Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MittuDomain_
őstag
MIre ideértem, mindenki megmondta a tutit.
A kedves apukának- anyukának először is őszintén gratulálok.
- Megerősítem, használt vagy belépő/közepes MILC, simán 150-200-250e-s keret is bőven elég. (Ebben a memkari(k), pót akksi(k), téska állvány... benne tud lenni vérmérséklettől függően)
- Lesznek kényelmetlenségek, pl. nem lehet real-time megosztni a fb-on. Minimum wifi-n át kell lőni telefonra, ha olyan a váz.
- Nem lesznek túlhúzva a színek (HDR-ben sem), nem lesz olyan vivid, lájkvadász.
- Viszont valódi lesz, nem lesz rajta szoftveres túlélesítés.
- A képnek lesz egy igazi, rendes mélysége, egy zóna, ami éles, és értlemezhető háttérelmosást kapsz. (Rengeteg múlik az üvegen.)Amit én jpeg-re vennék utómunka nélkül (ez nem sorrend, lista):
Oly M43
Canon M50
FujiÉs jegyezd meg. az üvegen SOKKAL több múlik, mint a vázon. Inkább vegyél középkat gépet rendes objektívvel, mint egy felsőpolcost kitobival.
Az Oly-k ára most beesőben van. Ár/érték sokat kapsz a pénzedért. Amikor a gyerkőc mozog, akkor úgy sem lesz idő beállított képekre, gyors AF és kis f. érték kell.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Viccrovat
- Magisk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.