Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery0505
aktív tag
Sziasztok, most már én is a Synology NAS felhasználók táborába tartozom, de még nagyon zöldfülűként.
A héten vettem egy nyolcfiókos DS1821+ modellt, és bele 8db 4TB-os Seagate Ironwolf Pro vinyót.
Még nagyon az elején tartok, kérlek segítsetek nekem, és ne nevessetek ki légyszi, ha nagyon láma kérdést teszek fel. Igyekszem olvasni a témában, Borisz76 írásait is olvasgatom, de még sok van hátra. Próbálom beállítgatni a szép új NAS-om, és máris lenne néhány kérdésem. A Synology Accountban szeretnék beállítani helyreállító E-mail címet, és telefonszámot is, de mindig azt írja ki, hogy "Az ellenőrző kód elküldése sikertelen volt vagy a kód lejárt." Amikor beírom az ellenőrző kódot, és a captcha kódot, mindig érvényes mindkettő, és nem értem miért nem fogadja el. Próbálkoztam többször is a DSM telepítésével, először egy 22TB-os WD purple vinyóra, de aztán később vettem meg a 4TB-os Ironwolfokat, mert az itthon lévő vegyes vinyóimmal nem lett volna jó a kötet kialakítása. (Egy nagyot akartam, hogy minél kisebb legyen a javító tárhely. SHR-t választottam.) Egyébként bármi ilyen más dolgot szeretnék beállítani az Accountban, mindig ezt az ellenőrző kód hibát írja ki. Hogy lehetne ezt megoldani? Telepítsem újra az egészet, és csináljak új Accountot is? (10 nap múlva törölnék csak...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ELADÓ - LENOVO LEGION S7 16IAHV (82TF006UHV)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, ZT16
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, ZT15
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, IP30
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest