-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
zümzümm
senior tag
válasz Luck Dragon #125725 üzenetére
VGA csere legkésőbb januárban sztemmegfog történni Valóban remek tulajdonságokkal bír a spec alapján. Az Alza.hu oldalon olvasható róla néhány külföldi vásárlói vélemény amikben emlegetik, hogy a háttérvilágítás inkonzisztens. Ez most kicsit megijesztett.
És lenne egy nagyon amatőr kérdésem, kicsit szégyellem is feltenni. Szóval nekem vannak rossz minőségű régi .avi filmjeim, pl Bud Spencer Terence Hill filemk, amiknek a minőségéhez annyira hozzá szoktam, hogy nem is akarnám jobb minőségben beszerezni mert így adja nekem a hangulatot. Szóval a kérdés hogy ha egy ilyen rossz minőségű filmet eddig 23colos FHD monitoron néztem, akkor 27colos QHD monitorra váltás hogyan befolyásolja az ilyen filmek minőség érzetét, rosszabbnak fog hatni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Philips LCD és LED TV-k
- Diablo IV
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tippmix
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- MariaDB (Xampp) probléma
- További aktív témák...
- AOC AGON Q27G3XMN
- ASUS TUF Gaming VG27AQA1A 27" WQHD 2560x1440 170Hz FreeSync Garancia !
- BlitzWolf 34" ívelt GAMER MONITOR, 165 Hz, 21:9, WQHD 3440x1440, 1500R, FreeSync, Anti-Flicker
- Acer Predator XB271HU bmiprz, WHQD 165Hz G-Sync!
- EIZO FlexScan EV2450 fehér 24" 1920x1080 full HD IPS monitor PIVOT, HDMI - több db - Made in Japan!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest