Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- EAFC 25
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PlayStation 3
- Marathon (2025)
- Xbox Series X|S
- Red Dead Redemption 2 (PC)
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
windy
tag
Klímás fűtéssel kapcsolatban egy teljesen új tapasztalattal gazdagodtam ezen a hétvégén. Családommal és egy baráti házaspárral kirándultunk Szlovéniába (Bovecbe) egy kis rafting és kanyoning volt a program. Egy háromhálószobás apartmant foglaltunk le előre. Megérkezvén azt tapasztaltuk, hogy egyáltalán nem működnek a radiátorok, nem reagál a fűtésrendszer a termosztátra. Mivel kinn kb. 5-6 °C volt már este 6h körül (komoly alpesi vidék), gondoltam, hogy éjszakára már le fog menni 0 fok környékére, és azért az már csípős tud lenni. Ekkor láttam, hogy van egy klíma felszerelve a folyosóra és gondoltam, hogy amíg nem sikerül életet lehelni a fűtésbe, addig bekapcsolom a légkondit és fűtögetünk azzal. Elképesztő gyorsan, kb. fél óra alatt a benti kb. 15 fokról az összes helyiségben már 21-22 fok volt, bár a folyosón kb. 4-5 fokkal simán magasabb volt a hőmérséklet. Nem is törődtem a radiátorokkal, egész hétvégén ezzel az egy klímával fűtöttünk, és bőségesen, simán elég volt. Az apartman teljes területe 60 nm volt, a belmagasság normál 260 körül. Igazából tényleg meglepődtem, hogy mennyire hatékonyan működött a folyosóról való fűtés, őszinte leszek, eddig mindenkit próbáltam erről a megoldásról lebeszélni, de most így, a saját tapasztalatom alapján már egy kicsit máshogy látom a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest