Hirdetés
-
GAMEPOD
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyani
őstag
válasz
kukulec #131890 üzenetére
Hát egy 1x éves TN+filmet váltott, ahhoz képest nagyon jó.
Backlight bleed lényegében nincs, feketét én egészen egyenletesnek nevezném. IPS glow van egy kicsi (szerintem kicsi, nem tudom mi az elfogadható szint), inkább az alsó élnél látom narancsos árnyalattal ~80cm-ről nézve, de ha hátra dőlök a székkel akkor már csak alig, mindezt sötét szobában. Ha van valami fényforrás (nekem a monitor mögött van egy asztali lámpa), akkor már tényleg csak a sarkokban venni észre. Majd megpróbálok lőni valami fotót ami kb visszaadja, ha igény van rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Apple MacBook
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- További aktív témák...
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Újszerű Dell 34 -es hajlított kijelző - 3440x1440px / 100Hz / USB-C 65W töltéssel (S3423DWC)
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest