Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz Throme #12435 üzenetére
Már az, aki nem slow sync vakut használ. Márpedig ellenfény ellenében használom a sima vakut, vagy manuálisan; egyébként rühellem, és S-es vakut használok hogy természetesebb legyen a kép. Ilyenkor pedig feljebb viszi az isot (jó, itt a 3200 nyilván egy rossz beállítás folyamánya). Mellesleg 1250/1600as vakus képek sem rosszak, beltéren általában ilyeneket gyártok (most már van rendes vakum is, de azt még csak teszteltem, élesbe nem próbáltam, de 800alá nem hiszem hogy fogok menni, hisz természetes hátteret akarok, amihez majdnem olyan hosszú záridő kell mint vaku nélkül ugye). A Fuji elég jól kente a témát (természetesen kiexponált vakus képek), rászoktatott a jóra.
Egyébként múltkor ahogy nézegettem vissza a próbálgatós időből a képeket, egy nagy adag portrét sikerült (beltéren, de az alany a világos ablaktól 2 méterre, én meg az ablakban) ISO1600on lőni, és meglepődve néztem az exif infót, mert a képek teljesen jók lettek. Persze világos volt, de többet is megnéztem már többször is 1:1ben, sose tűnt fel.
Zozzer888: Tök irreveláns, csak épp tegnap láttam a képeit amikor zenét válogattam a pendrivejáról. Elnézést hogy megemlítettem; és elnézést hogy felhívtam a figyelmüket rá. Biztos a tükrös kézbefogásától egyből faszább képeket fognak csinálni. Köszönjük Zozzer...
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest