Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

ez az óraállítás vicces: 1 órával hamarabb sötétedik, 17-18:00 körül immár sötétben kint vannak még a mezőgazdasági járművek is főutakon... tegnap jövök haza 51+52-es főúton, először 51esen futottam egy traktorba, ami kb akkora fénnyel világított, mint egy félcentis gyertya, aztán 52esen is egy hasonló meg gyertyafényes biciklis... persze van még rendes kamionforgalom is, akik egyrészt tudnak vakítani, másrészt kényelmesen kimásznak a felezővonalra, mert ott nekik jobb :U solt után nemsokkal beálltam inkább 80-90es tempóval egy kamiontól jó 100-200méterre és így jöttem kecskemétig... ő legalább távol tartotta a szemből érkezőket a felezővonaltól és nem kellett attól tartani mikor löknek le az útról

ui: nem tudom mikor jön el az az idő, amikor kötelezővé teszik a főúton 30al döcögő traktorok meg egyéb mezőgazdasági járművek megfelelő kivilágítását... (fényvisszaverők, esetleg sárga megkülönböztető jelzés) 90el haladva is elég gyorsan utol lehet egy ilyet érni és ha valaki kicsit is elbambul, vagy kicsit is rossz a szeme, lazán ráfuthat :U

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés