Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz Vismajor01 #38237 üzenetére
Szerintem árban jó vétel volt ~140ezerft-ért. Nepperkedni nem lehet vele. Fotózás tanulásához jó lesz. 75-300 majd szépen polcra kerül a két konverter lencsével együtt
Amiért fanyalognak a kollégák az azért van, mert matuzsálemnek számít a belseje a Canon lehúzós üzletpolitikája miatt. Legalább kétszer annyi ideig tartja piacon ugyan azt az érzékelőt, míg ezt a szenzortechnológiai szintet a többi már évekkel ezelőtt elhagyta. Nekem három éve volt egy ilyen kittem, már akkor is középszerű volt, kicsit már kifutó. Aztán döbbenet, hogy még mindig árulják ugyan annyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- További aktív témák...
- Canon EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM eladó
- Panasonic Lumix DMC-FZ1000 II
- Canon EOS M50 Mark II sok kiegészítővel! Hozzá vagy külön megvásárolható Canon EFM 22mm STM obi!
- Nikon AF-S 50mm 1.8 G Nikon SB700 vaku 50 sb-700 Dobozosak Újszerűek
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon ) -Újszerű-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest