Új hozzászólás Aktív témák

  • Wiz Khalifa

    addikt

    válasz Tothgera30 #142646 üzenetére

    Nekünk volt Calibra. Ha nem lett volna az hogy azon is az előzőtulaj nemtörődömsége lett volna rajta (motorcsere kellett volna) akkor még most is a családba lenne, nekünk bevált és tetszett. :)

    (#142648) htomi85:
    Ha 50 éves lesz az Integra akkora mikorra megvehetném, és a 0-ról kell felépítenem akkor annyi lesz de akkor is fogok venni egy olyat és akkor is inkább az mint a mostani modern kocsik. Nem tudom hogy most ez nektek sértő-e de nekem nem tetszenek a modern kocsik. Vagy leragadtam a retróban vagy nem tudom de nekem mindig a régebbi kocsik jöttek be. Bármelyikről is legyen szó. :)

    (#142649) runner 125:
    Annyiból szeretem ezt a Thalia-t hogy eddig szinte mindent magam javítottam rajta. A hűtőcsere, amikor a bal első kerék kidőlt én és bátyám bütyköltük meg hogy hazahozzam, amivel spóroltam egy csomót szóval örülök ennek a kocsinak mert bár okoz bosszúságot de szerencsére mind olyan hogy spórolhatok rajta mert én is tudom szerelni a nagy részét.

    (#142650) SzlobiG:
    Majd vágok egy lyukat a mostani dobra és olcsóbban kijövök. :D

    De hogy az 1.5 DCI alatt mekkora kályhacső van. :DD

    (#142651) Mágus2:
    Most oké hogy a kocsinak a nagyobb bajai megszűntek és most tudok vele menni nap mint nap. Viszont félek én hogy a motor meg fogja adni magát és hogy pont majd február/március fele lesz vele valami amikor nem kéne...

    Az kéne ha lenne itt a megyémbe egy olyan szerelő akihez elvinném és tisztességesen átnézné hogy tudjak mivel számolni. Mert itt a környékemen sehol nem lelek olyat aki rendes munkát végezne. Részben ezért kezdtem el én javítani. Inkább veszek egy csápos emelőt és akkor javítom magam de akkor azt tudom hogy az van kicserélve ami kell és arra amire kell. :)

    (#142652) LuckyL:
    Szerintem a mélyláda nem tuning potenciál. Én mindenképp fogok rakni bele ha már megbízható kocsi lesz de nem azért hogy szétperegjen. Hanem mert a zenei stílusom amit szeretek, amiért élek (Sub Rap) az csak így élvezhető igazán.

    [ Szerkesztve ]

    Smoke some weed nigga!

Új hozzászólás Aktív témák