Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
forumpista
aktív tag
En ezt ugy oldottam meg (ahogy korabban olvastam masok is hasonloan) hogy ala raktam a foldre egy megfelelo szeles ereszcsatorna darabot (azt a fajtat ami “felkor” alaku nincs “teteje”) es ebbe csepeg bele a viz majd ez elvezeti kb. 1 meterre a faltol.
a felverodo vizcseppek ellen pedig ez es a fal koze tamasztottam egy kisebb darab muanyag hullampalat.
nem szep,de tokeletesen ellatja a feladatat. A szep alternativa pedig a futoszalas muanyag cso amit bele kell kotni abba a pipaba (de ilyenkor talan csepptalca futes is kell) -
Blackphant'r
tag
Nem tudtam hogy az ftxc-nek az alja több helyen gyárilag lyukas. Nekem ftxf van és annak csak az az egy pontja a lyukas ahol a műanyag pipa van. Ahogy látod nekem arra kötötték az elvezető csövet és közösítették a beltéri kondenzviz csővel így lent a föld felett 20 cm-re csöpög. Úgy mint ahogy a linkelt utólag megvehető tálca van. Az viszont biztos hogy ha hidegebb lesz nekem is kell vennem a pipát és csöpögni fog minden felé 2 méter magasból. Ha jól értem erre írta Pjen fórumtárs hogy az utólag megvett talcát és az elvezető csövet is fűtőszálazta.
Ez engem is érdekelne mert valószínűleg nekem is ezt kell tennem ha nem akarom hogy a fentről csöpögve engedje ki az 5-10 liter vizet amikor fagyponti a hőmérséklet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest