- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Dark Souls sorozat
- Hogwarts Legacy teszt
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- World of Tanks - MMO
-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
válasz akela91 #6153 üzenetére
Figyelj, legalább megkérdezte... most ha bemegyek a boltba mondjuk traktort venni, úgy, hogy nem értek hozzá, persze hogy átvernek... Na, őt legalább nem verik át, és nem kell feleslegesen költekeznie... 250, max 300 ezer, és van egy ütős gépe...
,,egy minimum konfigot is írok, ami 2 évre elég, a többi az előző hszemben:''
minimum 217 ezer, ez jó
oks, 200 javítvaakela91, hát figyelj, fullhd picit több helyet foglal, inkább megnézi 1024-es monitorhoz illőben, kevesebb ideig is tart tömöríteni én is csak addig mondtam, hogy minek nekem fullhd, amíg nem láttam egyet
[ Szerkesztve ]
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Fujitsu Esprimo P500 E85+ SFF PC, Quad Core i5-2500 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF/13700KF + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!