Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz rumos14 #47286 üzenetére
16-50-nel semmi bajom, ahogy azt is leirtam, hogy akinek elég az és az 50/1.8 annak ideális lehet a nex rendszer, akkor most kin is van szemellenző?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Dolphin
tag
Már elnézést hogy beleszólok, de sokszor használok 16/2.8-at, és szerintem nincs olyen mft alap kit zoom, aminek a minőségét meghaladná, pedig vannak ám elég csúf darabok...
Ha meg már videó.. kicsit érdekeltebb ember AF-et nem használ videózás közben, ergó 20mm többet nyújt, mint amennyibe kerül...
(25mm 1.4 meg hangtalan, nemtudom az a zaj neked hogy jött.)hupsz, közben beelőztek pár commenttel...
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
Ne haragudj, de volt 16/2.8-am, életem legrosszabb fixe volt, viccen kívül. Az meg külön szomorú, hogy az említett 14/2.5-ös Pana NEX-MFT adapterrel is simán hozta azt, amit a Sony... érted, egy 4/3 szenzorra terezett objektív a nagyobb méretű APS-C szenzoron is képes volt bőven arra a teljesítményre.
Szemellenzőért nektek sem kell messzire menni, az 50/1.8 nektek tökéletes portréobjetív, a 16/2.8 még halszem előtéttel is jó (rotfl). A 35/1,8-ba én sem tudok belekötni, az korrekt objektív
szerk: no meg amint NEX-et vesz valaki, egyből a fotóval egyenértékű lesz a videózási tudás. Ha nem tud jó bitrátát, fúj, ha nincs benne képstabi, fúj, ha kicsit hangosabb az AF motor, fúj. Csodálkozom, hogy nem adnak a Sony NEX-ek mellé lifetime Vimeo Plus előfizetést
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest