Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
Klímamester #3784 üzenetére
Az EU-s szabályozás oka az inverteres klímák jobb energia fogyasztás beli skálázhatósága.
Azt is nehezen tudom el képzelni, hogy akkora mennyiségben amit idén is el fognak adni becsempeszheto klíma, inkább arra gyanakodnek, hogy ezek ismerve az EU - s szabályozás életbe lépését még előtte be lettek hozva és lerakva raktárakban, vagy csak papíron lett elvamolva eu-n kívüli raktározással (nyilván ez a mennyiség a valóságban még nem volt legyartva) majd idén fizikailag is be hozták.A hasonlatod ott sántít, hogy a normális alkatrész ellátású on/off klímák inkább suzukik mint ladák, kevésbékkomfortos, kicsit hangosabb és gyengébb mint egy újabb autó, de vidéken, vagy városon belül ugyanúgy elvisz a-bol b-be.
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
Klímamester #3784 üzenetére
Félre ne érts,én megértem,hogy inkább a picivel drágábbakat ajánljátok.
Tudnál nekem gépet ajánlani, fentebb írtam mire kéne
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Lexus, Toyota topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Háztartási gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest