Hirdetés
-
GAMEPOD
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rounder
csendes tag
Igen, olyan is van, hogy DP-on nem jó a kép? Azt már hallottam, hogy hdmi-n nem mindig jó, főleg AMD VGA-val, mert az AMD alapból úgy veszi, hogy oda TV-t kötnek, nem monitort, de arról még nem hallottam, hogy a DP-al is lehet gond. A PH tudástárban azt írják, hogy a DP a DVI leváltására szolgál, hát akkor mondhatom jó ha nem mindig működik.
Amúgy én azért venném az U-t a P-vel szemben, mert valószínűleg TV helyett is használni fogom és a set top boxról hdmi jön, azt rákötném az alaplapom hdmi bementére és monitort a hdmi kimenetre kötném (vagy a DP kimenetre, még nem tudom hogy lehet-e). Ennek az Asrock lapnak ez egy jó tulajdonsága, így nem kell dugdosni a kábeleket ha váltani akarok a PC és a TV jel között. Ráadásul az U-s monitoron van hang kimenet is, azt rá tudom kötni hagszóróra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple MacBook
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Ford topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Óra topik
- További aktív témák...
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest