Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • koxminator

    senior tag

    válasz GeneraL_XTX #61780 üzenetére

    Okés, idézem, amit másnak is már megírtam:

    "Igen, én is olvastam erről a problémáról, de megmondom őszintén, én nem tapasztaltam. Megnéztem most mégegyszer Wiitcher 3, ESO és Freesync windmill demo alatt is, de nem látni sehol. Nekem amúgy 15.7.1-es Catalyst-om van, ami nem túl új már. Persze az is lehet, hogy az én monitorom firmwareje már jó, passz.
    Az Oáziscomputernél néztem meg a monitort, bár ott nem tudtam még akkor kipróbálni a Freesyncet, viszont úgy hallottam Brekktől, hogy azóta már van ATI kártyájuk, amivel ki lehet próbálni a Freesyncet.

    Azt mondják, csak akkor jön elő, ha a Freesync mellett a DAS mód is be van kapcsolva. Most én vagyok a hülye vagy vak, de nem látom ezt a DAS mód beállítást sehol :F "

    Közben amúgy még utánanéztem, és azt írták, hogy a monitor beállításait resetelni kell, állítólag utána előjön ez a DAS beállítási lehetőség, majd megnézem holnap, hogy tényleg így van-e. De ettől függetlenül nálam tényleg nincs ilyen szürke csík, tegnap még csináltam pár képet Witcher alól, majd este belinkelhetem, ha érdekel valakit.

    Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!

Új hozzászólás Aktív témák