Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Xbox Series X|S
- EAFC 25
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- EA Sports WRC '23
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PlayStation 3
- Marathon (2025)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
-
GAMEPOD
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
No, vettem egy PB248Q-t az U2711 helyett. Van, amiben szerelem, van amiben jáj.
Előbbi, hogy nincs cumi végre a wide gamuttal. Tudom, ezzel szembepisilek a széllel itt, de évek óta csak a macera részét éreztem a WCG-nek, örültem, hogy visszatértem a szűk, de otthonos és bolondbiztos sRGB-hez. Nem mellesleg tényleg sokkal finomabb az anti glare ezeken az újabb monitorokon, az U2711 cukorrétegétől falnak mentem.
Másrészt viszont fááájdalmas az 1920x1200 a WQHD után. Ugyanoda ugyanúgy betéve ordít a betűről a rossz anti-aliasing, olyan érzés, mintha egy retina előtti iPad elé ülne az ember. Ebben a tekintetben nagyon rossz lépés volt visszaváltani, nem tudom, mennyire tudom majd ezt megszokni. Meg hát az is fura, hogy nulla brigthness-en is kb 125 nit fényerővel tolja... nem kevés, no.
Sajnos nem szántam több pénzt monitorra, úgyhogy ez van.
A kalibrálás viszont gyorsan ment, szép eredménnyel
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Home server / házi szerver építése
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest