Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
-
BBéci
legenda
válasz Bozso68 #12411 üzenetére
14 négyzetméteres szobába a létező legkisebb klímaberendezést tenném, még akkor is, ha az tetőtéri. Bőven elegendő lenne egy 2 kW-os.
Őrültségnek, pénzkidobásnak tartom a 3,5 kilowattosokat.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
BBéci
legenda
válasz Bozso68 #12420 üzenetére
Az alacsonyabb ár mögött általában gyengébb minőség rejtőzik. Az Osaka mint japán város, ismerős, de mint klímaberendezés, nincs az ajánlottak között. Az adatlapon szereplő zajszint (hangnyomás) értékek elkeserítőek, olyat ingyen sem szeretnék hallgatni. A műszaki tartalmat a gyártó által közölt számokból lehetetlen megítélni, semmi nem kötelezi őket arra, hogy valóságot írjanak.
(#12418) Quqesz
Egyrészt bármit ráfesthetsz, rajzolhatsz, másrészt kiesik a látószögből, csak akkor látom, ha direkt ránézek.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Apollo17hu
őstag
válasz Bozso68 #12430 üzenetére
Bozso68: Igazad van, a jobb oldali szoba klímája mehetne a konyha felőli falra. Eddig abban gondolkodtam, hogy a kültéri egységek a szobák külső falán lesznek, ezért ragadtam le egy korábbi verziónál.
McAdam6: Ahogy azt írták, minden ablak az utcafrontra néz, és máshol nincs ablak.
nandow: Nem tudom, milyen alapon jelenthet fel, de június végén ezt ragasztotta ki a liftre.
-
mjani1172
addikt
válasz Bozso68 #64887 üzenetére
"hajszárítózott egy szenzort"
Belőtte a séróját a szenzornak? Vagy mit szeretett volna?Viccet félretéve, én szerintem ez nem fog működni, nem fogja tudni kifűteni.
Több gép kellene. 240 m2 nagyon nagy. Pár napja írtam, nálam kb 120m2 -t fűt 4 darab gép.
Nem tudom milyen hőmérséklet a cél, de ezt én átgondolnám kicsit jobban.[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
válasz Bozso68 #64887 üzenetére
Lemaradt. Én nyitás előtt másfél órával indítom. Éjszaka nem hagyom úgy, valahogy nincs bizalmam.
Majd kipróbálom azt, hogy éjszaka 1 órán át járatni hogy ne hűljünk ki nagyon, igazából a gépeknek nem jó annyira a hőingadozás.
Természetesen semmi hajszárítózást nem igényel a klímás fűtés, nem is értem mit akarhatott vele.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- BestBuy topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Sweet.tv - internetes TV
- Motoros topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs