Új hozzászólás Aktív témák

  • nozs23

    addikt

    válasz aginor #98245 üzenetére

    De mire szamitottal? Ennel kissebben nem igazan lehet kivitelezni egy ilyen obit. Arban is adott, hogy ott korul lesz, mint a rovidebbik parja. Ami mar parszor ki volt itt vesezve a topicban (mondjuk szerintem vannak ketten akik tenyleg hasznaltak is). Draga, mint a sz*r, de nem dragabb, mint a hasonlo obik.

    #98244

    A 2500 dolláros arcedula is 1000 dollarral olcsobb, mint egy A7SIII es 1400-al, mint az R5 (bar ez utobbit azert szerintem nem kapkodjak el videora).
    Nem tudom milyen aron lehetne adni, ha egyedul a szenzor (es az AF) rosszabb, minden mas szempontbol ugyanolyan draga osszerakni egy ilyen gepet, nyilvan ez is megkapja a top vazat, szigetelest EVF-et, kijelzot. A stabi pedig a szenzor meretbol adodoan sokkal hatekonyabb lesz, mint az emlitett ket vaznal (mondjuk egy filleres MFT is helyben hagyja a top FF vazakat ebbol a szempontbol).

    Nyilvan ha a video nem szempont akkor sokkal ertelmesebb ezen az aron FF gep, de meg mindig jol nez ki, amit beigertek. Szerintem a 2250$ lenne a jo es realis indulo ar. De errol ugyis akkor lesz tuti info, ha mar a boltokban lesz a cucc. Egyelore egy kezzelfofhato fotonk sincs rola.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák