-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz Teasüti #48488 üzenetére
Természetesen.
Első lépésben a körtepumpával érdemes próbálkozni, és a beépített szenzortisztító megoldással. Ha nem vezet eredményre, akkor van további lehetőség.
Száraz tisztítás lenspen-el, nedves tisztítás swab-ekkel.
Amelyik szimpibb. Én swab, et (műanyag lapátszerű pálca, szöszmentes "rongy" és tisztító folyadék szett) használtam.
Azért elvacakoltam vele, de betartva az utasítást használható ez is. Itt inkább a lenspen-es megoldást szokták preferálni, és elégedettek az eredménnyel.
A youtube-on néztem tisztításról videókat. Szerintem érdemes megnézegetni, mielőtt nekiállsz.(#48489) grigo :
Csak a fórumtárs feltételezéseire próbáltam reagálni.... szóval ezt címezhetted volna neki
Miből gondolta, hogy nagy (mihez képest), hogy manualokat akar rácsavarni a kérdező, hogy videózni fog vele és azt, hogy szívni fog az AF-el?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali játékos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Autós topik
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest