Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cdrom
csendes tag
Hali
Annak idején én is sokat gondolkodtam. Nekem a súly és a kit optika minősége volt a szempont.. Ezért olympust vettem, egy 410 et 2 optikával. Használom már vagy 6 éve és semmi bajom nincs vele, legalábbis nem olyan ami a megvételkor is megvolt..)
Ha most kellene vegyek Nikont vennék, szerintem valamivel jobb mint a canon, bár ez inkább hitvita mint valós tényeken alapuló megállapítás..
A sony minoltára épül, ezért nem számít rossznak. A többiről csak annyit, hogy a profi fotósok nem véletlenül használnak canon-nikon gépeket.... -
lalii
csendes tag
-
KTTech
veterán
Ha a fogása nem gond neked, akkor semmi gond nincs az 1000D-vel (nekem is meg van még a 350D-m a 40D mellett, és elég sok a hasonlóság az 1000D és a 350D közt). Magas ISO-t annyira nem kedveli (egyik sem ebben az árkategóriában), de ISO800-ig szemrebbenés nélkül ajánlom, felette kompromisszumos a dolog. A 450D fő erőssége az AF az 1000D-vel szemben, de ezt csak akkor tudnád kihasználni, ha nagy fényerejű objektívekkel használnád, és ez szerintem elhanyagolható tény jelen esetben...
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- Windows 11
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek