Új hozzászólás Aktív témák

  • Mandok

    tag

    válasz csurgoi #82997 üzenetére

    Semmi baj nincs ezzel, a legnagyobb erény, ha valaki beismeri a saját hiányosságait.

    Ettől függetlenül hidd el, én magam sem mindig érzem magam a helyzet magaslatán. Több, mint tíz évnyi intenzív digitális fotózás után épp tegnap voltam már úgy, hogy eladom az egész szettet a francba, annyira nem megy a fotózás.

    Egész egyszerűen úgy érzem, hogy bárhogy is erőlködöm, bárhogy is próbálkozom, még átlagos fotókat sem sikerül kicsiholnom magamból. Tegnap a Hungaroringen voltam motoros nyílt napon, aztán Balaton, aztán BP városnézés, stb. stb. Nálam állandóan száz fényképezőgép, egy Olympus EM10-es a 45mm f1.8-cal, egy az általános felhasználásra jobban használható EM10 kitobjektívvel, valamint egy videós/fotós mindenes Sony RX100 mk3.

    Este aztán átnézem a 3 kártya fotóit és süllyedek el szégyenenbem, van van mindig ugyanarról a témáról sok-sok-sok különböző, de nagy vonalakban mégis hót egyforma kép, összességében meg semmi kiemelkedő. Sima, átlag tucatképek, amiket egy telefonnal is készíthettem volna. (főleg így érzem, mikor este ránézek a fb-ra, és látom, hogy 1-2 ismerős a mobiljával a nyaralásokról esténként olyan képeket oszt meg, mintha stúdióban készültek volna, plusz pár óra PS utómunkával).

Új hozzászólás Aktív témák