Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sosperecek18
őstag
1:05-nél
illetve nem kell messzire menni
0:20-nál Yaris, Polo
Na az ilyen autósokat kiszedném a kocsiból és gumibottal jól elverném...mi a faszért nem lehet kivárni merre megy a megkülönböztető jelzést használó...ez a baj, magyarok többsége leszarja hogy mi van, csak magával törődik...sok g.c.!!!Más: sokszor hallatták a tévében magukat, akik ellenzik hogy a kocsiban hangosan szóljon a zene, mert nem lehet hallani ha jön a mentő...
Példám: Miskolc irányába esős idő, benn a kocsiban megy a zene, egyszer csak olyan különös kék fényt látok kb 7-800m-re a hátam mögött (jelzem utánnam még vagy 8 autó volt), már majdnem a kocsisor mögött a mentős, én már kezdtem lefele húzódni, a többi autós, meg csak nézelődött, hogy mi a fenét csinálok...hát azt ba..meg, hogy jön a mentő!!...ez a probléma ezen kellene változtatni...bocs csak elragadott a hév...
[ Szerkesztve ]
Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
-
sosperecek18
őstag
Elvesztettem egyik haveromat, volt osztálytársamat
Pontosan aznap beszéltem egyik osztálytársammal(aki ebben az esetben a kocsit vezette elvileg, de ő tulélte), hogy siet hazafele mert mennek este bulizni...a buli után ez lett a vége, az anyósülésen ült másik osztálytársam aki meghalt, mögötte egy haver neki pedig arcplasztikát kell végezni.El sem tudom képzelni hogy mi történhetett, de tuti hogy nem kis tempóban, mert azt az utat nagyon jól ismerem, lehet, hogy csak egy pillanatra félrenézett és ez lett a vége...Ilyen az élet, kiszámíthatatlan, egyszer még megvagy és nevetsz örülsz az életnek, kicsivel később pedig már vége mindennek
-
sosperecek18
őstag
válasz bolondember #2173 üzenetére
Igazad van sajnos sok ilyen van az utakon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest