Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
windy
tag
válasz
Dani '85 #15920 üzenetére
Nagyon nehéz meghatározni, hogy mennyit fog fogyasztani egy klíma, és mindegy, hogy A-s vagy A+++++-os. Természetesen az utóbbi kevesebbet. Én a saját tapasztalatomat szoktam alapul venni. A 45 nm-es nappalimat egy 3,5 kW-os A+-os berendezés hűti (egy cseppet alul van méretezve). Nyáron nálam gyakorlatilag állandóan megy, szeretjük a hűvöset, sőt az egészségtelent is, amikor a kinti 40 fokról bemegyek a nappalimba, akkor engem vágjon mellbe a hideg
Kb. 3.000 forinttal tolja meg a havi villanyszámlámat így, ilyen működés mellett.
A KM-es Daikinnak 5 fokozatú a beltéri ventije + automata mód+éjszakai mód.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Lexus, Toyota topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Háztartási gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest