- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- GTA V
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Hogwarts Legacy teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
válasz sanyixXx #3210 üzenetére
ott viszont kicsit tág értelmezést hagy az angol kifejezés is, h abban nem szerepel a "tükör" szó - a magyar kifejezés nyilván a német spiegelreflex "tükörfordítása"
ez ott kapott szerepet, amikor az Olympusnak régesrégen volt két olyan kompakt modellje (E10, E20) ami nem tükörrel hanem prizmával adott optikai keresőképet, így az angol DSLR kifejezés valóban alkalmazható volt rájuk - holott nem voltak tükörreflexesek, ami több hátránnyal is járt
-
Zoli bácsi
őstag
válasz sanyixXx #3210 üzenetére
Köszönöm Sajnos egyre többször fordul elő, hogy felcserélek betűket, és azt is tudom, hogy az SLR-ből lett DSLR. Bár fotózom régóta (kb. feleannyi ideje, mint Ottkar), én csak amolyan hobby-fotós vagyok, nem léptem túl a kitobjektíven, a tudásom, és a tapasztalatom is szegényes.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest