Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz taip #57707 üzenetére

Még mindig ott tartunk, ha valaki notebookot akar vegyen. Sok esetben valóban nincs alternatíva desktop képében.
    Ha valahol elfér egy monitor, ott meg el fog férni egy desktop is. Nem kell neki házikó, sőt. Saját példám, régen kivágtam mindent íróasztalra aztán úgy ment a gép. Hely volt, nem zavart, nem bonyolítottam túl. De ha nincs hely akkor monitor hátuljára VESA pontokra egy alu lemez, arra alaplap és egyebek. Még elrakni is könnyen le lehet ha úgy alakul. Ha vkinél tényleg kicsi a hely, vannak notebook méretű USB billzetek is, problem solved. Még akár beépített tapipadosak is:) tehát minimális helyen meg lehet oldani desktopot így, és nem lesz drágább mint házikóban, sőt. Ha valaki csendmániás akkor arra kell költeni, de silent is gold:) És víz se kell hozzá feltétlen.
    Egyik havernál pl úgy van megoldva a desktop ahogy elmondtam. Még annyi trükk van, hogy lehajtható asztalon van. Amikor valamiért el akarják tüntetni "gép" szekrénybe, asztal felhajtva:)
    Aki meg szeretné néha mobil eszközként is használni, annak oly mindegy ilyen megoldás meg egyébként csak szökőévente használná, stb, , mert az kizárja, ennyi.

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés