Új hozzászólás Aktív témák

• .Szaki.

addikt

Na viszont akkor most én jövök!

Ahogyan az előző kommentemben is írtam, éds.apámnak sajnos nagyon nem vált be a Samsung S5610 Primo. A fő probléma a kijelző. Nézelődtünk, hogy mik lehetnek jó alternatívák, elmentünk a MM-ba is, a Primo mellé tettünk sok telefont. A legjobbnak a Nokia 206-os bizonyult, viszont kizáró ok, hogy információm szerint nincs vezetékes adatátviteli lehetőség, illetve az, hogy ismeretlen oknál fogva, független boltokban sem sikerült normál színű modellt találni, csak ciánkéket, meg pinket, meg minden egyéb komolytalan színt. A legjobb választás számára szerintem továbbra is a Nokia 301 lenne, de sajnos erről a modellről a mai napig semmi hírt nem látok, sehol sem lehet kipróbálni. Meroly a 206-os topicjában megmutatta a 207-es modellt, ami szintén nem lenne rossz, ám erről még annyi hír sincsen, mint a 301-esről. Esetleg valaki tud valamilyen típust ami megfelelő lenne? Apám ott tart most, nagyot csalódva a Samsungban, hogy a Nokiák nagy előnyben részesülnek! (Ezt tapasztalataim alapján én is csak támogatni tudom.) Jó lenne olyan típus, ami már kapható az országba, nem kell hónapokat várni a bemutatására. Köszi előre is! :)

Új hozzászólás Aktív témák