lenne még, hogy mennyiben változna a helyzet, ha A3-as nyomtatás is lenne?Megj: Nagyon szimpi az az Epson L550 is, nagy kár érte, hogy nem duplexes
-
epzon
őstag
válasz DoItYourself #7819 üzenetére
Attól függ, hogy a szkennelés az egyszerre történik vagy mindig csak 1-2 lapot kell. Utóbbi esetben nem fontos a lapadagoló,
Egyébként az EPSON L210 jó választás lehet, olcsón nyomtat és sok kezdő festéket is kapsz hozzá
-
DoItYourself
addikt
Havi 100-300 oldal nyomtatására (főleg számlák, néha színes ez+az), és 100-200 oldal szkennelésére mit javasoltok? Érdemes lapadagolósban gondolkodni?
Jelenleg egy Epson SX-218 van napi használatban, de már kezd nagyon tré lenni amit nyomtat, fejtisztítás se segít neki.[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
Skaidy
csendes tag
Sziasztok!
Otthonra szeretnék venni egy nyomtatót, elég ritkán használnám, akár 1-2 hónap kihagyásokkal, és főleg feketét nyomtatnék, ezért lézer nyomtatóra gondoltam. Jó lenne ha tudnék vele szkennelni is.
Max ár: 40kTudnátok nyomtatót ajánlani erre a célra?
-
epzon
őstag
válasz QwErTy42 #7815 üzenetére
most 3 év garanciával vannak a külső tartályos gépek is, regisztráció után, ingyenesen
www.nyomtasskevessbert.hu -
QwErTy42
addikt
válasz macilaci78 #7813 üzenetére
Ami még a két utolsó Epsonnak alternatívája lehet a:
HP Offijet Pro 8600, 8610 (duplex) vagy
HP 8600 Plus, 8620 (fullduplex).Ingyenes, regisztrációhoz kötött 3 éves garancia (következő munkanapon történő futárszolgálatos cserével) érhető el ezekre a gépekre.
Fenntartásuk a két utóbbi Epsonnál egy fikarcnyival barátibb. 4 vs 5 forint fekete illteve 16 vs 20 forint színes lapköltség.A leggazdaságosabb a külső tintatartályos megoldás, ellenben sebességben(02:10-től), szolgáltatásban és papírtálca kapacitásban (csupán 100 lap bemeneti) elmarad a komolyabb Epsonoktól ( 500+ hátsó laptálca) vagy a HP nyomtatóktól (500).
Amennyiben mégis az L550 mellett döntesz, mindenképpen ajánlott bővítened a garanciáját 10+ ezer forintért 3 évre.
-
epzon
őstag
válasz macilaci78 #7813 üzenetére
helló
ha a legolcsóbb üzemeltetésű gépet keresed akkor az EPSON L550 - most 3 év garral regisztráció után, annyi hogy ez nem duplexes, illetve ez a gép azt tudja hogy nagyon olcsón nyomtat/másol ~ 1 Ft színesben. Azaz ne várj tőle nagy csodát (sebesség, funkció, szolgáltatás) de szerintem havi 500-1000 oldalra ideális
vagy ha már komolyabb gép akkor EPSON WP-4525DNF -ez már kifutó státuszban van, vagy az utódja a WP-5620DWF
ezek már mindent tudnak és kb lézer utángyártott toner költségben dolgoznak
-
macilaci78
nagyúr
Milyen nyomtatót vegyek?
Iroda, 500-1000 oldal havi nyomat, fele színes, 5% színes képeket tartalmaz
Ami most van: Xerox Phaser 3250 (60%-os toner, de csíkoz, új után gyártott toner a polcon)
HP Officejet 6500AAz új nyomtatótól elvárás: fax, szkennelés, ADF tető, színes nyomtatás, hálózatba integrálhassuk, Win7 driver, olcsón üzemeltethető, garis szupport.
Opció: fénymásolás, full duplex.
Az eszköz Budapest XI. kerületben üzemelne. (Újbuda Központ és Újbuda Center közt félúton).
Milyen nyomtatót vegyek?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Matykoh
tag
Sziasztok!
Vettem egy HP Deskjet 2545-ös nyomtatót. Tud valaki segíteni, hogy HP-s e-mail címet hogy kell létrehozni? -
Jocky
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, hogy szerintetek melyik nyomtató gazdaságosabb a kettő közül? HP Deskjet Advantage 2545 vagy CANON PIXMA MG3550?
Előre is köszönöm! -
QwErTy42
addikt
válasz DrJános #7806 üzenetére
Ennyi pénzért ne vegyél nyomtatót!
Vegyél egy kétpatronos HP-t azzal sokkal jobban jársz! Pl egy deskjet ink advantage 1515-öt 15 ezer forintért!
Gyárilag kapsz egy teljes szett festéket, amivel kb másfél évig nyomtathatsz.
Ahhoz kérlek szépen 3500 forint egy 360 oldalas fekete és 3000 forint egy 200 oldalas színes patron.
Üres színessel is nyomtat feketét és a nyomtatófej a patronon van.[ Szerkesztve ]
-
DrJános
aktív tag
Köszönöm a segítséget.
Amit így gyorsba találtam azok közül ezt tetszik a legjobban. [samsung-clx-3305]
Gép és régi mobilok profilban. jelenlegi mobilom : Samsung Galaxy S10
-
DrJános
aktív tag
Hát az is változó.
Van amikor csak pár oldal vagy ha megyünk valahova akkor 1-2 térkép részlet, átlagosan max 10 oldal.
Igazán sokat akkor nyomtattam mikor készültem a Szakmunkás vizsgára és kinyomtattam a tételeket.
Akkor fogyott minden bővenEsetleg Színes lézerből van ami nem gázos? Nem tudom melyik gyártó melyik modellje a jobb.
Tudom, hogy lézer esetén sokba kerül egy tooner / ha kell a fényhenger.[ Szerkesztve ]
-
DrJános
aktív tag
Sziasztok itthonra kéne egy nyomtató és kérném a segítségeteket.
Ami azt illeti elég ritkán nyomtatok változó de úgy 2 hónap és fél év között. Akkor is keveset, de többnyire akkor a tipikus "tegnapra kell", mindenféle képen szeretnék színeset is nyomtati és a beolvasás-t is jó ha tudja.
Kétoldalas nyomtatás Átfordítással nekem tökéletes.
A Nyomtatót ha nem használom áramtalanítani szoktam.Tudom ekkora nyomtatási "igénnyel" jobban járnék ha nem vennék semmit. De jó az ha van itthon gép.
Mostani gépem Tintás (volt) De annak ellenére, hogy keveset nyomtattam Szerintem túl hamar adta meg magát.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest