-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
válasz Zsivaagoo #43568 üzenetére
"A modor rád is rád fért volna már régen.Te agresszív stílusban nyomulsz" Ez most komoly? Linkelj egy agresszív megnyilvánulást tőlem. Vagy éppen modortalan vádaskodó megjegyzést.
És persze az I3 ajnározását is ha kérhetlek ..... mivel egyiket sem teszem és nem is tettem.
Viszont te részlehajlással vádolod többek között azokat akik teszteket készítenek az oldalra .... ami szerintem nem éppen korrekt tőled. Főleg hogy velem egyetemben semmit nem mutattál fel idáig az oldalon ......(#43567) WP14
Végül is senkire nem tartozik milyen iskolákat végzett.Nem is értem minek kell minden 10. hozzászólásba belefűzni .....(#43571) intelMMX
Az I3 alsó középkategória egyértelmű hogy van jobb nála, ezt sem értem miért kérdés még mindig.
De sok felhasználásra nagyon is megfelelő. Bár ~30K-s kerettel én is inkább egy használt I5-be, vagy egy FX-6300-ba fektetnék.
"Nálunk suliba a tehetős hülyegyerek leszólja a gépeket." Apuka kicsi fia ......Bazinga!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Google Pixel topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I5 14400F / RTX 4060Ti / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Garanciális ASUS ROG Maximus Z790 Formula Alaplap + Intel Core i9-14900K
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF/13700KF + Új RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- X box one s all digital