Hirdetés
-
GAMEPOD
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
zümzümm
senior tag
válasz
Luck Dragon #125725 üzenetére
VGA csere legkésőbb januárban sztemmegfog történni
Valóban remek tulajdonságokkal bír a spec alapján. Az Alza.hu oldalon olvasható róla néhány külföldi vásárlói vélemény amikben emlegetik, hogy a háttérvilágítás inkonzisztens. Ez most kicsit megijesztett.
És lenne egy nagyon amatőr kérdésem, kicsit szégyellem is feltenni. Szóval nekem vannak rossz minőségű régi .avi filmjeim, pl Bud Spencer Terence Hill filemk, amiknek a minőségéhez annyira hozzá szoktam, hogy nem is akarnám jobb minőségben beszerezni mert így adja nekem a hangulatot. Szóval a kérdés hogy ha egy ilyen rossz minőségű filmet eddig 23colos FHD monitoron néztem, akkor 27colos QHD monitorra váltás hogyan befolyásolja az ilyen filmek minőség érzetét, rosszabbnak fog hatni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Elden Ring
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- További aktív témák...
- FÓLIÁS LG UltraGear 27GN800P-B IPS Monitor! 2560x1440 / 144Hz / 1ms / G-Sync
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- SAMSUNG (LS27DG600SUXEN ) QD -OLED GAMER MONITOR ! UJ MODEL!
- SAMSUNG( LS32A600NWUXEN) 32" QUAD HD GAMER MONITOR ! AKCIÓ%
- SAMSUNG (LS27CG554EUXEN) 27" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest